a jaká IBM jsi používal? Mám na mysli PATAvsSATA a kolik GB?Shit píše:Já mám zase výborný zkušenosti se Seagaty. Nejrychlejší sice nejsou, to uznávám, ale jsou u mně rozhodně nejspolehlivějšími HDD.A HDD IBM.....neznám horší
4 ze 4 kaput do 1roku.
je tento HDD dobrý nebo raději jiný???
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Snad není trestný napsat svůj názor?TomV píše:2 Shit - proč sem taháš IBM ? To už je minulost... Btw, jeden 7200 otáčkovej 40GB IBM DeskStar z "té" doby mi jel tři roky naprosto perfektně. ...
Právě tyto 4 HDD ze 4 u mně byly do roka kaput.
Hlasování http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9489&start=60 nevypadá pro Seagate vůbec špatně.
- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nikdo te tu prece nebuzeruje za nazorShit píše:Snad není trestný napsat svůj názor?TomV píše:2 Shit - proč sem taháš IBM ? To už je minulost... Btw, jeden 7200 otáčkovej 40GB IBM DeskStar z "té" doby mi jel tři roky naprosto perfektně. ...Pouze za komoušů byl jen jeden jedinej správnej názor, ostatní byly špatný
Sice vidím, že tady každý chválí Hitachi.... ,ale mám svůj názor a svoje zkušenosti a po zkušenostech s IBM-ky mám obavy o životnost disků od Hitachi, ačkoli výkon těchto HDD hodnotím velmi kladně. Na víc věcí mám jiný názor než ostatní...např. třeba MSI, WMe atd.
I odlišný názor třeba nemusí být špatný, uvidí se časem.
![]()
Právě tyto 4 HDD ze 4 u mně byly do roka kaput.U Lemry to samý.....tak to asi nebyla náhoda, že
Jelikož Hitachi převzalo od IBM výrobu HDD, tak to sem tahám. Já životnosti HDD Hitachi zatím nevěřím (proto je ani nepoužívám), uvidíme za rok.
Hlasování http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=9489&start=60 nevypadá pro Seagate vůbec špatně.(defakto 1:1 Seagate kontra Hitachi)
Třeba nejsem se svým názorem sám
zatim tu lidem Hitachi drzi
- Shit
- Odborník PCT

Vždyť to tam máš v tý citaci napsanýICE píše:jen se ptame ktere disky jsi mel?
7200 otáčkovej 40GB IBM DeskStar
Kód: Vybrat vše
Právě tyto 4 HDD ze 4 u mně byly do roka kaputJak píše P.M.: "co človek to názor a zkušenost"
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: