Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

A jen tak na okraj, třeba to nevíte, v příštím Levelu bude jako plná hra Vampire: The Masquerade - Redemption. Vychází 17.12., já si to určitě koupím a zahraju znovu, třeba až zas příjde doba herního sucha a nebude co hrát.

A jak si Sente psal že sis dal nějaký otázky, podle kterejch ti to pak přiradilo do jednoho z klanů, tak sou kde? Asi sem je nějak šikovně přeskočil :oops: . Nejsou náhodou hned po tom intru, jak tě to nasadí v santa Monice a kecá tam s tebou ten vousáč?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Dr.Evil píše:A jen tak na okraj, třeba to nevíte, v příštím Levelu bude jako plná hra Vampire: The Masquerade - Redemption. Vychází 17.12., já si to určitě koupím a zahraju znovu, třeba až zas příjde doba herního sucha a nebude co hrát.

A jak si Sente psal že sis dal nějaký otázky, podle kterejch ti to pak přiradilo do jednoho z klanů, tak sou kde? Asi sem je nějak šikovně přeskočil :oops: . Nejsou náhodou hned po tom intru, jak tě to nasadí v santa Monice a kecá tam s tebou ten vousáč?
ty otazky jsou hned po dani New Game - bud otazky nebo vlastni charakter

jinak hra je to super. jelikoz bezi na source enginu taxe da stejne ladit
me pomohlo dat do prikazovy radky za zastupce -heapsize 512000 (progiga pameti, pro 512mega 256000) a hned bylo +15fps

skoda ze ke konci se to zvrhne v silenou akcni mlaticku a brutalni jatka :)

po dlouhe dobe zase hra typu jeste jednoho zakousnu a pak uz opravdu pudu spat.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak aby se mi ty dvere na ty plaži odlockovali, tak jsem musel tu partičku bezdomovců nebo co to je stejne vymlatit :( Skoda jich.

Jinak menil jsem R9800 za 6600GT a to GTčko ma ve Vampire poloviční framy oproti R9800 :evil: Suxxxxx...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Sentenced píše:Tak aby se mi ty dvere na ty plaži odlockovali, tak jsem musel tu partičku bezdomovců nebo co to je stejne vymlatit :( Skoda jich.

Jinak menil jsem R9800 za 6600GT a to GTčko ma ve Vampire poloviční framy oproti R9800 :evil: Suxxxxx...
jaká škoda stejně z nich bleješ :) s tím 66GT moc nestraš objednal jsem ho pro kámoše kua :(
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Sentenced píše:poloviční framy oproti R9800 :evil: Suxxxxx...
Tak to je na prd. To si raději nechám svýho taktlýho radka 9700Pro. Taky sem ten plotek otevrel, jo spustil sem to znova a podle otázek sem ve klanu Toreador.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No ja to vyresil razantne a objednal si X800XT .. na tom uz to snad pojede :lol:

Jinak musel si ty týpky u toho sudu + tu vestící nebožačku taky poslat k pánu ? nebo si to otevrel i tak ??

Prolezl jsem ten kus mesta kam me to pustí a je super jak to všude žije, no žije, přežívá :)

Kde všude se ta hra odehrává ? jen ve meste ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Hra se asi bude cela odehravat v Los Angeles a okoli (napr. opusteny hotel a vila malkaviana - neskutecne lokace, Shalebridge Craddle z Thiefa3 hadr :D ), nicmene tech bugu jaxem rikal ze zase tolik neni - tak to beru zpatky. Jsou, a zustal jsem viset v Hollywoodu v jednom totalnim. Ukol pro Izaka s donesenim videokazety, skoncim v prehravanem "deji" te kazety a uz se nedostanu do "real" sveta, aaaa !!!! :( :x

Jinak to chce skutecne cist cist cist a dodrzovat pravidla = zadne krmeni pred svedky, zadne zabijeni nevinnych (nevycucad dosucha) a pod. Hra by to byla fakt SUPER, ma to vybornou atmosferu - ale ty bugy, chjo :( Skoro jsem chtel rict nevlastnimu brachovi Jezuchovi at mi prinese pod stromek originalku, ale to fakt nema vyznam, to co popisuji = DRUHY bug pri "primarnim" questu po kterem NELZE hrat dal... !!!!! :x :cry:

BTW - v Hollywoodu je krasne zpracovanej bordel 8)

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nevyšel na to uz nejakej patch ?? Neverim, ze je venku hra, ktera ma bug, kvuli kterymu neprojdes hlavni pribeh, to by zaslouzilo povesit betatestera za koule do průvanu :evil:

R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

s tím bugem to bude nějaká hovězina pač dva mi kámoši to v pohodě dohráli :)

2 sent
nevím proč si ty bezdomovce zabil u mně přežili všichni a otevřít to šlo v pohodě :?

jinak mně ta hra trochu točí na mé 6800GT to běhá na full tak akorát ale přehršel výkonu tam teda cejtiti néééni :x :lol:
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 R2D2:

No prijdu na "pláž", pokecam s nima, chci otevrit dvere a nic - je na nich zamek a ja nemam klíč, pobiju bezdomovce a dvere jdou otevrit :-)

