CRT refresh rate fix + scaling i přes VGA (Radeon/GeForce).
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- sam_217
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: CRT refresh rate fix + scaling i přes VGA (Radeon/GeForce).
Eizo dělá 24" FullHD se 120Hz (240hz sw přepočítaný nějak) za 11k a nebo si kup Qnix z koreje QX2710, což je PLS panel od samsungu kterej se dá průměrně OCnout až na 110hz.
- RAD-x
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
To zní fajn ale 24" je strašně málo, teď mám 27" a už je mi to zase malý. 110Hz zní fakt peckově, mrknu jestli dělají alespoň 27", to OC je někde ověřený?
- sam_217
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Komunita na OCN o tom ví asi nejvíc, maj celý vlákno zabejvající se modelem Qnix QX2710 Evolution, zaznamenávaj i svoje kzušensoti z prodejcema z ebay / amazon.
Jako téměř jistý bych asi považoval OC 100Hz, většinou to dá prej víc, ale při tom OC pak blednou barvy a když už moc tlačíš na pilu, tak ztrácíš i ostrost obrazu, takže nakonec použiješ takový OC, abys neměl nějakou viditelnější změnu kvality obrazu. Osobně jeden známej mi o tom leccos pověděl, sám používá 91Hz, třeba že dosáhl 120hz, ale za blednutí barev a zhoršení ostrosti obrazu to nestálo...taky je to loterie, a je možný, že chytneš kousek, kterej neztrácí kvalitu obrazu a dá 120hz bez problémů...ale myslim, že takovej 100hz je naprosto vpohodě a na pořádnou plynulost obrazu to stačí, dbát nutně na násobky 60tky nemá takovej smysl...
Jako téměř jistý bych asi považoval OC 100Hz, většinou to dá prej víc, ale při tom OC pak blednou barvy a když už moc tlačíš na pilu, tak ztrácíš i ostrost obrazu, takže nakonec použiješ takový OC, abys neměl nějakou viditelnější změnu kvality obrazu. Osobně jeden známej mi o tom leccos pověděl, sám používá 91Hz, třeba že dosáhl 120hz, ale za blednutí barev a zhoršení ostrosti obrazu to nestálo...taky je to loterie, a je možný, že chytneš kousek, kterej neztrácí kvalitu obrazu a dá 120hz bez problémů...ale myslim, že takovej 100hz je naprosto vpohodě a na pořádnou plynulost obrazu to stačí, dbát nutně na násobky 60tky nemá takovej smysl...