Middle-earth shadow of mordor

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

fix186
Začátečník
Začátečník

Re: Middle-earth shadow of mordor

Příspěvek od fix186 »

Take uz jsme se dostal na druhou mapu, na prvni jsem se snazil celkem poctive sbirat co jsem potkal, respektive kdyz jsem videl ze jsem u neceho blizko, sebral jsem to, na druhe mape na to uz ale kaslu, spis se bavim zabijenim nahodnych skupinek, pomahani orkum ktere ovladam proti ostatnim atd. Uznavam ze to muze byt casem celkem opakujici se, nadruhou stranu treba Torvin byl skvele oziveni hry :)
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Trpaslika jsem ještě neresil. Zasekl jsem se chvili v severovychodni pevnosti, kde jsem se dostal do sileny bitky s asi snad 100+ Uruky a mlatil se tam s nima snad hodinu s tim, ze jsem v neustaly bitce sebral všechno co tam slo. Ti smejdi porad vedeli kde se schovavam a porad a porad volali posily. No nakonec po sebrani/splneni vseho co tam slo jsem místo upustil. Vyvrazdit to do posledniho vesmes neslo a bitka byla skoro nekonecna. Kazdopadne ikdyz po me permanentne slo asi 10 Uruku najednou, tak jsem tam nechcip ani jednou.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz spustis poplach ve strongholdu,orku nabiha nekonecny mnozstvi...po me orkove nikdy nesly,kdyz jsem vylezl na zed,stacilo se prikrcit a hned jsem mohl pouzit dalsi "stealth finisher",to bylo ideali na ty kapitany,kdy jsem ho u zdi prakticky hned uskakal,pokud byl zranitelnej timhle utokem ze stealthu
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja uz sem to dohral, ale podarilo se mi vypestovat skoro neznicitelnyho kapitana.
Takovej berserker se dvema zbranema, kterej me sundal na 2-3 rany,nezranitelnej ranged attackem(tzn ani shadow strike neplatil),Normalni utok taky nefungoval, protoze to vykrejval a navic strasne rychle regeneroval a strasne rychle behal.
A mel nakej perky ze se nasere, kdyz citi bolest a pak ze me sejme bez zachrany.
Podarilo se mi ho sejmout az na ctvrtej pokus.Stealth utokem.

Nejhorsi na tom bylo, ze v zaverecnych misich sem na nej znova narazil a v regulernim boji tzn neslo ho sejmout na ranu stealth utokem... :mrgreen:
Naposledy upravil(a) HEAD dne pát 10. říj 2014, 16:17, celkem upraveno 1 x.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Asi mam chytrejsi Uruky. Ti po me po spusteni poplachu sli kamkoliv jsem se hnul a porad po me smejdili a videli me i na vetsi dalku jakmile jsem byl v dohledu a ikdyz jsem byl vysoko, porad hazeli ostepy a sekery. Poplach spusten byl, ale nejsem srab, abych utek a cekal az se to uklidni a vyresetuje se mapa. Hezky na ferovku. Byla to docela zabava behat po pevnosti s asi 100 Uruky a všechno splnit a vybrat. Jinak jsem si vsiml, ze zalezi na situaci. Jednou me Uruci pronasledovali přes celou mapu a neslo se jim schovat. Vetsinou při poplachu je AI agresivnejsi, nevzdava se lehce hledani a nechce se ji odejit. Zvlaste když ještě mají v radach nejakyho dobryho velitele.

Ja si nikoho "nepestuju. Normalne jsem celou tu grupu velitelu na první mape vyvrazdil, ze vesmes zadny silny kapos nebyl. V druhy mape zase všechny stejne konvertuju na vlastní stranu a zted jsem konvertoval jednoho, co ma vesmes neznicitelny staty, ale to jsem zjistil az po tom, co jsem ho konvertoval, takze asi moc neznicitelnej nebyl :) . Nenarazil jsem na velitele, kterého bych nesejmul a vesmes smrti jdou na vrub většinou faune nez urukum. Když do bitky mi do zad vlitne caragor, tak je vymalovano. Obcas jsem si jich nevsiml, nebo najednou se na me vyritilo vicero kusu a ti me zabili. Stejne jak ma clovek druhou sanci, tak opravdu zemřít je tezky. Chcipnul jsem občas spis na zacatku a ted uz vesmes nemuzu zemřít.

HEAD: No tos to jen projel po pribehovy lince, ale 100% hry asi nemas.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja sem to dohral uz v utery.Prvni mapu sem prosel na 100%.Ve druhy sem si splni jen mec na 100% a artefakty+ tu kresbu.
Celkove myslim 78%.
Odehranej cas 19H9min
http://abload.de/img/shadowofmordor_2014_1yjqk8.png
http://abload.de/img/shadowofmordor_2014_174od3.png
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Chci se zeptat, jak je to s náročností na hw ?

