HERNÍ NOTEBOOK - pomoc s výběrem
Moderátor: Don
- Mastodont
- Černá karta
-
Re: HERNÍ NOTEBOOK - pomoc s výběrem
GF 630M za 17k?
To na tom chceš hrát pampucha po netu?
To na tom chceš hrát pampucha po netu?
- Fonzik
- Začátečník
-
V těch grafikách se fakt nevyznám mohl by jsi mi napsat, takové minimum na dnešní hry ? Ať tu zas nepostuju 1594643 dalších komponentů, které jsou na nic
- Mastodont
- Černá karta
-
- Fonzik
- Začátečník
-
No, jak vidím, nějáké ty hry se na tom rozjedou Nevím no, upřímně mi připadá, že není zas tak špatná
- Fonzik
- Začátečník
-
http://www.youtube.com/watch?v=O4UX8zHBdsE tady jsem si našel i nějáké to video, hraje BF3 na téměř stejném noťasu
- Mastodont
- Černá karta
-
Sak rikam, ze nam je to fuk. Za ty prachy mas hi-end stolni pc, ale srajdu notes. Si vyber.
- Fonzik
- Začátečník
-
Tak beru stolní PC .. co toto http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 8U011PRH01 ?
- blackdragon
- Nováček
-
Ta grafika u té g780 a u toho Aceru není až tak výkonná pro hry. Já si budu kupovat to lenovo ideapad y580, protože to rozjede BF na ultra detail. Určitě je lepší si koupit stolní pc, ale na ten si musíš taky sednout. Protože to není jen tak seskládat PC aby ti běžel na 100% Jestli chodíš do školy a nebo někde na cesty ber noťas. Ale pokud to chceš mít výhradně jen na hry tak PC. Taky musíš mít PC aspoň za 19 tácu. Už jsem si jeden komp stavěl a za ty prachy je to dělo Kdyby jsi chtěl pošlu ti odkaz. Je to fakt na tobě. Ten co sis vybral na začátku to je dobrý Notebook za ty peníze. Ale je radši přece LENOVO
- Mastodont
- Černá karta
-
Stačí umět vybírat a na PC mu stačí 10k.
- st3nl3y
- Začátečník
A zbyde mu i na solidní notebook
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001GWY
- Pavel.P.
- Středně pokročilý
-
Pokud chceš hrát nové hry a chceš koupit NB za tuto cenu, tak to zrovna kup stolní PC a o NB ani neuvažuj, jelikož se pak budeš mlátit hlavou do stolu, že se ti to seká. Herní NB má smysl od 25 000 Kč...
//Nevšimnul jsem si toho PC, fakt dobrý výběr... Já koupil NB za 27 000 Kč a mlátím se do hlavy, jelikož na něm z 80% nejsem a mohl jsem mít PC z důvodu, že už ho vůbec nepřenáším, ale kdo to mohl vědět
//Nevšimnul jsem si toho PC, fakt dobrý výběr... Já koupil NB za 27 000 Kč a mlátím se do hlavy, jelikož na něm z 80% nejsem a mohl jsem mít PC z důvodu, že už ho vůbec nepřenáším, ale kdo to mohl vědět
...
- Voracek
- Mírně pokročilý
-
presne tak....kdyz herni notas tak MSI Gckovy serie...coz mas okolo 25K a solidniho compa sezenes i za15K(kdyz si ho poskládáš
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
s tím solidní opatrněst3nl3y píše:A zbyde mu i na solidní notebook
- Fonzik
- Začátečník
-
Díky moc hoši jojo už jsem změnil nazor i proto, že kámoš mi říkal, že taky, chtěl notas, myslel jsi jak s ním bude cestovat a teď na něj ma pripojenou klavesnici, externi monitor a mohl si koupit vykonnejsi stolní PC takže jasná volba (do školy sice chodím, ale tam máme dobře vybavenou PC učebnu a zápisy si píšu do sešitů popř si neco můžu přeposlat)
- Mastodont
- Černá karta
-
do školy nic jinýho než MBA nebo MBP případně ultrabook. Kdysi jsem taky měl ve škole ntb na zápisky a dopadlo to tak, že jsme od 8h do 14h hráli age of empires po síti.
- xakrurychle
- Začátečník
-
co je MBA MBP?
- Mastodont
- Černá karta
-
MacBook Air/Pro.
- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No to je pro studenta opravdu kvalitní investice .
- xakrurychle
- Začátečník
-
chtel sem napsat to samy ale nechtel sem rozpoutavat flame
- Mastodont
- Černá karta
-
S Macbookem nemusí řešit problémy typu boje o el. zásuvku, situace typická pro auly, kdy si každý přinese svoje super imba lenovo, které chcípne po dvou hodinách psaní ve wordu při plném jasu.
Chápu, že mezi nerdy člověk s ničím, co má na sobě jablko, neuspěje. kdyby na těch strojích bylo logo samsungu a běžel na nich Android, tak by tu mělo 90% lidí nerdovskej orgasmus.
Chápu, že mezi nerdy člověk s ničím, co má na sobě jablko, neuspěje. kdyby na těch strojích bylo logo samsungu a běžel na nich Android, tak by tu mělo 90% lidí nerdovskej orgasmus.