Subwoofer

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Subwoofer

Příspěvek od crashPC »

No, mám chuť ti s tím snad neporadit, dokud nekoupíš ty Microlaby, abys věděl, o čem mluvíš :-)
A subwoofer jest otázka ceny, a tvých možností - zda to musí být kupované, zda to má být aktivní nebo pasivní, zda jsi schopný si něco udělat podle návodu sám. Trošku to rozepiš.
Podotýkám, že k těm Microlabům patří už dospělý sub, s pořádným měničem v nemalé bedně.
Takový, který přenese opravdu vše co má, a z kterého začneš být nasraný až zjistíš, že nadpoloviční většina tracků žádný opravdový bas (pod 40Hz) neobsahuje, protože subwoofer bude na těchto frekvencích věčně jen mlčet, a rozhýbe ho jen dobře nahraná opera/hodně nízko laděný Dnb :-)
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
renda
Nováček
Nováček

Příspěvek od renda »

Chceš teda říct že k těm microlabum neni potřeba ? Že duní dost ??
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

V porovnání s Logitech Z623 rozhodně. Bude to na basech naprosto vyrovnané. Microlaby mají větší plochu membrán a celkově větší objem, takže je z fyzikálního hlediska téměř nemyslitelné, aby nějak ztrácely na malý subíček - s tím že dám ruku do ohně za to, že Microlaby dokážou zahrát hlasitěji, a hlavně to je plnohodnotné větší dvoupásmo, takže ve zvuku bude to co tam má být.

Pokud přemýšlíš o basovce za 4000 (předchozí příspěvky), a nevadila by ti velikost předního sterea, tak je tu možnost Microlab 7c. To už bude na tvé poměry DOST PEKLO. Nové kolem čtyřky, krom rozměrů není co řešit. Bude dunět celý dům, a basovou otázku už nebudeš muset řešit zcela jistě.
Jak můžou stát Z623 víc, to mi hlava nebere.

P.S.: Nejsem prodejcem Microlabu, jen mi to po posouzení přijde jako (konstrukčně) zdařilý produkt, který nechává ty 2.1 chrastítka s malinkatými satelitky hooodně daleko za sebou.
renda
Nováček
Nováček

Příspěvek od renda »

oukej asi vezmu ty 7c..poslouchám hlavně dubstep a elektro..a jsem hrozny basofil :D zbožnuju basy :3..díky za rady :)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Pokud nevaděj rozměry, tak je to oproti 623kám o ničem. Úplně jiná liga, a paradoxně asi za méně. Ostuda pro Logitech, protože minulé Z2300 byly až na menší satelity velmi dobré.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“