iOioo: moc jsem nepochopi tvůj příspěvěk, ale napravím to, jestli jsem to nenapsal, tak aby jsi pochopil. Zakoupil jsem levně systém, který mi ve všech směrech vyhovuje, ale není dokonalý a občas něco chybí, proto jsem koupil externí program který nedostatek doladí, co je na tom divného. Systém umí spoustu věcí a přeci jen kupujeme jiný externí software, který je pro nás přijatelnější i když to systém zvládá. Opravdu jsem nepochopil tvůj příspěvek, vlastně mu nerozumím.
Vlastně moc nechápu od mého příspěvku tuto duchaplnou debatu. To, že se software kupuje, to je Vám snad jasné a proč se kupuje, je Vám také jasné, tak proč tu debatujete o jednom programu co napraví malou hrubku v jinak super systému. Vždyť to stojí na Win 7 a ten je bezesporu kvalitní a že MS má nějakou cestu a směr, který Vám nevyhovuje, nemusíte ho používat. Aplikace za stovku a tady je to rozdražděné, jako kdyby já nevím co. Že vadí Vám neznamená, že je to špatná cesta, jsou představte si i lidé, kterým to vyhovuje a ve spojení s WP8 je to dobrá cesta.
Teď si připadám jako blb, když něco koupím, abych si ulehčil práci, vždyď někdo tlačítko Start nepotřebuje. Většinou, tak jak píšete Vy, píšou lidi co to napraví wárezem, protože proč by něco platili, když se jim něco chybí v systému, či jiné aplikaci. Když si něco koupíte, nebudete jiní, je to v pořádku, tak je to správné, nebojte se toho.
Sakra, koupil jsem i antivirus od avast!, to jsem ale trdlo, vždyť MS to umí zadarmo ! Opravdu duchaplná diskuse.