Half Life2:problém A.I. Disabled...

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

cruz
Nováček
Nováček

AI_DISABLE

Příspěvek od cruz »

AI_DISABLE jde snad normalne prepinat v konzoli.......ja sem aspon tak delal......i kdyz je to vopruz po kazdym zabiti a naslednym loadu psat Ai_disable 0 ....ale reseni je popsane vyse :roll:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HL2

Příspěvek od Jackiii »

Ja mam autoexec.cfg vytvorenej ale ta zenska se kousla...ted uz to jde...vyresil mi to vlastni save po te co me pustili....a pak sla se mnou..
Loading....chvile napeti:o) a hura nastoupila do vytahu..ted uz sem u majaku... :oops:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

zákysový mista se v tomhle threadu neřeší ... tenhle thread je jen o vyresení bugů apod.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mno tak abych přispěl se svým řešením. V pondělí sem Halfa instaloval, šlapal v poho. V úterý nadřenej jak si zase zapařím a hle, ai disabled.
Tak mě napadlo, když to v pondělí nedělalo a v úterý jo, prostě přehodit datum zpátky na pondělí a voalá, bylo po problému :up: :D
wonknu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wonknu »

Už tady někdo nakousnul problém se zvukem ale nikdo ho nerozvinul,tak tedy já.Dneska sem si přitáh hru a spostil sem jí ale nejde mi zvuk.Vůbec ani rozhovory ani efekty.Co s tim please.

Athlon 2200+(3200+)2*256Mb Ram,Radeon 9600XT 256MB -Catalist 4.12 beta........

Tak už sem to vyřešil: přesto že mam sound blaster 5.1 a sestavu creativ 4+1 tak mi funguje zvuk,když nastavim repro jako sluchátka,má to mevýhodu,nehraje to na 2 zadní speakery
Naposledy upravil(a) wonknu dne pát 10. pro 2004, 21:32, celkem upraveno 1 x.
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
wonknu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wonknu »

RaZZoR píše:Mno tak abych přispěl se svým řešením. V pondělí sem Halfa instaloval, šlapal v poho. V úterý nadřenej jak si zase zapařím a hle, ai disabled.
Tak mě napadlo, když to v pondělí nedělalo a v úterý jo, prostě přehodit datum zpátky na pondělí a voalá, bylo po problému :up: :D

To je dobrý ale ne pro ty co maji nákej program s omezenou platností
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
BulaCk
Nováček
Nováček

Příspěvek od BulaCk »

Hej lidi mám nervy. :evil: tak tři pařim nic se s tim neděje vobčas se to sekne že s tím nejde nic dělat - jen RESET. což mě sere ale dá se to přežít. ale teď sem v nějakym městě - dám uložit hru, vypnu to a asi za hodku zapnu - dám LOAD a KONEC.Napíše to - COULD NOT ACQUIRE NECESSARY GAME FILES BECAUSE THE CONNECTING TO Steam SERVERS WAS LOST. Vod tý doby to udělá pokaždý. zkoušel sem všechno. PLEASE HELP !!!!!!
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

BulaCk píše:Hej lidi mám nervy. :evil: tak tři pařim nic se s tim neděje vobčas se to sekne že s tím nejde nic dělat - jen RESET. což mě sere ale dá se to přežít. ale teď sem v nějakym městě - dám uložit hru, vypnu to a asi za hodku zapnu - dám LOAD a KONEC.Napíše to - COULD NOT ACQUIRE NECESSARY GAME FILES BECAUSE THE CONNECTING TO Steam SERVERS WAS LOST. Vod tý doby to udělá pokaždý. zkoušel sem všechno. PLEASE HELP !!!!!!
a zkoušel si se připojit na steam a pustit hl2 respektive updatnout, funguje ti steam offline???
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
BulaCk
Nováček
Nováček

Příspěvek od BulaCk »

