Poradte nejakou dobrou hru :D

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: Poradte nejakou dobrou hru :D

Příspěvek od LoCo99 »

14 letý poučuje o politický situaci, to že hry stahuje a né kupuje (ovšem tady souhlasim s jakubodomem) svádí na to že rodiče nemaj prachy, ...

předpokládám že menší brigádu si taky sehnat nemůžeš (to je přece taky proti pravidlům a zákonům) :roll:

z her :

DayZ, Minecraft, Chivalry (to si budeš muset koupit)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Na druho stranu ma Voracek pravdu, ryba smrdi od hlavy, kdyz vidis, jak se vsude krade, tunelari zustavaji nepotrestani, nevymahatelnost prava...upadek moralky splecnosti, ale za to muzou hlavne politici a jejich vazby na podnikatele. Ruka ruku myje, viz doporuceni Klause volit Zemana? WTF ? Temer ultrapravicak voli levicaka a byvaleho komouse? Jako proc? No protoze jeden ma na duheho a takhle je zarucene, ze stav bude pokracovat nadale....A ovce maji becet a platit dane, nech je jeste vice z ceho krast....
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

Loco99: já nikoho nepoučuju jen říkam jak to vidim já...kdybych si měl všechny hry programy atd kupovat normálně legálně tak bych dneska pořád pařil na 1.7ghz sempronu :) :D
Brigád moc nenajdu když nemám občanku jen sem tam něco od souseda ale to je jen v létě a je to maximálně tak 700-800 za léto :(
Jinak nenamlouvejme si že kdyby k tvýmo domu přišel kontorlor SW tak by to dopadlo jako na tomhle obrázku jen by nelítaly celý PC ale pouze disky :) http://www.vtipalek.eu/images/2/3414.jpg
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Mě když bylo před 10+ lety tolik, co jemu, tak jsem taky nekupoval hry kvůli financím. Když jsou vývojáři debilové a dělají hry pod inteligenci 12ti letých, tak se nemůžou divit, že cílová skupina jim hry krade. Ála Crysis 2/3 (tuhle hru si taky zkus, Voracek x))... zajímavý leda jako tech demo, ale zamysleli jste se nad tím, jak starý člověk musí být, aby tohle http://www.youtube.com/watch?v=5DB5CgTcX1U bral vážně? 8 let?

Každopádně přístup, že všichni kradou a že nemá cenu platit, když se dá vše hrát zadara - to je dost špatný. Můžeš mít alespoň nějakou slušnost a koupit zpětně hry na steamu ve slevách, pokud sis je užil ukradené stovky hodin. Half Life Orange box, nebo GTA anthology za ~10€. Warezáci píšou, ať podporuješ developery, pokud si hru užiješ v jejich README (ano, některý hry kradu taky, jak šokující. Taky 99% nakradených her smažu za 10 min, bo mi okamžitě nesednou (Alan Wake, Dishonnored (ber to jako další typy))).

@Vesel: Co ti brání sportovat a hrát dohromady? Když jsem měl nejlepší kardio a trénoval 5x týdně, pořád to bylo jen cca 15 hodin sportu. Co se zbývajícími desítkami hodin v týdnu? Chlastat, ve 14ti? Nechceš taky dát nějaký typ na užitečné trávení volného času, jako AllowedCry? Třeba umývat chodby v panelácích za nemohoucí staré lidi? Kolik to zabere času? Zbyde něco na hry?
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Já už 14 let nemám, mám domácí povinnosti, starám se mladší sourozence a hlídám je, když je matka v práci, do toho stíhám studium, občas posilka a nejvíc času mi spolkne přítelkyně a "brigády" (servis PC, skládaní sestav a překupování) . V tomto počasí si rád taky zajdu na bazén.

Neříkám, že si občas nezaharaju, ale že bych měl prostě dost času nebo náladu u nich strávit celý den, tak z toho už sem vyrostl a celkem lituji svých propařených "dětských" let, kdy to paření her mi do života nedalo absolutně nic.

Žádné tipy pro to, co má 14ti letý kluk dělat bohužel nemám.. V tomto věku sem se s bratrem "učil" opravovat PC, zkoušeli různé 3D modelářské programy a tak všeobecně okolo PC a elektroniky + bohužel spousta hraní.

E// Když už mám pro sebe celý den tak většinou jen spím a sčeknu pár seriálů :-D Do života mi to sice opravdu nic moc nedá ale aspoň sem odpočatý.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

vidíš to mě je 14 a dělám něco podobnýho :D taky sem zkoušel v inventoru modelovat různý věci ale moc se mi to nedařilo tak sem se na to vykšlal :D ted bych mel zase chut to zkusit ale bohužel sem přeinstaloval winy a disk na kterym sem měl zálohu se bohužel odporoučel :( ( teda aspon ten rámeček na něm ( adata sh93) a je ještě v záruce :D
Intel Core i5 2500+box,MSI 7850 2GB,GIGABYTE GA-Q67M-D2H-B3,6GB DDR3 1333Mhz,250GB Seagate,520W seasonic,CM elite 330RC
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

AllowedCry píše: .... to paření her mi do života nedalo absolutně nic.

