Herný noťas
Moderátor: Don
- Agdrill95
- Červená karta
-
Re: Herný noťas
Ja niesom žiadny namachrovaný frajer.
Ja som sa tu s každým chcel normálne rozprávať. Ten jeltík ma urazil, napísal mi.. vrajže som troll.. to bola pre mna urážka. Ja som seriózne potreboval poradiť, ked som písal PM, pár užívatelom, z tohoto fóra, a on si z toho odvodil, že som troll... da fucq?
Teraz tu do mna všetci rýpete aký som blbec ked som len sám seba chcel obhájiť.
Ďakujem vám velmi pekne..
Poprosím o LOCK tohoto threadu, už je tu OT až až.. díky komu?.. díky pánovi Jeltíkovy samozrejme
Ja som sa tu s každým chcel normálne rozprávať. Ten jeltík ma urazil, napísal mi.. vrajže som troll.. to bola pre mna urážka. Ja som seriózne potreboval poradiť, ked som písal PM, pár užívatelom, z tohoto fóra, a on si z toho odvodil, že som troll... da fucq?
Teraz tu do mna všetci rýpete aký som blbec ked som len sám seba chcel obhájiť.
Ďakujem vám velmi pekne..
Poprosím o LOCK tohoto threadu, už je tu OT až až.. díky komu?.. díky pánovi Jeltíkovy samozrejme
- PS3master
- Začátečník
-
Aby ses nám tady nerozbrečel. Jenom mám pocit, že si nekupuješ kvůli užitné hodnotě, ale kvůli tomu, že tě někdo v tvém okolí(nebo dokonce tady na tomto fóru) má obdivovat. Pokud to takhle je, je vždycky něco špatně.
Probook 430G2
- Agdrill95
- Červená karta
-
Určite by som nemínal peniaze len tak do vzduchu.. ked niečo kupujem, mám nato svoje dôvody.
- orgasmic
- Začátečník
-
Tak sem dej odkaz na notebook, co sis vybral.
Asi to vidim na novy konfig MSI GT60 bez OS s Core i5 Haswell.
Asus Rog Strix G18
- Agdrill95
- Červená karta
-
orgasmic píše:Tak sem dej odkaz na notebook, co sis vybral.
Vidieť že sa v NTB vyznáš, lebo si uhádol Už je doma, a fachá skvelo, práve z neho píšem.
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně že si byl "100% presvedčený že GTX 770M + niakú luxus i7 na haswelle zoženiem"
Škoda mluvit.
Škoda mluvit.
- orgasmic
- Začátečník
-
Octoroo: Jen nechápu Tvou narážku na to, že jsme Ti tu nedokázali poradit atd, když tento konfig ještě v době dotazu nebyl oficiálně na trhu.
Proto jsme Ti ho nemohli doporučit
Proto jsme Ti ho nemohli doporučit
Asus Rog Strix G18
- Agdrill95
- Červená karta
-
Škoda hovoriť.. bol som síce presvedčený, ale zistil som, že možná kúpa do mojej cenovej relácie fakt neexistuje.Exp píše:Tak hlavně že si byl "100% presvedčený že GTX 770M + niakú luxus i7 na haswelle zoženiem"
Škoda mluvit.