Projekt: Bamboo
Moderátor: L4mka
- Maor
- Začátečník
Re: Projekt: Bamboo
Proč by to mělo spadnout ze schodů?
to Voracek: upřímně podobným způsobem jsem provozoval už Phenom II v roce 2010, pak přišel i šestijádrový model na 3,9GHz a loni v září jsem měnil na aktuální sestavu. Všechno to běželo v krabici od banánů a problém s tím nebyl.
Odešel mi jen disk, bouchnul mu čip na PCB po dvou měsících, další jedou bezvadně. Maximusku jsem reklamoval, protože odpálila mSATA SSD při restartování a to byl asi problém z výroby, protože u nové už byla v manuálu celá stránka navíc věnovaná instalaci SSD.
to Voracek: upřímně podobným způsobem jsem provozoval už Phenom II v roce 2010, pak přišel i šestijádrový model na 3,9GHz a loni v září jsem měnil na aktuální sestavu. Všechno to běželo v krabici od banánů a problém s tím nebyl.
Odešel mi jen disk, bouchnul mu čip na PCB po dvou měsících, další jedou bezvadně. Maximusku jsem reklamoval, protože odpálila mSATA SSD při restartování a to byl asi problém z výroby, protože u nové už byla v manuálu celá stránka navíc věnovaná instalaci SSD.
- Beats
- Začátečník
Hlavně si do popisku nezapomeň připsat Case: Krabice od banánů a bude to ideální. Přej ti hodně štestí při předělávání ale stejně by jsi se nad tím mohl zamyslet.
Notebook: Lenovo LEGION Y520 CPU: i5-7300HQ, GPU: GeForce GTX1050 Ti 4GB DDR5, SSD+HDD: OS W10Pro x64- Samsung SSD 256GB + 1000GB HDD 5400 rpm, RAM: 16GB DDR4 MONITOR: 15,6'' Full HD LED 1920x1080 NOTEPAD: Cooler Master Notepal U3, Mouse: Logitech G502, Headset: Logitech G230, Gamepad: Xbox One controller red edition
Mob.: Samsung Galaxy S7 32GB Gold
Mob.: Samsung Galaxy S7 32GB Gold
- jamesbond007
- Nováček
Materialy pro vyrobu case : Hlinik, Ocel, Mosaz, Plexisklo, Karbon (Laminat) dokonce i drevo a ruzne jejich kombinace.... a papir jen na modelovani sablony, ne na hotovou case.
Se na me nezlob. ale dej to do souteze o NEJHORSI case a mozna vyhrajes...
Tedy pokud si z nas nedelas vylozene legraci.
Se na me nezlob. ale dej to do souteze o NEJHORSI case a mozna vyhrajes...
Tedy pokud si z nas nedelas vylozene legraci.
ZOTAC H77-ITX WiFi,Cpu i5 3570k, Kingston HyperX 8Gb ram, Kingston HyperX 128Gb SSD,
- Maor
- Začátečník
Je to černý humorjamesbond007 píše:Tedy pokud si z nas nedelas vylozene legraci.
A určitě to do nějaký soutěže přihlásím, snad je to donutí dodatečně udělit cenu za nešílenější zrůdnost.
- kotas
- Středně pokročilý
- asi takM4r1hu4n3 píše:Pěkný ghetto styl.
- Riku
- Začátečník
Tak to je opravdu "papírová" case neprohýbají se ti "plechy"?
vražda tohleto
vražda tohleto
PS5 | LG OLED CX55
- Maor
- Začátečník
když pominu, že radiátor tam je natěsno, tak se to neprohýbáRiku píše:Tak to je opravdu "papírová" case neprohýbají se ti "plechy"?
vražda tohleto
- Butch
- Středně pokročilý
Kdyz to zacne horet tak to alespon uhasi voda z vodnika.
Jinak celkem humac. Nic moc hezkyho ani praktickyho, i kdyz asi zalezi jak pro koho.
Ja kdyz chtel prenosnou lehkou case, tak jsem si udelal pred X lety compa do kufru od naradi, alespon to bylo bytelne a prenositelne, i kdyz taky vzhledove nic extra.
Jinak celkem humac. Nic moc hezkyho ani praktickyho, i kdyz asi zalezi jak pro koho.
Ja kdyz chtel prenosnou lehkou case, tak jsem si udelal pred X lety compa do kufru od naradi, alespon to bylo bytelne a prenositelne, i kdyz taky vzhledove nic extra.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- jamesbond007
- Nováček
Ted koukam ze tahle Prasarna : lowcost NAS v papirove krabici je taktez od tebe.
Zkus prekvapit a pouzit i jiny material nez krabici od bananu + samolepka
Zkus prekvapit a pouzit i jiny material nez krabici od bananu + samolepka
ZOTAC H77-ITX WiFi,Cpu i5 3570k, Kingston HyperX 8Gb ram, Kingston HyperX 128Gb SSD,
- Maor
- Začátečník
Jen se divim, že se nikdo nepozastavil nad napájením grafiky z cpu 4pinu
- Dithius
- Pokročilý
neber si to osobně ale takové prasárny si nevšimnež když ten PC je v ještě větší prasarněMaor píše:Jen se divim, že se nikdo nepozastavil nad napájením grafiky z cpu 4pinu
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Trident Z5 Neo 32GB 6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- Maor
- Začátečník
co je na ty redukci prasáckýho? izolace je dle norem, dráty jsou na tu zátěž dostačující (cpu 4pin je na 192w; pcie 6pin 75w)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Dithius
- Pokročilý
aha redukce ja myslel že si do 6pinu pichl prostě 4pin a jelo to
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Trident Z5 Neo 32GB 6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- kotas
- Středně pokročilý
Já taky tak ono by to teoreticky mohlo jet, otázkou je, co by to dělalo v plném zatížení, jestli by se to vyplo nebo nejelo vůbecDithius píše:aha redukce ja myslel že si do 6pinu pichl prostě 4pin a jelo to
- jamesbond007
- Nováček
Nebo si do podpisu dej ze novy pc, jeste nevybaleny z papirove krabice, ktery z neznamych duvodu funguje.
- Maor
- Začátečník
to jamesbond: Bohužel pak nesplňuji pravidla na rozsah podpisu a bez citace si to tam nedám
- Dithius
- Pokročilý
- lelekdk
- Začátečník
nevím co tu všichni vrčí. Jsou mnohem větší prasárny. Například když někdo úplně ucpe všechny otvory v plechové case jen proto, že se mu nelíbí. Osadí otevřenou expu do PC (ideálně pokud je to krabička od ramy).
Můžeš prosím hodit fotku zadní části finálního stavu?
Můžeš prosím hodit fotku zadní části finálního stavu?
c# Kozel zahradníkem
- Maor
- Začátečník
nějak se pořád nemám k tomu, abych dodělal stěnu s IO
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- kotas
- Středně pokročilý
NO COMMENT