Výkonný PC Lagy při GTA V a CSS

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

killerek
Začátečník
Začátečník

Re: Výkonný PC Lagy při GTA V a CSS

Příspěvek od killerek »

Zaloz si tema tady http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=136

Popis problem. Fajn by bylo prilozit nakres prostor, kde zakreslis router/modem a umisteni PC. Urcite ti tam doporuci wifi kartu i pripadne router, kdyz nemas moznost natahnout kabel. Pro zacatek by nebylo spatne si zjistit, jak mas vyuzivane wifi kanaly ve tvem okoli.

Tenhle zazrak to neumi jen v prirucce maji:
The connection quality is bad and the signal strength is weak.
• Keep your WLAN adapter away from microwave ovens and large metal objects to avoid radio interference.
• Move your WLAN adapter closer to the access point, station, or WLAN adapter you want to connect to.

Vice se mi wifi zabyvat nechce, prortoze me to staci resit v praci ve vyrobnich prostorach.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Jsem rád, že GTA se vyřešilo. :)

Jen ještě k předchozí debatě o velikosti RAM - dnes jsem udělal screen na mém PC s 8 GB RAM. Takhle to vypadá, když mi běží GTA, do toho prohlížeč s 5+ taby a přehrávání 1080p videa. Obsazení RAM 79% a GTA naprosto bez záseků nebo nějakých lagů. Opravdu nechápu, co s tím ostatní dělají, že s 8 GB RAM máte dle vašich slov nehratelné GTA :D

// Doplnění - zapomněl jsem, že bylo spuštěné i druhé okno prohlížeče s 10+ taby. Ale ty jsem dlouho nepoužíval, teoreticky mohly být už asi na swapu. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Michael24 dne stř 16. lis 2016, 20:10, celkem upraveno 1 x.
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

No ja mam treba tabu r0+ a mivam problem i se 16 gb ram a vyplou virtualkou :)
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Tak to je jasné, že prohlížeč může žrát RAM neskutečně :) Já spíš narážel na to, že lidé psali, že s 8 GB RAM musí povypínat úplně všechno kromě GTA, aby to vůbec šlo nějak hrát :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

problém je to Wifi a jediné fakt riešenie je kábel mno :(
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Michael24,no skoda,ze som si nerobil screeny ked ma to z hry vyhodilo uplne (pri 8gb) a vybehla hlaska o low memory.A to som nemal ani 5 tabov v opere.Nakoniec som musel vypnut aj skype a tc.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Jak říkám - věřím ti, ale nechápu, čím je to způsobené, že tobě to na 8 GB dělalo takové problémy a mě to běží OK. Včetně plynulého ALT + TAB do prohlížeče a zpět do hry.

Neměl jsi vypnutý swap? Já ho mám klasicky zapnutý a je jasné, že si při takovém využití RAM Win něco do swapu odloží. Ale pokud to nejsou aplikace, které zrovna používám (prohlížeče, přehrávače, skype a GTA), tak to na chodu absolutně nepoznám a ničím mi to nevadí. Od toho tam ten swap taky je. Ale pokud bude vypnutý, tak by právě mohla nastat situace, že dojde paměť a hra ti spadne :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“