PKBO píše:To ale vůbec nemění nic na tom, že v tomhle vlákně píše: A já myslel, že když koupím 1600MHz RAMky do desky, která je normálně podporuje, tak že se mi automaticky nastaví na 1600MHz .. objevuji Ameriku .
"A já myslel, že když koupím 1600MHz RAMky do desky, která je normálně podporuje, tak že se mi automaticky nastaví na 1600MHz (s kliknutým XMP profilem).. objevuji Ameriku ."
Blystar to tam sice nedopsal, ale celou dobu se bavíme o XMP profilu a nemožnosti ho zapnout. Bohužel někteří stále nechápou o čem je řeč...
přečti si jeho předchozí diskuze na téma pamětí a pochopíš že se v tom zrovna moc neorientuje
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... db22be95b2
Navíc já se celou dobu píšu jen a pouze o nastavovaní frekvence pamětí přes XMP profil, pokud by si tazatel myslel že i bez nastavování mu paměti poběží na dané frekvenci tak to samozřejmě nepoběží, ale pokud má paměti s podporou XMP a podporuje to jeho deska, tak pak stačí jeden jediný klik.
Docent tady píše že BFU nebudou nic nastavovat, ale XMP je právě pro takové BFU, aby nic nastavovat nemuseli a vše jelo správně po jednom kliknutí.....