Co se týče předání, tak pro mě je daleko výhodnější poštou. Moc času nemám. Ale ničeho se bát nemusíš. Jsem důvěryhodný zdroj

Na mail, ti když budeš chtít zašlu mé kontakt info a foto desky.
PS: Mám ji komplet i s krabicí.
Moderátor: Eddward
dobre beru.. abysme tu uz neotravovali s tim OT, tak se domluvime na mailu, fakt diky!Hamik píše:Co se tyce ceny tak jelikoz deska ECS K7S5A je staršího data, v PC mi nějaký ten čas jela (úplně v pohodě bez problémů), tak cenu bych viděl na 500,- Souhlas ?
Co se týče předání, tak pro mě je daleko výhodnější poštou. Moc času nemám. Ale ničeho se bát nemusíš. Jsem důvěryhodný zdroj.
Na mail, ti když budeš chtít zašlu mé kontakt info a foto desky.
PS: Mám ji komplet i s krabicí.
Sempron uz do tejto dosky oficialne nedas ....., zalezi vsak na konkretnej revizii dosky R5.0 uz podporovala aj 166MHz FSB ... naviac aj na strasie revizie su k dispozicii upravene BIOSi, ktore tuto FSB spristupnia ... ( realne vsak funguje bez problemu az na standartne nizsiu frekvenciu, co sa vsak da napravit...)jerrry píše:Chci se ale zeptat jestli je mozne do ni narvat treba AMD Sempron 2400+ ? Nebo tuhle ,,novou,, radu od AMD tam uz nedam ?
A jeste mam dotaz na internetu mi nekdo nabizel procesor AMD Athlon XP 1800+ TB / 266Mhz, cetl jsem tady ze deska umi jen 133Mhz, narvu do ni tedy tenhle procesor ? (2*133) nebo ne ?
Nazdis davsip...davsip píše:Mám tuhle desku a mám s ní problém (jak jinak). Problém (kromě všech dalších) je v CMOS. Čas od času se stane, že ve vymaže a musím vše nastavovat znova. Nevíte někdo co s tím? Resetuje se velmi nepravidelně, měsíc jede, pak reset... Baterkou to není. Napadlo mě, že bych ji třeba rozšlapal, ale uvítám cokoli lepšího.
Mě osobně to zas tak nevadilo, ale ten počítač, ve kterym je ta deska bude mít uživatele, který si s tím neporadí, když na něj vyběhne hláška chyba CMOS, press F1 continue, press F2 default... Každopádně velice mi přirostla k srdci a v žádném případě bych se jí nemohl vzdát, je to pro mě varování, že šetřit za každou cenu se prostě nevyplácí.tato verze BIOSu je určena pro základní desku K7S5A a K7S5AL revize 1.1, 3.1 a 3.1B
- vyřešen problém s nefunkčním uložením nastavení BIOSu při použití rychlejších procesorů
- opraven problém audio testu při použití grafické karty SiS6326
- upraven kód pro zlepšení stability systému
A ty nepouzivas HoneyX alebo cheepo BIOSy ??? ja som tam ine ani nedaval.. v dobe najvacsej slavy tejto dosky vychadzali tiebo BIOSy pomaly kazdy mesiac... a aj na tej mojej fosne je nejaky takyto posledny.... Ved vyzistim a dam Ti vediet...davsip píše:BIOS tam mám z 29.10.2002. Poslední z 2003 řeší podporu s Duronem JablkoChleba do 1,8GHz. Každopádně na desce mám pidinápis ver3.1 a nemám integrovanou síťovku. Při hledání po biosu (výrobce už nějak nepodporuje další vývoj) sem narazil na odkaz na levi a zvláště to vyřešení problému s uložením asi vyřešeno nezůstalo, stejně tak stabilita je pořád stejně stabilní.
Mě osobně to zas tak nevadilo, ale ten počítač, ve kterym je ta deska bude mít uživatele, který si s tím neporadí, když na něj vyběhne hláška chyba CMOS, press F1 continue, press F2 default... Každopádně velice mi přirostla k srdci a v žádném případě bych se jí nemohl vzdát, je to pro mě varování, že šetřit za každou cenu se prostě nevyplácí.tato verze BIOSu je určena pro základní desku K7S5A a K7S5AL revize 1.1, 3.1 a 3.1B
- vyřešen problém s nefunkčním uložením nastavení BIOSu při použití rychlejších procesorů
- opraven problém audio testu při použití grafické karty SiS6326
- upraven kód pro zlepšení stability systému
Mno mne sa zda ze prave posledne verzie HoneyX a cheepo odstranili problem resetovania BIOSu... ako pisem, zistim a napisem... seyadavsip píše:Tak tou deskou prošli následující karty:
nVidia - TNT1, TNT2, GF4 MX, GF4 Ti a teď poslední GF3 Ti
ATI - R8500
ATInku jsem měl pouze na zkoušku, ty ostatní tam pár týdnů spokojeně běhaly.
HoneyX, cheepo? Co to je? Třetí párty na BIOSy? Já tahal vše po modemu, tak oficiální biosy výrobce mi přišly jako dobrá volba. A navíc nejsem příznivec flashování biosu, to jen když je to proště už absolutně nutné. Obvykle se tím problém stejně nevyřeší.
tak tuhle desku sem pouzival vic nez tri roky a muzu rict ze mi tam v klidu fachaly Duron 600, Duron 1100, Athlon 1800+ a pujcenej Athlon 2600+ a nikdy nebyly podtaktly. Co se tyce SDRAM ten problem sem mel taky a vyresilo se DDRkama. Zkousel sem tam dat 400 a 333 s tim, ze pojedou na 266, jely ale jen ty 400. Rubal sem to tam proto abych nemusel do novy desky kupovat zase novy pameti a mel je tim padem pripraveny na upgrade. Dneska uz to neni nic drahyho, tak to vymen.DaweCZ píše:a mam este jden problemvzdycky kdyz hraju pod a necham comp chvili poradne makat tak to udela prask ve sluchatkach a uplne se to kousne... Muze to bejt tim ze mi bezi podtaktovanej procesor? mam este teorii ze to muze bejt zdrojem, protoze mam jenom 250tku, nekde na netu taky psali ze to muze bejt tim ze mam dva sloty sdram a ze to s touhle deskou dela trable...
Pameti urcite asynchronne nedavej, je to strasny vykonovy propad, to radsi zustan i s procikem na 133. Nejlepsi asi bude, kdyz das pametem pomale casovani a budes zkouset co vydrzi. 150 by vydrzet mohly.DaweCZ píše:hmm.... tady na foru se pise ze muzu vykresat z desky 150 MHz, vymena se asi konat nebude, ztrata vykonu nakejch 200 MHz me nestve... Poradte pls teda jakej bios natahnou honey nebo cheepo? da se nastavit frekvence pameti 133 a procak tech 150?