-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- TotalTrum
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kmonda
- Začátečník
-
- KOFis
- Mírně pokročilý
- Kmonda
- Začátečník
-
Měl by to někdo napsat velkým písmem "NENÍ TO SINGL"KOFis píše:nechce se nekdo zeptat jeste jednou?TotalTrum píše:on tam nei vubec single ?
Kdyby daly WoW do herny oby sme si to mohli zahrát. Sice by byl trochu problém s účtama a anglinou(to je u RPG velkej problém, nedovedu si tředstavit jak bych dohrál třeba Gothic 1 a 2 s anglinou)
- KOFis
- Mírně pokročilý
problem je v serveru (virtualnim svete) ktery dela jen blizzard a ty si ani nemuzes jen tak "zalozit" multiplayer hru. jedine kde se to da hrat je orig. nebo crackly WoW server.Kmonda píše:Měl by to někdo napsat velkým písmem "NENÍ TO SINGL"KOFis píše: nechce se nekdo zeptat jeste jednou?
Kdyby daly WoW do herny oby sme si to mohli zahrát. Sice by byl trochu problém s účtama a anglinou(to je u RPG velkej problém, nedovedu si tředstavit jak bych dohrál třeba Gothic 1 a 2 s anglinou)
- Luks
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Na to si pockamKOFis píše:nebo crackly WoW server.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,3TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra NtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: PS5 2TB TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Herdol
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Cracklej server NIKDY nedosahne kvalit originalu, vemte si kde je tedka UO, taky to jeste neni uplne 100% a jak dlouho uz je UO na trhu. Proste kdo si chce zahrat WoW, tak holt bude muset ozelet tech 13eur (coz imho neni zas tak moc) a bude se krasne bavit a ne se s**** na nejakym cracklym serveru . Jediny co me stve, je to, ze korejci nemusej platit za hru jako takovou (proste stahnou a platej jenom mesicni poplatky), prej to u nich neni zvykem, kdyby to bylo takhle i u nas, tak by to byla naprosta bomba.KOFis píše:problem je v serveru (virtualnim svete) ktery dela jen blizzard a ty si ani nemuzes jen tak "zalozit" multiplayer hru. jedine kde se to da hrat je orig. nebo crackly WoW server.
- Kmonda
- Začátečník
-
- vacatko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Kmonda
- Začátečník
-
- Matias
- Začátečník
-
A co napsat petici ktera bue rikat ze nechceme platit za hru(stejne jako korejci)Kmonda píše:Ale oni to kupovat nebudou ! Jenom to stáhnou a budou platit jen učet za hraní!!
ale jenom mesicni poplatky stacio by kolik? 10000 podpisů??
//to ne tak 5000 to by vlastne znamenalo 5000lidi kery si chtej zahrat-> pro (ted nevim jak se jmenuje ta firma westwood?? ) by to byla prizniva informace
///ja bych do toho sel
- KOFis
- Mírně pokročilý
- Matias
- Začátečník
-
- vacatko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Kmonda píše:Ale oni to kupovat nebudou ! Jenom to stáhnou a budou platit jen učet za hraní!!
jezis no je snad jasny ze se nejedna o to ze si zaplatej hru jedna se o prisun poplatku za mesicni hrani v tom pripade se jim vyplati jim to nechat stahnout kdyz jim pak treba 100000 lidi bude mesicne platit nez u nas kdyz jim bude platit cca 200 lidi premejslej trochu
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
- vacatko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Kmonda píše:Ale oni to kupovat nebudou ! Jenom to stáhnou a budou platit jen učet za hraní!!
jezis no je snad jasny ze se nejedna o to ze si zaplatej hru jedna se o prisun poplatku za mesicni hrani v tom pripade se jim vyplati jim to nechat stahnout kdyz jim pak treba 100000 lidi bude mesicne platit nez u nas kdyz jim bude platit cca 200 lidi premejslej trochu
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
- joXerus
- Začátečník
omg musis zaplatit jak hru, tak i ty mesicni poplatky jinak mas banana
ale prej je to mocny škoda že tam je jen 60 lvl
ale prej je to mocny škoda že tam je jen 60 lvl
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- vacatko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
60 lvlu se neboj oni to casem rozsirej z datadiskama jinak WoW takovy dost rychli rpg pro masy pro hc rpg hrace je everquest 2 -muzu doporucit co sem to nainstalil cca neco prez mesic este sem nehral jinou gamesu je to fakt mazec tim ovsem nerikam ze je WoW spatnej kazdej si vybere to co mu vyhovuje
- vacatko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
60 lvlu se neboj oni to casem rozsirej z datadiskama jinak WoW takovy dost rychli rpg pro masy pro hc rpg hrace je everquest 2 -muzu doporucit co sem to nainstalil cca neco prez mesic este sem nehral jinou gamesu je to fakt mazec tim ovsem nerikam ze je WoW spatnej kazdej si vybere to co mu vyhovuje
- NoTHX
- Středně pokročilý
-
ja bych to udelal naopak, zaplatit za hru a za hrani uz prd...
i kdyz mi MMORPG imponuje, tak WoW zrovna moc ne... vadi mi hry typu WoW, Battle of MiddleEarth, atd... proste pro me Warcraft skoncil u dvojky a zbytek je swinstwo, u BoM u me nema sanci ani puvodni film, je to proste humus, leda Bitva o Strevozem (Par Parmenu - THX2TomV)
OT: ...se mi zda ze v dnesni dobe vubec nejak dosly napady... hry HL2, Doom3, atd... filmy Shrek2, Purpurove Reky 2, aj... proste dvojky, trojky, ctyrky, kasovni trhaky, ale je to uz proste vo nicem!
jediny dvojky kery uznavam je vyse zmineny W2 a pak jeste Duna2 na kterou proste nic nema!
i kdyz mi MMORPG imponuje, tak WoW zrovna moc ne... vadi mi hry typu WoW, Battle of MiddleEarth, atd... proste pro me Warcraft skoncil u dvojky a zbytek je swinstwo, u BoM u me nema sanci ani puvodni film, je to proste humus, leda Bitva o Strevozem (Par Parmenu - THX2TomV)
OT: ...se mi zda ze v dnesni dobe vubec nejak dosly napady... hry HL2, Doom3, atd... filmy Shrek2, Purpurove Reky 2, aj... proste dvojky, trojky, ctyrky, kasovni trhaky, ale je to uz proste vo nicem!
jediny dvojky kery uznavam je vyse zmineny W2 a pak jeste Duna2 na kterou proste nic nema!
- Matias
- Začátečník
-
Jenze to je tak kdyz je toho uz clovek prezranej, jinak parim Needy dvojky a neni tam nic ze zacatku dost nuda ale treba kdyz porovnavas s kamosema tak je to docela zajimavi, kazdej to rozehraje uplne jinak, ale kdybych u toho sedel porad tak by mne to taky nebavilo ty casy uz jsou proste pryc , ja si najdu neco i v tech WoW, este bych doplnil:NoTHX píše:ja bych to udelal naopak, zaplatit za hru a za hrani uz prd...
Mne to taky pripada tak ze se clovek zene za vytunenim grafiky a vubec celyho vykonua pak jestli nahadou se mu na obrazovce neobjevi ctverecek nebo jenom 16bit barvy ale ty hry se podle mne daj hrat i bez nekterejch vymozenosti (jako treba 6800ultra apod.) uplne v pohode