Hm a kolik stránek si s tím prohlídl ? Mně je to zobrazuje stejně jako v Maxthonucerv9 píše:ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona?
MY IE 2
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rozházené..? Já sem ještě nenarazil na stránku, která by byla "rozházená". Vím, že se mi to stalo jednou u Mozily pod linuxem... a ani sem rači nestahoval žádnej plugin, ale rači sem to hodil zpátky wokna.)cerv9 píše:ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona?
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a muzu stahovat a hůledat a sra* se s tim, koukat na hezky reklamy, a nebo stahnout 4MB instalacku a bejt vysmatej....zombux píše:nejspíš jsi nikdy neslyšel o tom, že FF má na netu ke stažení stovky skinů a hlavně pluginů který umějí co si zamanešcerv9 píše:ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona?nehledě k tomu že třeba Opera už tohle všechno má v sobě
Burn in hell.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Já taky nemám v FIREFOXu žádnej problémcerv9 píše:ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona?
To s IE bylo furt něco!!!
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a mame tu dalsi nabozenstvi - Firefoxismus....Dzin píše:Já taky nemám v FIREFOXu žádnej problém![]()
To s IE bylo furt něco!!!
problem je v tom, ze az bude firefox rozsirenej tak jako IE, tak bude mit taky porad nejakou vzteklinu - (pravil de*ilni uzivatel MYIE - doplnim sam, at neplytvame prispevky
//edit(5 vterin po odeslani): Tim netvrdim, ze je IE dobrej a Firefox uplne na nic - jen je IE tak rozsirenej a pro nej "optimalizovano" tolik stranek, ze je pro masovy vyuziti takovej "novej"
tak treba ja mam stranky v CSS layoutu a polovina stranky se nenacetla - a to pouzivam jen tag div a img.... k tomu nemam moc co dodat (a optimalizovat nema cenu, protoze jsem nemel jedinou navstevu z neceho jinyho nez IE)
snad jen v mem podpisu... Mrkvo$oft Errornet Exploder (podil na netu 85%-navrcholu.cz)
a zpet k tematu v Maxthonu = MYIE2 mam volbu Soubor->Nové okno prohlížeče-->Použít jádro Gecko - viz Firefox... avsak maxthon zobrazuje normalne...
Burn in hell.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hele ja to reknu takhle, mame tady standardy podle w3c ktere by mel plnit kazdy programator svych stranek, pokud tyto standardy nedodrzujes a delas to podle metody " pokud je to v ie dobre, tak je to ok" tak uprimne jen lituju toho komu ty stranky delascerv9 píše:...
//edit: pokud tvrdis ze ff ma problem s tagem img tak se muzu jen a jen zasmat
Naposledy upravil(a) Coololooser dne čtv 16. pro 2004, 16:11, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
rekl bych, ze tagy img a div nemuzou bejt nevalidni....cool.user píše:hele ja to reknu takhle, mame tady standardy podle w3c ktere by mel plnit kazdy programator svych stranek, pokud tyto standardy nedodrzujes a delas to podle metody " pokud je to v ie dobre, tak je to ok" tak uprimne jen lituju toho komu ty stranky delascerv9 píše:...
Burn in hell.