R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Sentenced píše:2 R2D2:

No prijdu na "pláž", pokecam s nima, chci otevrit dvere a nic - je na nich zamek a ja nemam klíč, pobiju bezdomovce a dvere jdou otevrit :-)
hua přijdu na plaž pokecám z tou mařenou už nevim jak se jmenuje ale jiná tam není jdu ke dveřím otevřu je jdu nahoru tam jim dám napřesdržku pak zpátky a pohoda akorát se mně bojej jinak nic :) asi se to liší podle statistik postavy a klanu
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2R2 : to by mohlo bejt ono, no ja je proste zrubal a nahore v baraku jsem je zrubal dvojnasob :roll:

Akorat mi trochu klesa humanita, dneska bude doufam nova grafika, tak to rozjedu plnou palbou a na vejkend se do toho mesta stehuju :)

Zeptam se - rozlišuje ta hra nejak stíny ?? Kdyz budu chtit nekoho vysat v postraní uličce, jestli u toho budu viden nebo ne, kdyz to bude za tmy :-)

R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Sentenced píše:2R2 : to by mohlo bejt ono, no ja je proste zrubal a nahore v baraku jsem je zrubal dvojnasob :roll:

Akorat mi trochu klesa humanita, dneska bude doufam nova grafika, tak to rozjedu plnou palbou a na vejkend se do toho mesta stehuju :)

Zeptam se - rozlišuje ta hra nejak stíny ?? Kdyz budu chtit nekoho vysat v postraní uličce, jestli u toho budu viden nebo ne, kdyz to bude za tmy :-)
jj asi jo já hraju za gangrel(vyběr podle otázek) což bude asi uplně neco jinýho něž máš ty/bezdomovci mně maj rádi no huráá :lol: :lol:

že ti klesla humanita tak to moc dobrý není

jestli to rozlišuje stíny těžko říct zkoušel jsem vysát na ulici ve stínu šlapku a šli po mně hned pokémoni tak nevím možná až budeš víc naskilovanej drsoň :) taky plánuju o víkendu pařit
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Sentenced píše: Zeptam se - rozlišuje ta hra nejak stíny ?? Kdyz budu chtit nekoho vysat v postraní uličce, jestli u toho budu viden nebo ne, kdyz to bude za tmy :-)
Myslim ze stiny nerozhodujou, proste se nesmi nikdo tvym smerem divat a muzes sosat, kdyz je bida njvetsi tak lovit v kanalech krysy ;)

Ad. ten muj bug - kamaradum se to taky nestalo, ale muj exkluzivn save to udela vzdy - zkuste si to - http://sweb.cz/aaa666/666ccc/Vampire-004.rar - staci dojit na hrbitov pro kazetu a pokecat s Izakem - vymalovano... Nejspis kix pri urcitem poradi plneni ukolu, jinak si to nedokazu vysvetlit.

Tvrde bug ktery znemoznuje dalsi hrani je tam nekde dal udajne taky, ale k tomu jsem se logicky nedopracoval ( akce "Leopold" ) - na planetvampires.com by aspon na tohle mel existovat fandovsky "patch"

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak krysy, bezdomovce, dě*ky - nic z toho nemuzu vysavat, proste to nesvedčí telu :)

Hra me zacina bavit čim dal vic, nikam nechvatam, jen se zatim seznamuju s prostredim. na X800XT je to proste nádhera.

Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

...to sis vybral moc fajnovy klan, ja ze silanym Malkavianem muzu vysat cokoliv - a pohadat se treba s dopravni znackou :-D Akorat kvuli te chybe jak pisu vyse to hraju cele odznova, coz nasre... :x

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

velice pěkný wallpaper, už je na ploše :wink:
http://www.planetvampire.com/image.asp? ... _large.jpg
show must go on..
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Uz se pracuje na cestine, pak se do toho pustim taky. Na me je tam moc kecu :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Upozornuji ze na cestine zacal delat "Mrazik" takze se moc neteste, to bude zase paskvil ze radej si to lustit ze slovnikem z originalu. Uprimne si myslim ze ten preklad Mrazik ani nedokonci, stejne jak zazdil DX-IW. Je tam cca. 6-8MB textu (hruby odhad, je toho vic - ale dost "naredene") ktery je na preklad velmi narocny - zarucene mimo schopnosti pana "PC Translator" Mrazika

Nicmene se rysuje sance ze bude i skutecne kvalitni preklad od nekoho jineho, vic zatim neprozradim dokud to nebude na tuty... ;)

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak odhaduju, že jsem asi v půlce hry a už teď můžu, myslím, zodpovědně říct, že Vampire je nejlepší a nejzábavnější hrou letošního roku. Čekalo se sice téměř celý rok, ale stojí to za to. Po stránce herního pojetí, hratelnosti, spletitosti dějové linie, hudby, atmosféry i grafiky, prostě TROIKA těžce rox!

Vřele doporčuju všem, kdo si chtějí zahrát opravdu kvalitní hru s vytříbeným vkusem a stylem hraní a lá Deus Ex.
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“