Distributorem Epoxu je ABI. Takže bych zkusil www.abi.cz, kontakty, je tam servis tj. servis@abi.cz, tel. 2 6122 7972.Ironfist píše:A ty znas tel. na podporu Epoxu v CR? ja tam nasel akorat mail.
Pokud by to nefungovalo, tak kohokoli z obchodníků, ať ti poradí, s kým se bavit.
Jestli se nepletu, tak desku máš od CZC, od koho je disk? Zkusil bych jak CZC, tak i prodejce disku. Možná by pomohla výměna disku za jiný, třeba Hitachi, ty jsou dost dobré. Ale to si zvaž.
Jinak problémy s diskem budou asi na straně Epoxu, ale možná by to spravil i firmware pro disk. Obojí asi v nedohlednu, co?
Disk s podporou NCQ je novinka, pokud vím, tak to podporuje akorát nějaký čipset Intelu 9xx, tohle asi bude zdrojem potíží.
Já mám dva Maxtory 120GB řady 9 (to tvoje je 10) a jedou na nForce bez problémů, zkoušel jsem je i na SiI3114 a taky OK. Předtím běžely na SiI3112.
Ještě zkus dotaz na usera "DDurko", jestli je schopen ti přesně napsat, co mu tam jelo za disky 160GB bez problémů. Počítám, že ten Maxtor byl ze starší řady 9.