tak díky tomuhle skinu jsem si foobar zamiloval a winamp pustil k vode
Foobar2000
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Foobar2000
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=566958
- bonavox
- Začátečník

-
gmn: Moc jsem z toho tvého odkazu nepochopil, jestli stačí stáhnout a nainstalovat jen ten "fooAvA 1.05" nebo musím někde najít a nainstalovat i těch 16 vypsaných komponent pod odkazem???
Zatím jsem nainstaloval jen ten fooAvA, ale zrovna 2x to nefunguje
Prolýzám ten thread, ale ve zkratce - není někde jeden odkaz, kterým bych stáhnul vše potřebné?
Zatím jsem nainstaloval jen ten fooAvA, ale zrovna 2x to nefunguje
Prolýzám ten thread, ale ve zkratce - není někde jeden odkaz, kterým bych stáhnul vše potřebné?
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten zabalený skin rozbalíš do složky Panels UI (ve složce Foobar v Program files) a potom v nastavení programu v záložce panels UI ho aktivuješ. Přesně ti to napíšu až budu doma.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- bonavox
- Začátečník

-
Dobrý, nemusíš, už jsem si to celý prolez a pozkoušel.
Jediné co se mi nepodařilo rozchodit, tak to listování jednotlivýma albama, jak se mají zorazovat booklety a ty v tom listuješ. Jinak verze 1.04 mi přijde jakási lepší jak 1.05. Ale je to dost pomalé/náročné.
Jediné co se mi nepodařilo rozchodit, tak to listování jednotlivýma albama, jak se mají zorazovat booklety a ty v tom listuješ. Jinak verze 1.04 mi přijde jakási lepší jak 1.05. Ale je to dost pomalé/náročné.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já používám Dark 1.7. Tenhle config mě vyhovuje nejvíc.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- bonavox
- Začátečník

-
Nedal by jsi odkaz? Mě Google našel jen jakousi japonskou(?) stránku a odkaz na ní není funkční 
- zombux
- Odborník PCT

na PCTuningu dnes vyšel článek představující Foobar2000.
http://pctuning.tyden.cz/foobar2000-alt ... ravac.html
ignorelist: kremrole a dezoláti
- myom
- Středně pokročilý

zacinam mit pocit, ze jedine clanky k necemu jsou ty tvoje 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- zombux
- Odborník PCT

nejspíš se u tebe projevuje stejnej syndrom jako u mě - hardware, přetaktování a další skopičiny jsou o ničem, skutečně zajímavá věc je až softwaremyom píše:zacinam mit pocit, ze jedine clanky k necemu jsou ty tvoje
- Maddogg
- Čestný člen

Článek je fajn. Ale zajímala by mě jedna věc ve fb2k a to že když si dám album z library do playlistu, tak se mi u některých alb vloží skladby přeházeně i když maji správně vyplněné track number a musím je pak seřadit ručně. Není na to nějaká finta?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- zombux
- Odborník PCT

těžko říct, já mám library řazenou "by folder structure", a zatím se mi to nestalo
- Maddogg
- Čestný člen

Taky mám by folder, a některé alba se prostě vloží zpřeházeně.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
mam problemek... kdyz mam pustenej foobar a stopnu prehravani,pustim stalkera tak mi vzdycky spadne
. nevi nekdo co s tim?
- bonavox
- Začátečník

-
Článek pěkný, nicméně nešlo by k těm ukázkám pluginů na 3. straně dát vždy i odkaz kde ten plugin sehnat? Myslím, že by to nebylo od věci.zombux píše:na PCTuningu dnes vyšel článek představující Foobar2000.
Nepoužíváte náhodou někdo nějaký upsamplovací plugin do Foobaru? Třeba že by to běžná CD 16/44 upsamplovalo na 24/96, popř. 24/192. Nevím jestli vůbec něco takového existuje
- zombux
- Odborník PCT

kvalita výstupu se dá nastavit přímo v programu, není třeba plugin. jinak upsampling je nesmysl, nic se tím nedá získat. to můžeš rovnou resamplovat mp3 na flac
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
bonavox: jak psal zomb, to ze upsamplujes zvukovou stopu (tim ji vlastne akorat rozkouskujes na mensi casti signal. a zadny novy informace tim neziskas 
- kenas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak se pochlubte jak jste si upravili svuj vlasti foobar. Chvilku me to trvalo, ale nakonec jsem si udelal jednoduchej a me vyhovujici vzhled

Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Možná triviální dotaz, ale na nové verzi foobaru mě štve následující.
Ve starém jsem měl defaultní akci play in foobar a pod tím rovnou i enqueue in foobar a možná ještě nějaké další. Používal jsem oboje dle libosti. Nový foobar tohle nepochopitelně nemá: má pouze play, nebo možnost zaškrtnout enqueue jako defaultní akci. Je to otravný... Jak umožnit obojí?
Jinak změna verze přišla i se změnou OS - z WinXP na Win7, jen pro jistotu...
Ve starém jsem měl defaultní akci play in foobar a pod tím rovnou i enqueue in foobar a možná ještě nějaké další. Používal jsem oboje dle libosti. Nový foobar tohle nepochopitelně nemá: má pouze play, nebo možnost zaškrtnout enqueue jako defaultní akci. Je to otravný... Jak umožnit obojí?
Jinak změna verze přišla i se změnou OS - z WinXP na Win7, jen pro jistotu...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- zombux
- Odborník PCT

co se týče kontextového menu, tohle by ještě mělo fungovat http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 3#p6697693
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpověď.
Např.položku HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\foobar2000.enqueue tam vůbec nemám. Znamená to, že jí mám vytvořit? Jde tento postup spustit jako script?
Zvláštní, našel jsem na to dokonce utilitku tady, ale nic to neudělalo. V Preferences nabidka enable folder context menus nic nedělá a v instalaci to na výběr taky nebylo.
Např.položku HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\foobar2000.enqueue tam vůbec nemám. Znamená to, že jí mám vytvořit? Jde tento postup spustit jako script?
Zvláštní, našel jsem na to dokonce utilitku tady, ale nic to neudělalo. V Preferences nabidka enable folder context menus nic nedělá a v instalaci to na výběr taky nebylo.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W