Voda nebo vzduch?

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Voda nebo vzduch?

Příspěvek od Butch »

Ja tam tedy lil normalne destilku + neco proti rasam. Neco jsem si o tom nastudoval, takze normalni vodu bych tam nedal. Nekde mam jeste schovany bloky a tusim ze to byla kombinace ze nejaky byl medeny a nejaky poniklovany(hlinikovy tedy nebyl, to jsem popletl). Vymenik byl medeny.
Tezko rict co se pohlo potento. Tehdy jsem vodu delal hlavne kvuli X1900XT, protoze nebyl poradny tichy chladic vzduchovy(Accelera byly jen na nizsi modely). A na stock chlazeni jsem jet nechtel.

Kazdopadne jedu uz peknych par let na vzduchu a vyhovuje mi to.
Hlavne dneska uz je mnohem vetsi vyber vseho, vsechny mozny Accelera atd.
Predtim zacal Silencer s modrou vrtuli co jsem mel na 9700Pro a pak byly nejaky podobny pokusy.
Ted je tech moznosti mnohem vice. Hlavne uz i vyrobce dokaze udelat stock chlazeni ktere po regulaci se da i povazovat za tiche, pokud clovek nejde moc OC.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Farock
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Voda nebo vzduch?

Příspěvek od Farock »

No já také uvažuji o vodním chlazení konkrétně o kompletní set Corsair H80i (bylo mi doporučen)tak jsem hledal študoval na netu a dočetl jsem se že Corsair na něj dává záruku pět let.Tak to si musejí být sakra s funkčností jistí (četl jsem že těm starším tipům recenzisté dávali max životnost 3 roky a proto asi ta 5 letá záruka).Podle různých recenzí a že sem jich pár našel se i dosti lišili (recenze) ale v poměru 3:1 pro pochvalu Corsairu.Zabere málo místa je tichý a budu věřit tomu po přečtení recenzí že i kvalitní.Nechce se mi tam rvát obluda s větrákem co mi tu desku pomalu vyvrátí z bedny.Hele třikrát do roka si to vyčistím a hlavně budu mít vlastní zkušenost a ta jak se říká je k nezaplacení :wink: .
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“