MY IE 2

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

cerv9 píše:ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona? :roll:
Hm a kolik stránek si s tím prohlídl ? Mně je to zobrazuje stejně jako v Maxthonu :? Napiš nějaké konkrétní stránky
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

cerv9 píše:ja jedu na maxthonu - myie2 a zkusil jsem nainstalovat firefox - CO TO PROBOHA JE! Stranky, ktery jsoiu delany na IE(90% amater webu) jsou rozhazeny po celym monitoru a prase se v tom vyznej. A co se tyce naprosto chabych FCI te slavne ohnive lisky..... nemluvim o vzhledu a ovladani. Kdy zacina lovecka sezona? :roll:
Rozházené..? Já sem ještě nenarazil na stránku, která by byla "rozházená". Vím, že se mi to stalo jednou u Mozily pod linuxem... a ani sem rači nestahoval žádnej plugin, ale rači sem to hodil zpátky wokna.)
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

zombux píše:
nejspíš jsi nikdy neslyšel o tom, že FF má na netu ke stažení stovky skinů a hlavně pluginů který umějí co si zamaneš :roll: nehledě k tomu že třeba Opera už tohle všechno má v sobě
a muzu stahovat a hůledat a sra* se s tim, koukat na hezky reklamy, a nebo stahnout 4MB instalacku a bejt vysmatej.... :lol: :lol:
Burn in hell.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Já taky nemám v FIREFOXu žádnej problém :wink:
To s IE bylo furt něco!!!
:x
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Dzin píše:Já taky nemám v FIREFOXu žádnej problém :wink:
To s IE bylo furt něco!!!
:x
a mame tu dalsi nabozenstvi - Firefoxismus.... :twisted:
problem je v tom, ze az bude firefox rozsirenej tak jako IE, tak bude mit taky porad nejakou vzteklinu - (pravil de*ilni uzivatel MYIE - doplnim sam, at neplytvame prispevky 8-) )

//edit(5 vterin po odeslani): Tim netvrdim, ze je IE dobrej a Firefox uplne na nic - jen je IE tak rozsirenej a pro nej "optimalizovano" tolik stranek, ze je pro masovy vyuziti takovej "novej"
tak treba ja mam stranky v CSS layoutu a polovina stranky se nenacetla - a to pouzivam jen tag div a img.... k tomu nemam moc co dodat (a optimalizovat nema cenu, protoze jsem nemel jedinou navstevu z neceho jinyho nez IE)

snad jen v mem podpisu... Mrkvo$oft Errornet Exploder (podil na netu 85%-navrcholu.cz)

a zpet k tematu v Maxthonu = MYIE2 mam volbu Soubor->Nové okno prohlížeče-->Použít jádro Gecko - viz Firefox... avsak maxthon zobrazuje normalne...
Burn in hell.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

cerv9 píše:...
hele ja to reknu takhle, mame tady standardy podle w3c ktere by mel plnit kazdy programator svych stranek, pokud tyto standardy nedodrzujes a delas to podle metody " pokud je to v ie dobre, tak je to ok" tak uprimne jen lituju toho komu ty stranky delas :wink:

//edit: pokud tvrdis ze ff ma problem s tagem img tak se muzu jen a jen zasmat :lol:
Naposledy upravil(a) Coololooser dne čtv 16. pro 2004, 16:11, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

cool.user píše:
cerv9 píše:...
hele ja to reknu takhle, mame tady standardy podle w3c ktere by mel plnit kazdy programator svych stranek, pokud tyto standardy nedodrzujes a delas to podle metody " pokud je to v ie dobre, tak je to ok" tak uprimne jen lituju toho komu ty stranky delas :wink:
rekl bych, ze tagy img a div nemuzou bejt nevalidni....
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“