Sestava 50k +/- (kompletni)

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Loki_cz
Nováček
Nováček

Re: Sestava 50k +/- (kompletni)

Příspěvek od Loki_cz »

Dobre brzke rano :-)

Takze po zvazeni a drobne prekopavce to vypada takto nejak ;)
http://www.czc.cz/9bbhbol8laj01bveqhio5oflna/seznam

Diky vsem za prispevky.. Sestavu budu zda se davat dokopy pristi mesic, takze trebas se jeste neco vyvrbi na poli zakladnich desek ci pripadne grafickych karet.

Mr Lucas a PKBO diky za poňouknutí ohledne vyberu mezi 1150 a 2011-V3 ;-) stejne tak jsem vubec nezavadil o zmineny deep silence ktera je o 1k levnejsi ale dle vseho zdaleka ne horsi kopie Fractalu a ventilator MugenMax ktery je srovnatelny (alespon dle testu) s U14S.

Takze nekde jsem ubral, jinde jsem zustal na svem a sem tam jsem drobatko prisypal.. jeste zvazuji grafiku ale to bude spise az finalni rozhodnuti za mesic ;) trebas mi nekdo prispeje jeste nejakym zajimavym postrehem ;) (krom toho ze by mi stacila bohate i5ka a GTX760 ;) s cenou o 15 az 20k nizsi coz je momentalne asi pravda.. ale..)

BTW: nejake zkusenosti ZOTAC vs EVGA na poli grafik? jde mi tak nejak o rozhodnuti se mezi "Zotac GTX 970 AMP! Extreme Core Edition" a "EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 4GB"

PS: sakra koukam ze GTX970 ma droboulinkatou vadu na krase.. mno uvidime kam to za ten mesic dospeje.. zdroj mam dost silnej i na 980 :-) jen ty finance je to o dalsi peknej skok..
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“