Připravujeme internetový obchod....

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

procaky s max testovanou frekvenci... mno.. ale co kdyz to nekom nepojede treba proto ze bude mit horsi desku :wink:
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

a co budete delat s tema co moc taktnou nepudou ... to je budete prodavat pod cenou :-D si radsi kazdej koupi procak jinde a bude spis riskovat (si myslim)
It's free software and it gives you freedom!
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Dobré by bylo, když už si někdo něco koupí, tak aby měl možnost se podělit se skušenostmi a pocity z nové věcičky - třeba hlasování o úpěšnosti OC, u sestav body v 3DMarku apod.
Samozřejmostí by měla být diskuze k výrobku (jako na CC)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Já si myslím, že zcela nejdůležitější otázka zní:
Od kdy se předpokládá provoz?
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

JirkaH píše:Já si myslím, že zcela nejdůležitější otázka zní:
Od kdy se předpokládá provoz?
to jo
ale takhle se ptame uz jak dlouho ....
a stale zadna odpoved .... jen jestli joro jen netestuje jestli bude zajem a nefiltruje napady .... (aspon by mohl mit trochu slusnosti a napsat sem treba "ze jeste nevi kdy" ...nebo neco!)
btw. pro lidi co PC trochu rozumej se prodava velice tezko a moc to nenese....
joro
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Shop

Příspěvek od joro »

Mno, problém je spíše v tom, že postup na "enginu" jde mnohem pomaleji než jsem si myslel. Myslím si, že by to mohlo být kolem 20-22.11
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Shop

Příspěvek od Nidzo »

joro píše:Mno, problém je spíše v tom, že postup na "enginu" jde mnohem pomaleji než jsem si myslel. Myslím si, že by to mohlo být kolem 20-22.11
a co teda bude v sortimentu???? Aspon priblizne....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Nemel bejt dneska start shopu ?
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Anonymous píše:Nemel bejt dneska start shopu ?
nene, start v pondeli....

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Návštěvník

PAJA píše:
Anonymous píše:Nemel bejt dneska start shopu ?
nene, start v pondeli....
Je pondeli a nic, uz se nemuzu dockat :roll:
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

presne tak z pondelka uz je par hodin pryc a porad nic
....ze by to byl MELOUN
Návštěvník

Tak kde je ten shop? Já se těšil,že si třeba před vánocemi něco koupím a kde nic, tu nic!
Anonzm

Otevřeno

Příspěvek od Anonzm »

A je to tady.Shop otevřen!
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Tak jsem se do toho obchodu mrknul a je to bida bidouci, nejen ze je tam draho,ale moc tam toho neni. Uvidime ta par dni.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

...Kde mám ten shop hledat?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Suleky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suleky »

aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Šop docela ujde, hlavně výběr zboží je docela solidní, žádnej balast, samý dobrý kousky. Ceny vyšší, ale ne o mnoho, dají se akceptovat ...... trochu bych oésvětlil jak je to s tou informací SKLADEM JEDEN KOUSEK skoro u všeho. Kdo by si dnes kupoval 256DDR jen jednu, každej chce minimálně dvě a tak podobně ..... tohle někde vysvětlete, mě to až skoro zarazilo. ATI build 9500 je super cena bez diskuse, ale taky jen jeden kousek ...?? Chybí mi výběr myší ..... na téměř "herním" webu je jediný model spíš na ostudu. Určitě doplnit typicky herní kousky.

Jinak já jsem docela spokojen, na to, že je to první den v provozu, je to spíš na pochvalu ....

Bye a držím palce .........
kahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

shop

Příspěvek od kahi »

no, tak na první den to ujde, ale snad se to bude zlepšovat! chtělo by to buď speciální diskuzní fórum pro shop nebo alespoň přímo položku Shop v tomto fóru.
U Athlonů XP bych doplnil skuečnou frekvenci...jinak uvidime za pár měsíců, jak jste se zlepšili. Pak si třeba udělám druhý Vánoce :D
Veselé Velikonoce!
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Ceny se mi zatím moc nelíbí (myslím průměrně, třeba ten Radeon je gut), snad se to zlepší
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
JirkaH
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od JirkaH »

Tak jsem si prohlédl nový shop a na první den celkem spokojenost. Asi pár připomínek a námětů bude, ale to je OK. A co jsem tady četl námitky k množství zboží - ono to asi jinak nepůjde, pokud chceme ceny dole, tak to není o držení velkého skladu. Doufám, že v případě objednávky jde zboží rozumně sehnat. A sortiment se jistě bude průběžně rozšiřovat. Asi by u každého výrobku bylo dobré mít u něj přímý link na stránky výrobce a trochu víc údajů, už jsem také cosi navrhoval u zdrojů a jistě se dočkám.
Držím palce!!!
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“