Chlapi, děkuji vám moc za pozitivní reakce, ani nevíte, jak moc mě to těší
@byXick
Disk není nijak utlumený, narazil jsem asi na skvělý kousek, který nepřenáší opravdu žádné vibrace. Škoda, že půjde za chvíli pryč, budu jej nahrazovat nějakým 3TB diskem, pravděpodobně Seagatem.
Stále nosím v hlavě pár nápadů, co s horní perforací udělat, stejně tak s boční (co je vedle PCI-E průchodek). Airflow už pro mě není tak důležitá, spíš jsem rád, že mám někde skříň děravou, aby měly ventilátory kde brát vzduch. S prachem máš pravdu, aktuálně mám ve skříni extrémní podtlak, takže prach jde každou dírou dovnitř. To mi ovšem moc nevadí, není problém to jednou za měsíc profouknout stlačeným vzduchem
@L4mka
Díky za pochvalu! Přesně tahle myšlenka mě napadla, když jsem měl ve skříni všechny fitinky a přemýšlel jsem, kudy natáhnout hadice

. Férově, ono by se to určitě dalo udělat i s trubicemi, ale zabralo by to neskutečně moc času a hlavně by byla velká spotřeba materiálu, protože tyhle úhly člověk prostě na poprvé netrefí
@723530
Řeknu to takhle. Pumpa omezuje proudění vzduchu mnohem méně, než dvojitá perforace čela skříně (viz
ZDE) - tzn. plech + honeycomb mřížka. Navíc ventilátor za pumpou má paradoxně nejméně práce s profukem, protože má v cestě jen jednu vrstvu (+ samozřejmě radiátor).
@Marek4
Na tomto základu jsem celý projekt začínal, aby všechno bylo čistě a bez zbytečných kabelů kolem. Takže díky za pochvalu, účel to evidentně splnilo
@Loki5567
To já si budu slintat ještě pár dní

.... jinak samozřejmě také děkuji
V průběhu týdne pořádně otestuji a přidám nějakou malou aktualitku v podobě teplot v zátěži