Hold za tu cenu jsem ho koupil s tím, že ho taktnu ale začínám zjišťovat, že lepší je _Intel ale také podstatně dražšší .....
Co se vyplatí více ?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- paprika44
- Začátečník

Re: Co se vyplatí více ?
Né chlapci, já netvrdím že ten evolve to utáhne, jen si s ním vubec nepomůžu když ho srovnám s tím co mám a i kdyby, byl by na hranici s použitím R9 ....... když už by jsem kupoval zdroj, tak koupím aspoň 750w do budoucna ....... jinak mě celkem zaráží, že ten posranej AMD FX co mám mě může limitovat ve hrách které budou chtít větší výkon
Hold za tu cenu jsem ho koupil s tím, že ho taktnu ale začínám zjišťovat, že lepší je _Intel ale také podstatně dražšší .....
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, GPU: Gainward GeForce RTX 4080 Phantom 16gb, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK, PSU: Fractal Design Ion+ 760W Platinum, CASE: Fractal Design Torrent Black RGB TG Light Tint, M.2: Kingston SSD A2000 1000GB, SSD2,5: Crucial MX500 500GB SSD, CPU Cooler: NOCTUA NH-D14, MONITOR: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Co se vyplatí více ?
Hlavně se u zdroje přestaň dívat na počet Watů, tak zkončiš u dalšího zdroje s obrovskym číslem a mizernou kvalitou. Slušnej 500W zdroj je lepší jak 800W od špatnýho výrobce.
To samé CPU, přestaň se koukat na frekvence či počet jader, důležitej je herní výkon napříc všemi hrami, a ne pár vybranejch či testy kde je grafika zařízlá rozlišenim či AA takže tam všechny CPU vypadaj podobně. Přetaktovanej FX dostane ve spoustě her výklep od přetaktované I5 a I7, bohužel ale i od té původní z roku 2008, natož od těch současnejch. Je to herně nejhorší architektura kterou AMD kdy mělo, nejméně konkurenceschopná.
To samé CPU, přestaň se koukat na frekvence či počet jader, důležitej je herní výkon napříc všemi hrami, a ne pár vybranejch či testy kde je grafika zařízlá rozlišenim či AA takže tam všechny CPU vypadaj podobně. Přetaktovanej FX dostane ve spoustě her výklep od přetaktované I5 a I7, bohužel ale i od té původní z roku 2008, natož od těch současnejch. Je to herně nejhorší architektura kterou AMD kdy mělo, nejméně konkurenceschopná.