Ale určitě je můžeš zahřát někde bokem.
které sluchátka
Moderátor: CageJ
- CZECHYa
- Začátečník

Re: které sluchátka
Děsné nebudou ani hned po rozbalení, to určitě ne.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- PKBO
- Moderátor

Tak už jsou doma, zatim je hodinu zahřívám a pochopitelně jsem nevydržel a mám je na hlavě..
Chytil jsem chřipku takže mam možná špatně nastavený uši a možná to ještě neni "zahořený" a možná mam naprd TV Tuner.
Ale zatim mě tam přijdou docela jedovatý výšky (hudbu budu zkoušet až tak za 2-3 hodiny)
Takže je to takový že musim mít hlasitost na 35% jinak mě to tahá za uši no a tim pádem neslyšim dobře to co je v pozadí (řeč)
Pak bych se chtěl zeptat jestli je možný a moudrý nechat si přidělat regulátor hlasitosti, docela jsem si na to zvykl a teď mě chybí (předpokládám že by ty sluchadla měli mít delší životnost než záruku a tudíž bych to mohl risknout, nebo raději ne ?)
Chytil jsem chřipku takže mam možná špatně nastavený uši a možná to ještě neni "zahořený" a možná mam naprd TV Tuner.
Ale zatim mě tam přijdou docela jedovatý výšky (hudbu budu zkoušet až tak za 2-3 hodiny)
Takže je to takový že musim mít hlasitost na 35% jinak mě to tahá za uši no a tim pádem neslyšim dobře to co je v pozadí (řeč)
Pak bych se chtěl zeptat jestli je možný a moudrý nechat si přidělat regulátor hlasitosti, docela jsem si na to zvykl a teď mě chybí (předpokládám že by ty sluchadla měli mít delší životnost než záruku a tudíž bych to mohl risknout, nebo raději ne ?)
- CZECHYa
- Začátečník

Čau,
sorry nějak jsem minul tvůj post, tak píšu až teď.
Jaké jsou po delší době?
Osobně bych nějaké zesilovače nepřidělával a hlasitost bych řešil přes makro klávesy na klávesnici.
Jaké jsou po delší době?
Osobně bych nějaké zesilovače nepřidělával a hlasitost bych řešil přes makro klávesy na klávesnici.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- PKBO
- Moderátor

Vidiš to, jsem kokot, vždyť já ty klávesy na klávesnici mam....CZECHYa píše:Čau,
Jaké jsou po delší době?
Hrajou dobře, je to vážně rozdíl oproti těm předchozím, dobře izolujou okolní zvuk, jen to má i svoje negativa, jako třeba nepohodu doma, protože na mě mladá mluví a já jí vůbec neslyšim, takže pravidelně každej den hádka
Jsou pohodlnější, ale že bych o nich nevěděl jak jsem se někdo dočetl to říct nemůžu, taky se mě pěkně potěj uši. Ale to převáží kvalita zvuku...
- CZECHYa
- Začátečník

Fakticky v každejch uzavřenejch sluchadlách se ti budou trošku potit uši a budeš je trošku cejtit, pouze s otevřenýma sluchadlama tyhle problémy ustoupí, ale zase nemáš utlumení... 
Musíš mladou zvyknout na to utlumení, zase nedruhou stranu neslyšíš když ti nadává.
Jinak jsem rád, že se ti zvukově líbí.
Musíš mladou zvyknout na to utlumení, zase nedruhou stranu neslyšíš když ti nadává.
Jinak jsem rád, že se ti zvukově líbí.