Takze jelikoz nyni cekam na lakýrníka až dodela plechy, dal jsem se do osvetleni.
Prvni na radu prisla EXPA..
Zakoupil jsem tedy 5 metrovy LED pasek cervene barvy a dalsi veci na pajeni (kabely, bozurky apod..)
Pasek jsem tedy vystrihnul v presne delce Expy a naletoval drat + molex + vse pekne odizoloval černou bozurkou.
pote pasek vlozil do zlabku ktery je v Expe presne pro tento ucel udelan uz z vyroby a zde vysledek
fotky v lepsim rozliseni zde:
http://stratos1.rajce.idnes.cz/Osvetleni
Jako dalsi uz pripravuji Osvetleni Aquacomputer loga na krytu sachty pro EXPU a panel od Aquacomputer. Momentalne mi jeste schne silikon a letuju LEDKY do pozadovaneho tvaru ktere pridou upevnit na plech od sachty a budou toto logo osvetlovat.
Dale mam v planu veskere osvetleni napojit na AquaComputer Panel ktery ma pro tyto ucely 2x 12V vetve kde se daji SW regulovat a to se mi naramne hodi protoze LEDKY budu muset snizit tak na 7-8V mometalne svitej az moc a vysledky efekt neni moc dobry. Po zregulovani uz to bude OK + si pak pripade mohu nastavit intenzitu osvetleni dle teploty vody apod.. SW od panelu umi opravdu hodne veci a pokud si s tim clovek vyhraje vysledky jsou paradni.