Procesor do 4,5K

Vše kolem srovnání a rad s nákupem procesorů.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO

ACzeMiky
Začátečník
Začátečník

Re: Procesor do 4,5K

Příspěvek od ACzeMiky »

Blop79 píše:Já jsem se taky díval na ty 6xC a 8xC ale tohle je důvěryhodnější AMD Phenom II X4 965. U intelů by to byl asi ten INTEL Core i5-3470 :-D Ale nezapomeň ! Výkon her nezáleží jen na procesoru. Ramky tak 1,6 Mhz, Grafika aspon kolem 5k a něaké ty rychlejší HDD :D
Dovolím si nesouhlasit s RAMkama, protože ty ti FPS ve hře nezvýšej. Každopádně můžeš mít spuštěných víc procesů najednou. 4Gb RAM bohatě stačej a 1.6Ghz (nejspíš jsi tam měl/a chybu), mi přijde na hry také zbytečných. Bohatě stačí 1333Mhz. Ovšem na práci apod je jasně lepší čím víc tim líp.
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mlrs »

4gb ram je s ohledem na soucasnou cenu malo - nekde to limitem je a pokud nekdo uvazuje o i5, tak je to v podstate povinnost :)
Rychlost ramky asi extra zasadni neni, ale rozdil par desitek korun snad nikdo neresi
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Vzhledem k tomu že rozdíl mezi...

http://www.czc.cz/crucial-ballistix-tac ... 23/produkt
( asi nej ramky dle mého názoru )

a

http://www.czc.cz/kingston-value-8gb-2x ... 32/produkt

Ala první použitelné spolehlivé, je 200kč tak bych na těch pamětech neštřil, protože paměti co dával 1600 CL 8-8-8-22 1T default jsou prostě krása. + Ještě tahle velice dobrá značka. ( 8GB moduly to dávaj i s 1,35v ale ty ž jsou drašší. )
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“