Pomoc

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

MarssCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Pomoc

Příspěvek od MarssCZ »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Podle me, je tohle seriozní prodejce. To, ze klic nejde aktivovat neznamena, ze jsou kradene. Neveris snad tomu, ze kdyz koupis ofiko klic, ze 100% kazdy pujde aktivovat, ze ne?

Jeho 99,99% uspesnost pozitivnich komentaru mluvi sama za sebe bych rekl. Dál bych tu nespamoval zbytecnostma...
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

To jsem prehledl, diky za upozorneni. Spolecnik je sice v exekuci, ale OK, kup si tu licenci a uzivej :)
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
spajaa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajaa »

Zivan píše:A podle ceho jsi poznal, ze jsou v pohode? Upgradovat na Win10 jde i crackle Win10.
Většina PC na které jsem je dával jsou více jak 6 měsíců v provozu naprosto v pohodě, nevím jestli všichni co ho prodávají jsou férový,ale já kupoval od prodejce s ICO: sídlem v ČR a dokladem. Navíc více jak 3000 pozitivními komentáři a ještě k tomu garantovaný prodejce přímo aukrem (a+)
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

Ale ja prece netvrdil, ze ty klice nebudou fungovat. Budou, dost mozna i navzdy.

Nebo jinak, koupil sis 100% legalni a pravou OEM licenci, ktera ale plati jen na nejaky sesrotovany Dell. Prodejce ma evropskym soudem potvrzeno, ze to prodavat muze. No a pak to jsi ty, kdo to v rozporu s Eulou nelegalne nainstaluje na jine PC/notebook :)
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“