předpokládám že menší brigádu si taky sehnat nemůžeš (to je přece taky proti pravidlům a zákonům)
z her :
DayZ, Minecraft, Chivalry (to si budeš muset koupit)
Moderátor: Baneshee

Sledování TV seriálů Ti toho opravdu do života moc nepřinese. U hry alespoň přemýšlíš, u TV a sledování seriálů leda usneš s ovladačem v ruce...AllowedCry píše: .... to paření her mi do života nedalo absolutně nic.
.....Když už mám pro sebe celý den tak většinou jen spím a sčeknu pár seriálůDo života mi to sice opravdu nic moc nedá ale aspoň sem odpočatý.

A nad cim tak premyslas ?AllowedCry píše:Přemýšlím poslední dobou až moc, tak proč si trochu neschrupnout a vysrat se na všechno?

Samozřejmě, že myslím jenom já, vždyť všichni okolo mě jsou na úrovni opice (třeba ty nejsi ani na úrovni té opice)jack08 píše:tak ale potom nekritizuj a nezatracuj to co dělají nebo chtějí dělat ostatní. Nebo si snad myslíš, že "přemýšlíš" pouze Ty?

Do hajzlunějak rapidně nechlastám

Velká ztráta času je např. debata s "myslitelem" jako jsi Ty...AllowedCry píše:... Samozřejmě, že myslím jenom já, vždyť všichni okolo mě jsou na úrovni opice (třeba ty nejsi ani na úrovni té opice)
Já se pouze snažím říct, že je to velká ztráta času....

Mně příjde, že občas se chováš trošku narcisticky, každý člověk přemýšlí....... Samozřejmě, že myslím jenom já, vždyť všichni okolo mě jsou na úrovni opice (třeba ty nejsi ani na úrovni té opice)
Já se pouze snažím říct, že je to velká ztráta času....