Nova GK pro starsi PC?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- asessino
- Začátečník

-
Re: Nova GK pro starsi PC?
muzu mit GEIL RAM DDR2 4GB (2x2GB) PC8500 1066MHz Plus Ultra series (5-5-5-15) za 1100kc
nebo ty samy 2x1GB za 500kc proto se ptam zda ten dual channel je potreba?
jinak bych usetril tech 500kc
EDIT:neni uz 6GB zbytecny?
nebo ty samy 2x1GB za 500kc proto se ptam zda ten dual channel je potreba?
jinak bych usetril tech 500kc
EDIT:neni uz 6GB zbytecny?
CPU: i5 3570k 4,5Ghz
RAM: 8GB DDR3
GPU: Ati Radeon R9 290 FW3
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Ne neni zbytečných. A dual můžeš mít i 2+1GB v 2+1Gb na kanál. Nemusej tam bejt nutně stejný moduly.
A znova opakuji že 1066Mhz paměti jsou k ničemu. Cena mi to přijde velká na tak zastaralou věc.
A znova opakuji že 1066Mhz paměti jsou k ničemu. Cena mi to přijde velká na tak zastaralou věc.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
FanATIci se ozvali, mám z vás radost chlapci, užijte si ty neporuchový karty s výbornejma ovladačema 
Ne, na hlavu nejsem, ale s AMD/ATI jsem se spálil tolikrát, že už mě to prostě se*e, poslouchat a číst, jak to je všechno v pohodě...
Ne, komplexy nemám, jenom jsem na*ranej... Koho kartu máš, toho píseň zpívej, je mi jasný že si přece nepohaníš svoji supervymakanou HD UltraAMD
Ne, na hlavu nejsem, ale s AMD/ATI jsem se spálil tolikrát, že už mě to prostě se*e, poslouchat a číst, jak to je všechno v pohodě...
Ne, komplexy nemám, jenom jsem na*ranej... Koho kartu máš, toho píseň zpívej, je mi jasný že si přece nepohaníš svoji supervymakanou HD UltraAMD
Naposledy upravil(a) Jeltík dne stř 5. pro 2012, 20:40, celkem upraveno 1 x.
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
chudacku mala
snad se ti komplexy vyresi co nejdriv 
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- Shakall605
- Začátečník

S AMD je to tak půl na půl. Bratr má v druhém taky nějakou 67**, ale drivery pro jistotu nemění a je spokojený, je takový s prominutím BFU, ale u člověka co o tom trochu ví (kolega z práce) je to pravý opak, pořád na to nadává, já se mu směju, protože nedávno si koupil další AMD. Nechal se zlákat cenou a teď aby neustále měnil nastavení když si jde zahrát
Co se tý mě já měl ATI/AMD end a pokaždé, když jsem chtěl pustit 1080p film(ne jen ve filmech) obraz byl jak vyblitej, nevím čím to bylo, ale od té doby se jich ani nedoktnu. Poměr cena/hrubý výkon je pěkná věc, ale funkčnost u červených jde na druhé místo.
Doporučuji kupci aby zvážil všechna pro a proti. A za mě bych bral GTX 660Ti (non-ref. verze).
mlrs: Doporučuji některým uživatelům, abych nechali věcnou konverzaci těm, kdo mají mozek větší jak angrešt.
Doporučuji kupci aby zvážil všechna pro a proti. A za mě bych bral GTX 660Ti (non-ref. verze).
mlrs: Doporučuji některým uživatelům, abych nechali věcnou konverzaci těm, kdo mají mozek větší jak angrešt.
- ArgCZ
- Začátečník

jaký nastavení prosimtě? Tomuhle se fakt směju
, celej tvůj příspěvek je o ničem, jen řečičky
Naposledy upravil(a) ArgCZ dne stř 5. pro 2012, 21:34, celkem upraveno 2 x.
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja si nezacal 
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
- Shakall605
- Začátečník

Vygenerované vyhlazování přes drivery apod.? Ještě že tvoje reákce je o něčem, začínám si říkat jak ses brilantně vypořádal s odpovědí na můj post. Kde ty na to chodíš... budu hádat, čerpal si v elektronickém manuálu catalyst driver co?ArgCZ píše:jaký nastavení prosimtě? Tomuhle se fakt směju, celej tvůj příspěvek je o ničem, jen řečičky
- ArgCZ
- Začátečník

a proč to dělá když si může pro každou hru udělat profil?
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
- Shakall605
- Začátečník

Nevím proč to tak dělá. Zkusím se zeptat, ale předpokládám že profil už zkoušel...
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

To že na AMD kartách nejde vynutit stav AA a Vsync přes drivery (do příchodu 7000 řady nešlo vynutit ani TRAA) je už naprostá norma. To asi už jiné nebude.
AMD to hlavně ani neřeší protože BFU to nezajímá. Ti raději zvednou fps v pár zrovna teď benchamrkovanejch titulech prtože to bude vidět v číslech. Tamto ne.
AMD to hlavně ani neřeší protože BFU to nezajímá. Ti raději zvednou fps v pár zrovna teď benchamrkovanejch titulech prtože to bude vidět v číslech. Tamto ne.
- asessino
- Začátečník

-
tak sem obednal tuhle
http://www.czc.cz/gigabyte-hd-7850-expe ... GTX+650+Ti
v prubehu vikendu napisu jak slape.
http://www.czc.cz/gigabyte-hd-7850-expe ... GTX+650+Ti
v prubehu vikendu napisu jak slape.
CPU: i5 3570k 4,5Ghz