Odešla deska-poraďte zda řešit MB či novou sestavu (soc.775)

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání desek - libovolný výrobce, socket i čipset.

Moderátoři: Eddward, PKBO

madMax
Začátečník
Začátečník

Re: Odešla deska-poraďte zda řešit MB či novou sestavu (soc.775)

Příspěvek od madMax »

Tak chladič je naddimenzovanej protože mám komplet Pc osazené 12cm ventilátorama na 800 otáček a chladič chci také absolutně nehlučnej. Doposavad jsem měl Thermaltake Sonic Tower a ten byl svého času ještě podstatně dražší.
madMax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od madMax »

Tak nová sestava dorazila a jsem na stejném stavu. Pc nenajíždí

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=48&t=206945
Brut0TL4K0N
Nováček
Nováček

Příspěvek od Brut0TL4K0N »

Dále paměti Adata ani náhodou to je s Evolbe a Patriot jeden z nejhorších výrobců. Buďto standardní cheap Kingstony nebo Crucialy 1600Mhz, a pakud lepší Tak Crucial balistix 1600 CL8 1,35v.

jak A-data tak patrioty jsem mel vlastne patrioty mam i ted a neni problem a to tyhle patrioty maj tak 3-4 roky a cajk .mel jsem Adata DDR2 viesta + podle me jedny absolutne jedny z nej ddr2 ktery sly v pohode z 800 na 1066 a patrioty ddr2 jsem taky mel ale to nevim jak dlouho jeste jsem to prodal dale a ted mam ddr3 a cajk
Nepopiram ani z jednu z nacek kteru tu ty propagujes a crucialy ano jsou jedny z nejlepsich ale co tu pises je podle me blbost. Kamosou ted umrely ddr2 kingston 1066 . Proste je to dost o nahode a kusu.
CPU: i7-2600K (Alphacool NexXxoS XP3) MB: MSI Big Bang-Marshal B3 RAM: Corsair XMS3 2x8GB cl11 GPU: GAINWARD 1070 Phoenix SSD,HDD: Samsung 860 EVO 250GB,OCZ Agility 3 120GB, WD Blue 1T 2x, Seagate 1T 2x, Hitachi 2T PSU: Cooler Master: Silent Pro Gold 1200W, CASE: AeroCool Xpredator Evil Green FAN:2 x NF-P14-FLX,2x Noctua NF-A14 FLX Periferie: Logitech G19,Logitech G502, ROCCAT Apuri, SteelSeries Siberia v2
madMax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od madMax »

Adata DDR2 viesta 2x2gb jsem hodil na Aukro. Také po dobré zkušenosti jsem klidně A-data zvolil.
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

DOC_ZENITH píše:Špatná volba to neni ale určitě bych tam udělal změny. Ta deska je 1800 kč za desku co nenabídne víc než desky za 1200... Dle mého názoru bohatě stačí třeba MSI H81M-E35. Má i víc USB 3.0.

Dále paměti Adata ani náhodou to je s Evolbe a Patriot jeden z nejhorších výrobců. Buďto standardní cheap Kingstony nebo Crucialy 1600Mhz, a pakud lepší Tak Crucial balistix 1600 CL8 1,35v.

Dále chladič je naprosto zbytečnej, to pentium bude tichý i s boxem. Případná v budoucnu ňáká levnější zamčené I5tka toho Gelida taky zrovna mít nemusí.
No Doci, vcelku souhlas ale konkrétně ty paměti, Adaty maj doživotní záruku, oproti Crucialum který maj "pouze" 5ti letou. Sice většině lidí tak dlouho ani nevydržej ale až to bude prodávat a pokud neni nutná potřeba to ocnout....když se vydělaj, tak je vyreklamuje...vcelku bych se toho nebál, že budou na stejnym taktu pomalejší jako běžnej user nepozná, možná si trošku víc zatopěj a něco víc sežerou ale ten rozdíl je patrnej možná pro nás, normální člověk nepostřehne rozdíl, zato rozdíl v záruce je myslim dost podstatnej. S tou deskou asi souhlas uplnej.
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“