je tento HDD dobrý nebo raději jiný???

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Shit píše:Já mám zase výborný zkušenosti se Seagaty. Nejrychlejší sice nejsou, to uznávám, ale jsou u mně rozhodně nejspolehlivějšími HDD. :roll: A HDD IBM.....neznám horší :blee: 4 ze 4 kaput do 1roku. :sad:
a jaká IBM jsi používal? Mám na mysli PATAvsSATA a kolik GB?
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

mi se totiž jedná o HDD 80GB, prostě potřebuju poradit, jaký HDD je asi nej, ale jen 80GB SATA, víc se mi nevyplatí
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

TomV píše:2 Shit - proč sem taháš IBM ? To už je minulost... Btw, jeden 7200 otáčkovej 40GB IBM DeskStar z "té" doby mi jel tři roky naprosto perfektně. ...
Snad není trestný napsat svůj názor? :? Pouze za komoušů byl jen jeden jedinej správnej názor, ostatní byly špatný :lol: Sice vidím, že tady každý chválí Hitachi.... ,ale mám svůj názor a svoje zkušenosti a po zkušenostech s IBM-ky mám obavy o životnost disků od Hitachi, ačkoli výkon těchto HDD hodnotím velmi kladně. Na víc věcí mám jiný názor než ostatní...např. třeba MSI, WMe atd. 8-) I odlišný názor třeba nemusí být špatný, uvidí se časem. :oops:
Právě tyto 4 HDD ze 4 u mně byly do roka kaput. :evil: U Lemry to samý.....tak to asi nebyla náhoda, že :P Jelikož Hitachi převzalo od IBM výrobu HDD, tak to sem tahám. Já životnosti HDD Hitachi zatím nevěřím (proto je ani nepoužívám), uvidíme za rok. :wink:

Hlasování http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9489&start=60 nevypadá pro Seagate vůbec špatně. :roll: (defakto 1:1 Seagate kontra Hitachi) :wink: Třeba nejsem se svým názorem sám :)
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

jak rikam pokud bych se bal o sva data, sel bych pro seagata ...
ale zvolil sem kompromisni reseni od samsungu a jen cas ukaze :wink:
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Shit píše:
TomV píše:2 Shit - proč sem taháš IBM ? To už je minulost... Btw, jeden 7200 otáčkovej 40GB IBM DeskStar z "té" doby mi jel tři roky naprosto perfektně. ...
Snad není trestný napsat svůj názor? :? Pouze za komoušů byl jen jeden jedinej správnej názor, ostatní byly špatný :lol: Sice vidím, že tady každý chválí Hitachi.... ,ale mám svůj názor a svoje zkušenosti a po zkušenostech s IBM-ky mám obavy o životnost disků od Hitachi, ačkoli výkon těchto HDD hodnotím velmi kladně. Na víc věcí mám jiný názor než ostatní...např. třeba MSI, WMe atd. 8-) I odlišný názor třeba nemusí být špatný, uvidí se časem. :oops:
Právě tyto 4 HDD ze 4 u mně byly do roka kaput. :evil: U Lemry to samý.....tak to asi nebyla náhoda, že :P Jelikož Hitachi převzalo od IBM výrobu HDD, tak to sem tahám. Já životnosti HDD Hitachi zatím nevěřím (proto je ani nepoužívám), uvidíme za rok. :wink:

Hlasování http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9489&start=60 nevypadá pro Seagate vůbec špatně. :roll: (defakto 1:1 Seagate kontra Hitachi) :wink: Třeba nejsem se svým názorem sám :)
nikdo te tu prece nebuzeruje za nazor :) jen se ptame ktere disky jsi mel? stary IBM bych si do masiny nedal ani ja... zvlast z madarske tovarny :D, kterou jestli se nepletu hitachi nekoupilo...

zatim tu lidem Hitachi drzi :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

ICE píše:jen se ptame ktere disky jsi mel?
Vždyť to tam máš v tý citaci napsaný :wink: Byly jak Hungary, tak Singapore. :x
7200 otáčkovej 40GB IBM DeskStar

Kód: Vybrat vše

Právě tyto 4 HDD ze 4 u mně byly do roka kaput
:oops:
Jak píše P.M.: "co človek to názor a zkušenost" :)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

moc vám díky za příspěvky, nechám si ten Hitachi, podle mě s ním budu spokojený, nebudu zbytečně investovat do jiného 8-)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“