Demo Flat Out

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Wixe píše:neska u me byl DivX ( http://forum.pctuning.cz/profile.php?mo ... ile&u=3031 ) a to hral poprve a dal skok 111m !!!
ja sem dal max 105.41m...
- hálůz..... jinak fak fajn autíčka..! Škoda že takovou fyziku nemá NFS_U2.
Nejlepší na te hře je, že když pustíte nitrák, tak to rozmazané okolí je fak supa! A né jak u Undergroundu!
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

DivX píše: - hálůz..... jinak fak fajn autíčka..! Škoda že takovou fyziku nemá NFS_U2.
Nejlepší na te hře je, že když pustíte nitrák, tak to rozmazané okolí je fak supa! A né jak u Undergroundu!
no to co popisujes je i vnfsu2 :wink: a rika se tomu motion blur
0118 999 881 999 119 7253
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

cool.user píše:
DivX píše: - hálůz..... jinak fak fajn autíčka..! Škoda že takovou fyziku nemá NFS_U2.
Asi tak 50% ludom sa to paci, a dalsim 50% sa to nepaci, pretoze stracaju pri tom prehlad.. Tomu sa hovori motion blur - oslavovany, aj zatracovany..
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Axis píše: Asi tak 50% ludom sa to paci, a dalsim 50% sa to nepaci, pretoze stracaju pri tom prehlad.. Tomu sa hovori motion blur - oslavovany, aj zatracovany..
spis bych rek jak v ktery hre, treba v nfsu tam sem si to vypinal, prece jen pri 300kmh aby se mi rozmazaval obraz to celkem stve, ale u flata mi to moc nevadilo
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

DivX píše:
Wixe píše:neska u me byl DivX ( http://forum.pctuning.cz/profile.php?mo ... ile&u=3031 ) a to hral poprve a dal skok 111m !!!
ja sem dal max 105.41m...
- hálůz..... jinak fak fajn autíčka..! Škoda že takovou fyziku nemá NFS_U2.
no v NfS U2 je rozmazane při zapnutem motion blur a nitraku uplne vše a dosti hodne ale u FlatOutu jenom okoli a zda se ze i min nez v NfS :wink:
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Taky ve Flatoutu nejezdis tak rychle jak v NFSU2 ... bych skoro rekl, ze to tam nema co delat ... a ten zvuk kdyz mu poustis .. no nevim ;-).
---
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Dobra-....

Příspěvek od Fofrer »

Cupr hra...kdypak uz bude u me na stolecku??
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

tak hadra, dal jsem 107.XXm :D
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

cool.user píše:
Máš pravdu, ale jako že ve FlatOut je to lepší!!!!
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobra-....

Příspěvek od Wixe »

Fofrer píše:Cupr hra...kdypak uz bude u me na stolecku??
to zalezi jenom na tobe :roll:
MarekR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarekR »

neviete kde sa ten motion blur zapina? pretoze som to nikde nenasiel, a zapnute to nemam. :x
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

MarekR píše:neviete kde sa ten motion blur zapina? pretoze som to nikde nenasiel, a zapnute to nemam. :x
No a co máš za grafiku? Měla by ti to podporovat...
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

MarekR píše:neviete kde sa ten motion blur zapina? pretoze som to nikde nenasiel, a zapnute to nemam. :x
pokud myslis ve FlatOut, tak tam ani zadny neni...
MarekR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarekR »

no ja mam shit FX5600Xt 128 (fucking CANYON) :down: :devil:

4Wixe: no ved pred chvilou tu pisali, ze je. precitaj si prispevky dozadu
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

MarekR píše:no ja mam shit FX5600Xt 128 (fucking CANYON) :down: :devil:

4Wixe: no ved pred chvilou tu pisali, ze je. precitaj si prispevky dozadu
nejake mensi rozmazani tam je, ale neda se tomu rict motion blur...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Wixe píše: nejake mensi rozmazani tam je, ale neda se tomu rict motion blur...
ale da :wink:
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

cool.user píše:
Wixe píše: nejake mensi rozmazani tam je, ale neda se tomu rict motion blur...
ale da :wink:
nikde v options ani setupu sem to nenašel 8-)
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nejde mi sputit demo Flatout

Příspěvek od Dov_Monkey »

Zdarec, stáhl jsem si demo FlatOut a při spuštění se mi ukáže jen dosovská obrazovak a konec....a nic..se nenaistaluje.....

No mám aji plnou ale po naistalování se mi spustí okno a tam je ACCES DENIED.....že nemám admin.práva...nebo co si..takovýho... :( :(
prosím pomožte nebo mi dejte link na stahnutí fungujícího dema...Díky Dovemonkey
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

nevypíše ti to náhodou něco v tom smyslu že máš nainstalované programy na vypalování,u mš to vyřešilo přeinstalování Clone CD na novou verzi
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dov_Monkey »

Vůbec...nic takového...napíše mi to prostě ACCES DENIED:.please login with administrator a jeste neco.....proste to po me chce.....abych mel práva...ale vtom je problém..ja mam vytvoren jen 1 účet a všechny práva mám..tak nevím co to chce....díky
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“