na tom tvym dizajnu se mik horzne libi to ze nikde necouhaj zadny nyty nebo srouby cimz trpi hodne jinych projektů. V tomhle ohledu super vysledek a hodne originalni tvar skrine. Asi jeden z nej modu za posledni dobu tady... Skoda ze nezbylo vic na vodu no
Jediné, nad čím jsem se trošku pozastavil je ta vertikálně umístěná mechanika vevnitř. Zajímalo by mě, jak do ní v vkládáš CD, protože tyhle PC mechaniky nemají "přidržení", jako např. u ntb.
+ umístění HDD, nebude Ti to dělat časem problémy? Nevím, jestli je HDD konstrukčně stavěný na vertikální provoz
Projekt: Corsair 300R Black&Gold. Finální fotky ZDE
Currently notebook user only - Dell XPS 15 9550 - i5 6300HQ 2800MHz@undervolt 0.870V / GTX 960M / 8 GB / Kingston SSDNow 120 GB M.2 / WD Blue 1TB Má krátká recenze k vidění zde
HDD je to uplne jedno, fujitsu je takto montuje do nekterejch compu. Mechanika je schovana za bocnici takze pocitam ze se defakto nepouziva, asi jako u me - pouziju ji jednou dvakrat rocne...
Mechanika sa môže používať aj vertikálne overoval som si to ešte pred stavbou skrine. Problém je iba s malými 8 cm diskami. A tiež mechaniku využijem iba 2 - 3 krát do roka.
Veľa som špekuloval nad chladením, ale financie boli veľmi obmedzené a u EK-čka som našiel všetko na jednom mieste.
Ještě je na tom všem hezký to, že až k tobě přijde kdokoliv, známej, kamarád, návštěva tak ty prostě můžeš říct. "Tohle jsem si návrhnul já sám, postavil, nařezal, svařil, zkonstruoval, vymyslel... prostě moje práce" a hlavně je vidět, že sis dal opravdu záležet. Moc hezký!!
Intel Core i7-4770K MSI Z87 MPOWER MAX AC Scythe SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B Kingston 16GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX SLI ASUS GeForce GTX660 2GB DDR5 Corsair M750 (Modulární) Kingston HyperX 3K SSD 120GB X-Fi Titanium Fatal1ty Professional 3x Western Digital Black 6000GB FAEX2002 Seagate ST100DM 1000GB Velociraptor HLFS 300GB DVD-RW: ASUS RW-24F1ST Logitech G510 Gaming 27" BENQ GW2760 CM HAF-X 942
Mr Lucas píše:Pěkně se to na stole vyjímá Jen to LCD nahoře asi není moc praktické, že?
Ten nejde vždy, len keď to okolnosti vyžadujú, napr. monitor na prístup k vzdialenému pc, alebo diagnostické programy pri testoch atď. Taký doplnkový monitor sa vždy hodí.