Je lepsi vzit AC CS 2 a vykon upravovat tou utilitkou nebo vzit AC CS 2 M a vykon upravovat manuelne? Ja fakt nevim ne
opet: vetrak na Athlon XP
Moderátor: morke
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- LANpartyzan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak:MAN píše:Taky kdes to cetl ze?... akorat premyslim poradte:
Je lepsi vzit AC CS 2 a vykon upravovat tou utilitkou nebo vzit AC CS 2 M a vykon upravovat manuelne? Ja fakt nevim ne... me to pride tou utilitkou lepsi, ale nekde bude hacek .)
AC Silent 2 M - má manuální přepínání 1500/2200/2800ot
AC Silent 2 - jede nonstop na 2200ot.
AC Silent 2 TC - jehož jsem vlastníkem, asi nemá až tak vysokou účinnost jako výše zmíněné verze, za to můžu zaručit že je absolutně neslyšný i po roce a půl provozu, jelikož i kdybych se rozkrájel, tak z něj nevytáhnu více jak 1900-2000ot. Přitom ale s chlazením nemám závežnější potíže ani při maximálním OC.
Z toho vyplývá, že je to na tobě
Já sem z TC spokojen protože pokud nic nedělám, otáčky klesnout na nákejch 1650 a v tu chvíli ani nevim jestli mam zaplý nebo vyplý počítač
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem testnul tu utilitku na svym Spire WcosiRock IV a ma jakousi pojistku, takze tim to nesnizim ani kdybych se rozkrajel. Dycky to snizi otaky asi tak na 1sek a pak to nahodi zpatky.
No jo, kazdy vetrak ma taky jinou hlucnost, tak nemuzes takto srovnavat otacky .).
A v TC ja totiz moc neverim, protoze pak mi to pojede treba na 55°C a on zvysi otacky a to bych nerad, kvuli tichu bych to dal klidne na 70°C. Takze vemu asi M, ale diky za rady
Dneska budu jeste testovat hlucnost vsech chladicu v kompu, ono je taky mozny ze ten hluk vubec nedela ten Spire ale ta zas*ana grafarna, muzu tam narvat za 350 Silencera, ale u toho musim prevrtat diry a upravit otacky, takze to bude problem .(
No jo, kazdy vetrak ma taky jinou hlucnost, tak nemuzes takto srovnavat otacky .).
A v TC ja totiz moc neverim, protoze pak mi to pojede treba na 55°C a on zvysi otacky a to bych nerad, kvuli tichu bych to dal klidne na 70°C. Takze vemu asi M, ale diky za rady
Dneska budu jeste testovat hlucnost vsech chladicu v kompu, ono je taky mozny ze ten hluk vubec nedela ten Spire ale ta zas*ana grafarna, muzu tam narvat za 350 Silencera, ale u toho musim prevrtat diry a upravit otacky, takze to bude problem .(
- LANpartyzan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: