Jak kompletně změnit svoji internetovou identitu?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Lachot
Začátečník
Začátečník

Re: Jak kompletně změnit svoji internetovou identitu?

Příspěvek od Lachot »

Kup si virtuální server VPS, nejjednodušší konfigurace s Linuxem vyjde už na 650 Kč i s veřejnou IP na rok, a pomocí Wine si nainstaluj klienta pokeru. Na VPS se budeš připojovat odkudkoli VNC clientem. A nic špekulovat nemusíš :)
madmanczech
Nováček
Nováček

Příspěvek od madmanczech »

Tak tomu já teda vůbec nerozumím :) Asi se budu muset někoho na to zeptat nebo nevím :)
A to potom funguje jako live stream na můj PC? Nebo jak? Já o tom slyším vážně poprvé :)
A já vůbec netuším o co de :)Nemohl by mě někdo odhalit (třeba na základě nějákýho HW čísla apod.)? Nebude to lagovat? apod... A co to vůbec je? :)

Ale díky za TIP.
Lachot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lachot »

Zkrátka jak kdyby sis koupil počítač, ale máš na něj přístup jen přes internet přes vzdálenou plochu (možná znáš Teamviewer, tak ho ovládáš jen takto).
madmanczech
Nováček
Nováček

No dobře to zní pěkně, ale přes tw bych hrát nemohl skrz to pomalý vykreslování plochy apod. V pokeru je hodně akce a nemohu si dovolit přicházet o peníze tak že se to bude pomalu vykreslovat. Nebo to funguje jinak?
Lachot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lachot »

Záleží na konektivitě klienta. VPS má reálných 5 až 6 MB/s DOWN i UP, takže u serveru problém není, nebo použij VPS jako VPN server a v klientu na PC použij bránu VPS, čímž dostaneš IP adresu VPN
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

neděláte z toho trochu sci-fi ? zkusil bych prostě jinej počítač a zaregistrovat se na jinej email a bankovní učet, nebo ti snad hrozí nějaká pokuta pokud to zkusíš ?
madmanczech
Nováček
Nováček

To ne, jen bych přišel o naději, že mi někdy odblokují můj účet. Vím, že by to šlo :) Ale proč kvůli tomu kupovat novej PC + internet? Je to trošku těžší všechno.

V pondělí zavolám na poskytovatele VPS serverů a poptám se co a jak :)
Omal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Omal »

nebo použij VPS jako VPN server a v klientu na PC použij bránu VPS, čímž dostaneš IP adresu VPN

Za 1) takto to fungovat nebude. Ten VPN tunel by se dostal na VPS jak? Potřebuje mít gw ve vlastní síti, jinak by se vůbec nedostal ven.
Bránu nechá takovou jaká je a nastaví přístup k netu přes VPS. Takže vlastně bude mít proxy server.

Za 2) samotná nová IP mu nepomůže. Kdyby ano, tak by to nemusel řešit složitě přes proxy server, ale stačila by mu změna ISP. Poker klient si bude pravděpodobně tahat HW ID, takže by si novou IP moc nepomohl.

VPS je dobrý nápad, ale dostáváme se k problému, že by bylo podezřelé, když by se hráč připojoval z rozsahu adres, které jinak mají VPS. Ale možná jsem jen moc paranoidní.

Pořád myslím, že nákup bazarového PC + O2 mobilní internet nevyjde o tolik dráž než VPS.

PS: Přes VirtualBox, co jsem předtím navrhoval, to zřejmě nepůjde. Sice spolehlivě zakryje HW ID, ale jde poznat, že je to z VirtualBoxu.
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Proč jim to na pokerstars nevysvětlíš? Já jsem prvně taky hrál za bratra a pak založil na sebe, což mi taky hned dali ban, ale když jsem jim přes meil vysvětlil, že já jsem někdo jiný než bratr a poslal scan občanky, tak to šlo. Se prostě tvoje mamka omylem přihlásila na svůj účet, když si byl přihlášený ty...nechápu kde je problém, tohle s nima vyřešíš normálně přes meil, leda že je to jinak než tady říkáš.
madmanczech
Nováček
Nováček

Já jsem jim to vysvětloval a potom mi účet odblokovali. Poté jsem jim ale už napsal jak to ve skutečnosti je (protože jsem nemohl vybírat peníze přes sebe) a už jsem dostal zprávu, že mi účty uzavřeli a že je jejich stanovisko konečné.
Naposledy upravil(a) madmanczech dne ned 9. bře 2014, 14:39, celkem upraveno 2 x.
Omal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Omal »

Uvědomujete si, že toto fórum je veřejné a kdokoli z Pokerstars sem může mít přístup.