Jsou vysoké/ ultra detaily zabugované jako třeba u Watch dogs, nebo je opravdu vyžadována vysoká paměŤ ?

grafiku mám 780 Ti takže asi se oběsím jestli to bude kousaná, bojím se brzdy procesoru i5 2500 k 4,4 ghz, 8 gb ram ddr3 1600 mhz
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Rekl bych ze budes uplne v pohode :) jedu na gigabyte hd7870 na high uplne v pohode, 8gb ram, i5 4570

Edit: nemuzu ted kouknout jak presne to mam nastavene, ale cca vse na high :)
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Marek4 píše:Chci se zeptat, jak je to s náročností na hw ? grafiku mám 780 Ti
Vse na Ultra, jen textury na High. Pokud by ses chtěl obesit, tak kdyztak ti dam adresu, kam tu GPU poslat.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Marek4 píše:grafiku mám 780 Ti takže asi se oběsím jestli to bude kousaná, bojím se brzdy procesoru i5 2500 k 4,4 ghz, 8 gb ram ddr3 1600 mhz
Pak sem prosím napiš, jak to jede. Uvažuju o téhle hře a mám podobný spec. BTW letos na upgrade GPU kašlu a dám tomu tak rok/dva pauzu, než se zheterosexulazujou nároky na vram u těchto nextgen prasáren.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Shadow of Mordor - CPU vs GPU

Příspěvek od Vlastik80 »

Hmm, to je divný, že by nestačilo např. i5-2500K ani přetočené? To je nutné nějaké i7-5820K? Kdyžtak napište jak to stačí krmit grafiku, zda jede na max, ale ani kdyby ne tak to není podle mě jisté že je chyba jen v cpu a ne ve hře samotné. :|
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ja nevim co resite procesor, kterej tam nehraje zadnou roli. Jasne mate uvedeny. Vse Ultra a jen textury na High :? Není co resit. Textury na High, protože bez 6GB VRAM to proste laguje. A ještě dobry dohrat si tam SweetFX kvůli SMAA, protože ta hra proste nemá zadny AA.
Ingamacek
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Ingamacek »

Radsej si zahram Rise son of rome ako toto :D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Me to na ultra textury nelagovalo na 4GB Vram.
Prvni mapa v 1920x1080 nebyla vubec narocna.Porad 60Fps pri 50% gpu vyuziti.
Ve druhy to mistama padalo na 55Fps ale nehral sem to s oc grafikou.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

TankGeorge píše:
Marek4 píše:grafiku mám 780 Ti takže asi se oběsím jestli to bude kousaná, bojím se brzdy procesoru i5 2500 k 4,4 ghz, 8 gb ram ddr3 1600 mhz
Pak sem prosím napiš, jak to jede. Uvažuju o téhle hře a mám podobný spec. BTW letos na upgrade GPU kašlu a dám tomu tak rok/dva pauzu, než se zheterosexulazujou nároky na vram u těchto nextgen prasáren.
Vše na ultra 60 + fps, zatím první mise, bez jediného lagu, akorát ždímání příjde až se dostanu do otevřené krajiny, teď jsem vysál skřetovi hlavu no :) :D

čekal jsem to horší, zatím pěkné, ale poklesy určitě přijdou

ok edit : občasné kousnutí při hardcore fightu kdy točím myší jak vzteklý, grafika se mi ozývá.. žádné flákání, ale je to takovej ten sekundovej drop a zase se to drží při 60ti
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Na Ultra textury to bude lagovat a laguje to i s 4GB VRAM. Ja to musel stahnout na High, protože s Ultra nastavenim to proste neslo poradne hrat bez lagu. Stejne je tam rozdil skoro neznatelnej.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Promin ale ja jsem tu hru dohral s texturama na ultra a fakt to nelagovalo.Kdyby to lagovalo, tak bych to nehral na ultra.
Mas tu i 20min video a je to hrany s ultra texturama.
Naposledy upravil(a) HEAD dne sob 11. říj 2014, 21:16, celkem upraveno 1 x.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

ok, tak jsem zaznamenal celkem velké dropy při stealth akcí což mě vytočilo, a pa kse to vrátilo znovu na hratelné fps a pak znova drop, tak jse mto taky stáhnul, i přesto občas kousanec :/
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

Mě hra po každých 15 minutách spadne do windows :( :( Koukám na net a děje se to zase hodně lidem. To jsem si zase koupil hru. Jinak těch 6GB Vram, docela sranda :lol: :lol: Asi jako CoD:Ghost, kde se to ani nepustilo, když jsi neměl 8GB RAM :lol:
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

HEAD píše:Promin ale ja jsem tu hru dohral s texturama na ultra a fakt to nelagovalo.Kdyby to lagovalo, tak bych to nehral na ultra.
Mas tu i 20min video a je to hrany s ultra texturama.
Tak nemas nainstalovanej Ultra pack. S 3GB a s 4GB VRAM hra laguje. S 4GB min, ale stále tam jsou lagy. Na High je to ok.
Marek4 píše:ok, tak jsem zaznamenal celkem velké dropy při stealth akcí což mě vytočilo, a pa kse to vrátilo znovu na hratelné fps a pak znova drop, tak jse mto taky stáhnul, i přesto občas kousanec :/
Na Ultra textury se to proste hrat neda. Hra při velkych bitkách, ci rychlych pohybech laguje. Na High textury ale zadny kousance nemam a hra jede hezky plynule.
Loki5567 píše:Mě hra po každých 15 minutách spadne do windows :( :(
Hra od zacatku do konce jela stabilne.

Jinak dohrano na 100%.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“