PC po chvili restart

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Intel čipset vs SSD

Příspěvek od flanker »

Co samotný SSD, v jakém je stavu? Zkoušel jsi třeba Crystal diskinfo, jak SSD vyhodnotí?
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Zkoušel, OK. Ale jak jsem psal, komponenty CPU, VGA a RAM to dělají i v mém PC.
Spring
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spring »

Co treba se dokopat k necemu trochu technickemu? Ztracim viru, ze chces situaci vyresit, protoze jsi stale na ceste zacyklene vyjadrenim "zkousel".

Neni to tak davno, co prinesla sousedka problematicky pocitac, na kterem taky "zkousela" ten bajny Memtest86+ a nic neukazal. Samozrejme, ze byla vadna pamet, protoze "zkousela" znamenalo 30 sekund a jeste z Windows, ackoliv rozumne by bylo nechat to alespon den. O nabootovani ani nemluvim.
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Tak bingo, normálně po asi 25ti hodinách začaly v Memtestu skákat chyby, já jsem původně myslel že stačí nechat to běžet třeba 2 hodiny a je rozhodnuto, ale tak jsem rád že to jsou ty RAMky, teď už jen zjistím která z těch dvou 4 GB to je a jsme doma :)
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“