Kez by udelaly AvP3 na enginu Doom3 - to bych se strachy ****mae píše:Souhlas. Co treba Quake nebo Half <to s tou dobrou grafikou me fakt dostalo...>? Tyhle gamesky aby nebyly v seznamu nejlepsich 3d akci???? Haha. A cekejte na Joint Ops, HL2 nebo StalkeraSentenced píše:Tak z techhle her bych snad mezi svoji top ten nezaradil ani jednu.... Nejvic me pobavil ten Sin - to byla svyho času strašná s****a !! Myslim ze ve 3d akcich byly lepsi veci nez jsou v tyhle anktete....
I kdyz treba System shock je samozrejme klasika.![]()
Co treba hlasovat o cem se bude hlasovat???Dal jsem hlas AvP, cimz myslim AvP2, protoze single za marinu na hardcore je taaak hustej, ze to proste kazdej dobrej hrac musi zazit...
Nejlepší 3d akce ?
Moderátor: Baneshee
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- mae
- Nováček

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Rizek
- Nováček

- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Io
- Začátečník

Z her, co byly zadány jsem vybral Aliens vs Predator. Samozřejmě jedničku, neboť u dvojky byla atmosféra čtvrtinová kvůli možnosti ukládání každé dvě a půl vteřiny.
Sin - to si nedělej srandu, ta hra přinesla pěkný artworky, ale to je tak asi všechno, byla neuvěřitelně zabugovaná a zábava mizerná. Přesto jsem jí dográl.
SoF - střílečka téměř bez příběhu. Nelíbila se mi. Snad jen závěrečný boj.
Deus Ex - klasika.
System Shock - též.
Ze singl akcí chybí Half-Life + Opposing Force - absolutní atmosféra, hratelnost na úrovni, grafika taky.
Plus pokud se jedná o nejlepší 3d hru, tak nesmí chybět Q3Arena, Unreal Tournament ani UT2003.
Všechny tyto hry jsou na té nejvyšší možné úrovni hratelnosti. Taky pokud se na LANkách nehraje Counter Strike ani StarCraft, hrají se ony.
Howgh.
Sin - to si nedělej srandu, ta hra přinesla pěkný artworky, ale to je tak asi všechno, byla neuvěřitelně zabugovaná a zábava mizerná. Přesto jsem jí dográl.
SoF - střílečka téměř bez příběhu. Nelíbila se mi. Snad jen závěrečný boj.
Deus Ex - klasika.
System Shock - též.
Ze singl akcí chybí Half-Life + Opposing Force - absolutní atmosféra, hratelnost na úrovni, grafika taky.
Plus pokud se jedná o nejlepší 3d hru, tak nesmí chybět Q3Arena, Unreal Tournament ani UT2003.
Všechny tyto hry jsou na té nejvyšší možné úrovni hratelnosti. Taky pokud se na LANkách nehraje Counter Strike ani StarCraft, hrají se ony.
Howgh.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- izuel
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pac mame proste kazdej jinyho favoritazombie píše:Jak je možný že Deus Ex není na prvním místě???
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No to bych teda vyletel, pac DIABLO je vsechno mozny, jen ne FPS !!! Jinak volit nejlepsi hru je podle me zbytecny - je to jako s muzikou.... To, ze se jednomu neco nelibi, neznamená, že to druhej nebere jako svou modluLuke píše:Rozhodně nejlepší 3D akce je Duke Nukem 3D!!!![]()
Napsal bych Diablo, ale to by Sentenced vyletěl z kůže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Miriablo
- Začátečník

MUH!
Loni jednoznačně nejlepší Call of Duty a MaxP2.
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--
- quake77
- Nováček

Jednoznačně Max2.
Během jednoho týdne jsem ho dohrál 3x a pořád mě baví.
Během jednoho týdne jsem ho dohrál 3x a pořád mě baví.
GA-P35-DS3L rev. 2.0 (F8), Intel Core2Quad Q6600@3.402GHz 1.328V, Noctua NH-U12F, 4x2048MB A-Data Extreme DDR2 800@907MHz (5.5.5.18 2T), Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB, WD 6400AAKS, ASUS Xonar DX/XD, Samsung SH-S223F, Corsair HX620 620W, MS IntelliMouse Explorer 3.0 on Razer Goliathus, AOpen H600A, DELL 2408WFP