Nemusíš zrovna kupovat zdroj za dva a víc tisíc... Stačí třeba Fotrton 350W (cena kolem 1200), který je na tvojí sestavu dostatečně kvalitní a výkonný. Přečti si sestavu v mém podpisu, ta na něm taky jede...Hydr0gen píše:No uvažoval jsem o tom, ale když teď koukám, že opravdu kvalitní zdroj stojí pár tisíc, trochu mě to odrazuje...
PC se spontánně vypne!
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Shit
- Odborník PCT

- Wiruz
- Pokročilý

no nevim ja mam uz treti zdroj od EC a jsem snimi docela spokojen, ted mam Ec 450W JSP a jsem max spokojen, takove proudy jake dodava do 12V vetve se jen tak moc nevidi. Ikdyz neni extremy tichy, nijak zvlast nehuci, ale je fakt na fortrona samo nema, ale za 1200KC 
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Eurocase
ad. EC: Mě přijde, že na něj všichni nadávají 
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Eurocase
Je levnej, nic moc, ale většinou funguje.Hydr0gen píše:ad. EC: Mě přijde, že na něj všichni nadávají
The problem has been eaten.

- kingie
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me se komp taky vypina,akorat pak jde zapnout hned. Pri zavrenem casu se to stava porad,myslel jsem ze je to prehratim CPU nebo zdroje. V posledni dobe se to stava ale i s otevrenym casem a ve windows bez zateze(cca 53°C na CPU). Nemuze to byt treba odchazejici baterii? (Obcas mi po odpojeni ze site/pripojeni komp nenastartuje ani do BIOSu takze hadam ze v tomhe to bude baterie, ale u toho samovolneho vypinani nevim)