p.s. ako som už viac krát písal napr poriadny bios trvalo asusu spraviť na p9X79 skoro 2 roky
MSI GTX 970- PROBLÉM
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: MSI GTX 970- PROBLÉM
hm tak pri nej by som ozaj pozrel aj bios či to niektorý neopravuje
p.s. ako som už viac krát písal napr poriadny bios trvalo asusu spraviť na p9X79 skoro 2 roky

Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Oman
- Nováček

-
Ale proč by BIOS nepouštěl kartu jako by nereagovala při pouštění PC? Potřebuju nějak vyvrátit jestli je to kartou nebo ne.. Samozřejmě jsem ji strkal i do druhého slotu a dělalo to same
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Ne neni to kartou, je to nekompatibilitou deska (resp její bios) vs karta. Zkus flashnout poslední bios do desky to jest vše co ti může pomoci.
Děje se ti prostě to že bios nenačte korektně VGA bios a nezobrazuje textové a vesa VGA prostředí před náběhem OS. OS pak načte driver a zapne se akcelerace GUI = vidíš obraz.
Děje se ti prostě to že bios nenačte korektně VGA bios a nezobrazuje textové a vesa VGA prostředí před náběhem OS. OS pak načte driver a zapne se akcelerace GUI = vidíš obraz.
- Oman
- Nováček

-
Aha aha a pokud to nevyřeší ani sformatovani PC ani flashnuti BIOSU tak mam delat co? Kartu nebo desku vyhodit z okna?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Nevim proč chceš formátovat PC už jsem ti řekl že SW problém to neni. Je to problém firmware/biosu/kompatibility.
Co máš dělat, zkusit flashnout poslední bios na desku a uvidíš. Pokud nepomůže tam zkusit sehnat jinou desku, nebo to prostě používat, na integrované nastavit bios a pak tam vrazit 970 a ject s tim že neuvidíš post ale až win no...
Co máš dělat, zkusit flashnout poslední bios na desku a uvidíš. Pokud nepomůže tam zkusit sehnat jinou desku, nebo to prostě používat, na integrované nastavit bios a pak tam vrazit 970 a ject s tim že neuvidíš post ale až win no...
- Oman
- Nováček

-
formátování mám tak či tak v planu ničím už si pohorsit stejně nemůžu. Rekl bych že to resetování BIOSU mi spíš uškodilo