Mohu rict jen jedno. Pomoci tve rady jsme to rozjel.
¨Problem byl v tom ze pri prvni instalaci driveru mi to nevzalo Intel drivers (stazeny ovaldac pod sedmicky z lenova.com je poskozeny) Stahl jsem na sedmicky ovladac pod osmicky Intel driver a pak Amd pod sedmicky a uz to jede...
Moc dekuji. Je to muj novy notebook a jak se rika kovarova kobyla chodi bosa....¨
Ceka me teda nova instalace windows, at to mam ciste a uzpojedaou i sedmicky.
Jinak bych poprosil jeste o jednu radu. Mam jiz nekolik let DVD sedmicek, kdy neni treba zadna registrace atd....(nelegal)
Jenze u novejsich notebooku, ktere maji ochranu MBR musim davat 3 prikazy bootrec a ty prikazy jdou jen 32bitovych verzi. Na 64-bitove me to nepusti k prikazu...
Dnes jsem si stahl sedmicky ktere ten prkaz vubec nepotrebuji a jedou. Ale jsou anglicky.
Nevis o nejake ceske verzi ktera by jela, a nepotreboval davat zadne prikazi bootrec atd...
Pokud ano, tak diky, pokud ne, tak taky diky.... Pomohl jsi mi dostatecne.... Jeste jednou opakuji. Muzu jit na ICQ, Skype, Facebook, atd...
Lenovo g500 drivery
Moderátor: Don
- Recher
- Nováček
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Lenovo g500 drivery
Nemas zac, hlavne, ze to uz jede.
Co se opravy zavadace tyce, tak ten funguje jak u 32bit, tak i u 64bit.
Co se opravy zavadace tyce, tak ten funguje jak u 32bit, tak i u 64bit.
Asus Rog Strix G18
- Recher
- Nováček
-
Nejde vazne ne... Mam nejakou starou verzi sedmicek a pri instalaci me to nepusti do prikazoveho radku a pise cosi o jine verzi windows
- Recher
- Nováček
-
Vazne o nejake verzi nevis. Zajimave je ze u te anglicke verze to zadne prikazy nepotrebovalo a normalne naje windows.
Potrebuji odzkousenou verz a ne stahovat 20x windows nez jeden pojede
Potrebuji odzkousenou verz a ne stahovat 20x windows nez jeden pojede
- orgasmic
- Začátečník
-
- cagi13
- Nováček
-
Chtěl bych poprosit, mám stejný problém jako pstrosak ze se mi notebook stále restartovává, zapnu systém šipkou vedle zapínání a vyskočí na mě tabulka s možnostmi, mohl by jste mi někdo říct jak zadat a kam toto? cmd bootrec.exe /FixMbr +bootrec.exe /FixBoot jak psal pstrosák že už mu to šlape jak má po zadání děkuju
- orgasmic
- Začátečník
-
Musis nabootovat Win z DVD nebo USB a tam si das opravu a dale prikazovou radku.
Tam to postupne vepises.
Tam to postupne vepises.
Asus Rog Strix G18