.....Když už mám pro sebe celý den tak většinou jen spím a sčeknu pár seriálů :-D Do života mi to sice opravdu nic moc nedá ale aspoň sem odpočatý.
Sledování TV seriálů Ti toho opravdu do života moc nepřinese. U hry alespoň přemýšlíš, u TV a sledování seriálů leda usneš s ovladačem v ruce... :lol:
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Přemýšlím poslední dobou až moc, tak proč si trochu neschrupnout a vysrat se na všechno? :)
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

tak ale potom nekritizuj a nezatracuj to co dělají nebo chtějí dělat ostatní. Nebo si snad myslíš, že "přemýšlíš" pouze Ty? :D
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

OMG nehádejte se tady!!!!!ste jak malí... prostě někdo hraje hry někdo kouká na TV někdo pracuje a někdo dělá něco jinýho je to každýho věc já se tady o tom nechci hádat já sem jen chtěl pár tipů na dobrý hry !!!!
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

voracek : uvádíš že máš " dva 18ti letý kámoše s kterejma občas chodíte pařit" (ve svejch 14ti) .... tak kde bereš prachy na to abys nechal někde každej pátek za chlast

Ukázat na někoho a říct mu s klidnou duší že 100% taky krade ... to je další věc. Taky je fajn si říct, že ač si to možná nepostřehnul, tak kdokoliv z tohodle fóra warezí tak se s tim tady nenaparuje a maximálně najdeš někde nepřímou nerážku.

Tak co sis zatim koupil ? :)

edit : ^^ aha.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

AllowedCry píše:Přemýšlím poslední dobou až moc, tak proč si trochu neschrupnout a vysrat se na všechno? :)
A nad cim tak premyslas ?
Si komunista, tak asi nad stavbou gulagov ? :mrgreen:
Neber to vazne, to len tak zartujem pri nedelnajsej salke prekvapkavanej kavy :old4:
Naposledy upravil(a) blaho dne ned 27. led 2013, 13:24, celkem upraveno 1 x.
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jack08 píše:tak ale potom nekritizuj a nezatracuj to co dělají nebo chtějí dělat ostatní. Nebo si snad myslíš, že "přemýšlíš" pouze Ty? :D
Samozřejmě, že myslím jenom já, vždyť všichni okolo mě jsou na úrovni opice (třeba ty nejsi ani na úrovni té opice)

Já se pouze snažím říct, že je to velká ztráta času.

@blahorodie Denně zvětšuji seznam uživatelů tohoto fóra, které tam jednou pošlu :-D
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

Loco99 nehodlám se tady s tebou hádat....
nějaký money mám našetřený a nějak rapidně nechlastám navíc to není každej pátek ale tak jednou za měsíc někam vyrazíme ;)
Zatim sem si nekoupil nic doma mám pomalej internet.... bratr mi něco "koupí" na koleji v Brně....
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

nějak rapidně nechlastám
Do hajzlu :lol: žasnu nad dnešní generací :lol:
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

AllowedCry píše:... Samozřejmě, že myslím jenom já, vždyť všichni okolo mě jsou na úrovni opice (třeba ty nejsi ani na úrovni té opice)

Já se pouze snažím říct, že je to velká ztráta času....
Velká ztráta času je např. debata s "myslitelem" jako jsi Ty... :D
Voracek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Voracek »

Jack08 tys to vystihnul :D :lol: :mrgreen: :razz: :roll:
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

:D :-D :) :( :sad: :o Jdu si hodit mašli, můj život již nemá smysl, dík za ukázání cesty..

E// Začni hrát wow, zabiješ tím klidně i půlku života ;)
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

... Samozřejmě, že myslím jenom já, vždyť všichni okolo mě jsou na úrovni opice (třeba ty nejsi ani na úrovni té opice)

Já se pouze snažím říct, že je to velká ztráta času....
Mně příjde, že občas se chováš trošku narcisticky, každý člověk přemýšlí....

To, že velká část společnosti je v morálním a duchovním úpadku (teď nemyslím nějakou zatracenou víru v boha) není výsledkem žádné vlády a systému ale je to obrazem lidí jak chtějí žít..

Hry majíta kovou popularitu, protože narozdíl od reality si člověk může dělat co chce, není vázán žádným zákonem nebo nemožností změnit chod světa ve kterém hraje :)
Nebo si prostě jenom zastřílet proti příšerám nebo taky porovnat svoje síly a zkušenosti ve virtuálním světě s někým jiným..

Hry jsou stejná ztráta času jako filmy, seriály, chlastaní po venku, paření na diskotékách, a mnoho a mnoho dalších činností které lidi dělají pro "zábavu"

Taky na něco z toho nemám pozitivní názor a možná ani na to hraní her ale ve výsledku je jenom otázka jedince co chce dělat....
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Proč by to měla být ztráta času? Je to snad každého věc, co dělá ve svém volném čase, jestli čte, kouká na filmy/seriály, hraje hry, sportuje, je věčně nalitej, spí atd... Každý má snad svůj život a pokud ho hraní her baví, tak proč ne? To samé můžu říct o přítelkyni, zráta času, stejně se rozejdete a co z toho :D Každej snad žije podle sebe, tak mu neříkej, že je to ztráta času... pro tebe možná, pro něj a mnoho dalších ne.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“