Myslím, že teď jste se připravil o možnost to vyřešit podle pravidel herny.
madmanczech
Nováček
Nováček

To určitě ne... Jsou tam tlumočníci, kteří rozhodně nebrouzdají na českých webech. :) PokerStars nemá v ČR žádnýho zaměstnance :)

edit: ale radši jsem to smazal.
Naposledy upravil(a) madmanczech dne ned 9. bře 2014, 14:40, celkem upraveno 1 x.
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Tak to sis teda pěkně podělal. :) Pošlu ti SZ.
Lachot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lachot »

To Omal

Ad 1 - http://wiki.inf.upol.cz/images/6/6d/VPN-Windows-10.png takto to myslím

Ad 2 - není to jen změna poskytovatele (jiný internet) ale i nový HW - ekonomicky neekonomické oproti VPS

Co se týče rozsahu - veřejná adresa jako každá jiná, neslyšel jsem blocích adres, které jsou určeny pro daná zařízení, snad jen jedno dělení existuje, a to podle zemí

S tím Virtualboxem bych se taky nebál, používání virtualizace se dnes hodně rozrůstá a byli by sami proti sobě
Omal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Omal »

No dobře, ale když bude mít poker klienta u sebe, tak bude číst jeho HW ID, takže schovávání se za proxy server bude stejně k ničemu.
Pokud bude mít poker klienta na VPS, tak je zbytečné řešit nějakou VPN a proxy, stačí TeamViewer.

Nejde o to, že by veřejné IP byly dělené podle zařízení, co na nich jsou. Tak to samozřejmě není.

Jde o to, že IP adresy jsou přidělovány po určitých blocích. A vlastníci jednotlivých rozsahů adres jsou dohledatelní.
Takže pokud by například chtěl použít VPS Wedosu, tak bude vystupovat pod jednou z těchto IP adres.
http://myip.ms/view/ip_addresses/631095 ... 57.192.255

A řekl bych, že je podezřelé, když hráč pokeru vystupuje pod IP Wedosu. Nehledě na to, že je možné zjistit jaké rozsahy pro co Wedos používá.

Ad virtualizace.
To sice ano, ale není zrovna typické, že by hráč pokeru virtualizoval.

Snad by se to ještě dalo okecat u VMWare, Citrixu atd., jako třeba, že to má hráč někde v práci, kde mají pracovníci virtualizované PC, ale u free VirtualBoxu... no nevím.

Samo o sobě to možná nebude dostatečný důkaz pro vykopnutí, ale třeba to vyvolá pozornost.
ered_mithrin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ered_mithrin »

a oni maji sanci poznat, ze se k nim nekdo pripojil z virtualni masiny?

dle toho, co jsem cetl, si myslim, ze by stalo za zkousku rozjet virtualni masinu, na ni nainstalovat nejaky program na zmenu ip adresy (osobne pouzivam hide my ass pro vpn, ktere ma servery vsude po svete, tedy i v cr) a tim by mohl byt v klidu. plus samozrejme, jak uz tady bylo receno, nepouzivat stejne osobni udaje, ktere byly pouzity s minulymi ucty.
Omal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Omal »

Šanci to poznat mají zcela určitě.

Podle informací doplněných tazatelem se na PC instaluje aplikace, přes kterou se hraje. To znamená, že appka může mít přístup k HW ID jednotlivých komponent a nejspíš to tak i bude dělat.

Něco podobného má GamePark klient. Tahá si HW ID, takže nepomůže změna IP ani reinstal systému.

A když se mrkneš třeba na HWInfo ve virtualizované mašině objeví se ti u sposty komponent jako vendor uvedený "VirtualBox". U ostatních virtualizačních nástrujů to bude to samé.
Buď se mu přepíše vendor ID na "VBox" a podobně a nebo se mu nezmění a ničím si nepomůže.

Moje domněnka je, že používání IP anonymizeru taky nepomůže, jelikož rozsahy adres, za které maskují už asi budou profláknuté.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“