R2D2 píše:
BulaCk píše:Hej lidi mám nervy. :evil: tak tři pařim nic se s tim neděje vobčas se to sekne že s tím nejde nic dělat - jen RESET. což mě sere ale dá se to přežít. ale teď sem v nějakym městě - dám uložit hru, vypnu to a asi za hodku zapnu - dám LOAD a KONEC.Napíše to - COULD NOT ACQUIRE NECESSARY GAME FILES BECAUSE THE CONNECTING TO Steam SERVERS WAS LOST. Vod tý doby to udělá pokaždý. zkoušel sem všechno. PLEASE HELP !!!!!!
a zkoušel si se připojit na steam a pustit hl2 respektive updatnout, funguje ti steam offline???

No nezkoušel protože wůbec newim kde a co a jak se tam mám připojit ? tak písni dík.
Necroman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Nidzo píše:Mam bohuzel problem spojeny s A.I disable - kdyz v 5 misi tak zenska mi otevre vytah, tak do nej nenaleze at delam co delam :x
Dokonce se stane nesmrtelnou - tedy spise prustrelnou :-)

Zkousel sem naloadovat znova hru a nic. Nevite co s tim, me se to reinstalovat nechce :-(
Také se mi to stalo, nakonec se mi to ale podařilo vyřešit tak, že u toho výtahu jsem stál co nejblíže a hned, jak se otevřel, jsem do něj vběhl, ona vešla dovnitř a bylo to.
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Mne to vcera nerobilo, a dnes uz robi :x
Pajoncek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pajoncek »

S tym vytahom mi pomohlo stlacit f6 a potom hned f9 a nastupila.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Mě taky, jinak restarty PC vůbec nepomáhali, smazání autoexec taky ne, pouze quicksave-load. :(
Bathory
BulaCk
Nováček
Nováček

Příspěvek od BulaCk »

No lidičky dnes zapnu kompa říkám si to stejně nepude a wono to zas běží úplně normálně. Valve jedou BOOOMBY !!!!! ale začlo se mi to víc škobat ikdyž to nechápu.
raduzo
Začátečník
Začátečník

COULD NOT ACQUIRE NECESSARY GAME FILES BECAUSE THE CONNECTIN

Příspěvek od raduzo »

Tiez sa mi to stalo. Ked som zmenil datum tak to bolo OK. NECHAPEM.
K ai_disabled: Nepomahalo ani zapis cez conzolu ani quik save and load
Az ked som si urobil autoexec.cfg mam POKOJ!
BulaCk píše:
R2D2 píše: a zkoušel si se připojit na steam a pustit hl2 respektive updatnout, funguje ti steam offline???

No nezkoušel protože wůbec newim kde a co a jak se tam mám připojit ? tak písni dík.
Intel P4 2,4HT@3,24, core 1,6V , MB: ASUS P4P800/GD 865, 2x256 DDR 400CL2 Kingstone, HDD 120GB Hitachi T7K250 PATA, TEAC CRW48/40/12, Hercules 3Dprophet 8500 CPU/RAM 290/290
jet
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jet »

me se to taky jebalo a nepomahalo ani ai_disable 0 ! tak jsem do toho autoexecu napsal toto

ai_norebuildgraph "0"
ai_disable "0"

ano, skutecne nuly... a od te doby pohodaa
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

ja som na zaciatku hry v kanali vlavo su take dvere v stene hore na stene vetrak a laesenie a stoji tam bezdomovec homelessak a ako zamrznuty neda sa zabit stale..............dvere sa daju rozbit ale aj ked su rozbite stale sa cez nich neda prekst a tak stale :( co mam robit?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT...

Warez a nelegalni verze se tu neřeší a řešit nebudou.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

bArDa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bArDa »

Me teda staci napsat do konzole prikaz ai_disable a uz to jede
Adrian Shephard
Nováček
Nováček

!

Příspěvek od Adrian Shephard »

O čem to tady mluvíte original pracuje správně!
Určitě máte falš, ten zlobí!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“