nejvyšší teplota a wind tunnel

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Jo jasne uz chapu.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

karaco píše:To tam ten wind tunnel nenacpeš? :o Teď jsem viděl dosela šikovný WTéčko od Sunbeatech, je to na 80 a 70 mm fany a je provedení pro sání zepředu i ze zadní pozice pro přídavnej fan.Cena cca 623.- a má to rámečky pro přišroubování na fany a docela slušně izolovanou rouru. :wink:
Mam mezere mezi zdrojem a vetrakem asi 1.5cm.... :(
To vis, zdroj nastojato....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

Tys už dělal do svý boudy díru? A když tak čím?Hele, kolik ti ta tvá mašina hází na benchmarkcích?Jakej byl rozdíl ve výsledcích před a po taktování?
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

Hele, tak si ten zdroj vyndej :-D , za
A) místa bude dost
B) externí zdroj nemá asi nikdo
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Ja ho mel par mesicu vyndanej...protoze kdyz sem ho tam mel, tak teplota lezla pres 60 v normalu a pc se zasekavalo...ted kdyz mam 2 pridavny vetraky nahore nad chladicem, tak mam teplotu pod 45, takze je to celkem pohoda...
A zdroj vyndanej mit nechci, kdyz mam na strane okynko, tak to nebudu mit odhozeny pryc :-D
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

Kolik ti to chodí na benchmarku? Nejlíp 3D Mark 2001...Budu muset něco dělat s teplotou, nedávno na mě řval PC alert, nebo co to bylo,4 hodiny Vietcongu po síti a mám tam 77, sice stabilních, ale taktovat už se to nedá. Ty fany nahoře jsou dobrý? Myslíš lepší než Wind tunnel? Nerad bych Atíka upek".
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Taky sem mnel ve starym case diru na hore a bylo to rulezzz.Vecer sem nahodim vysledky dalsi upravy case-rozmejslel sem se tak dlouho dokud sem se neodhodlal a necham si tam tu diru vyrizout od taty :lol: .Uvidime jak to bude chladit :twisted: .Jestli chces benchmarky ode mne tak sou celkem slaby ale =3dmark2001-8500-9200b. podle detonatoru.3dmark2003-1777-1825 podle det UT2003 flyby 102fps botmatch 58-63fps podle det :P
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

No do pr...jak je tohle možný? :twisted: Když mám o 100 Mhz menší freqenci ale podle všeho výkonnější grafárnu, tak se dostanu na ňákých 8000 bodů v 2001, buď mám někde ňákej mistejk, nebo je těch 100 Mhz takovej rozdíl. Jo a večer sed poděl, jsem zvědavej, jak ti to dopadne!
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Vyriznuty to mam frickou ci tak nejak se to jmenuje....jsou sice do osmiuhelniku, ale mam presto danou takovej gumovej kruh (kupuje se to v zelezarstvi)....nahore bych rekl ze jsou moooc good, jen ta hlucnost - jeden z nich je Enermax a ten kdyz dam na plno, tak huci jak letadlo :)
U me vysledky: Kdyz sem mel jeste G3 Ti200 tak sem mel v 2001 9000b a v 2003 1125b...

Hele a nemas chipset VIA??? Pokud jo, mas nainstalovane ovladace???
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

Kouknul bych se, ale nejsem na svym komu, až zejtra...Ovladače jsem tam cpal dvoje, ale nějakej problémek tam asi bude, protože mi chodí na TV outu akorát čb obraz, což není to pravý a hlavně to u Ge forcek (měl jsem 3) nepamatuju. Můžu měnit normu jak chci, ale prostě nic. U GF jsem měl podobný problém, ale stačilo změnit kompozitní a S- video a bylo. Tady to za boha nemůžu najít. Ty výsledky máš při jakým rozlišení, prosím Tě?
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

//Edit by Paja

presunuto ze sekce AMD...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

karaco píše:Kouknul bych se, ale nejsem na svym komu, až zejtra...Ovladače jsem tam cpal dvoje, ale nějakej problémek tam asi bude, protože mi chodí na TV outu akorát čb obraz, což není to pravý a hlavně to u Ge forcek (měl jsem 3) nepamatuju. Můžu měnit normu jak chci, ale prostě nic. U GF jsem měl podobný problém, ale stačilo změnit kompozitní a S- video a bylo. Tady to za boha nemůžu najít. Ty výsledky máš při jakým rozlišení, prosím Tě?
Na default. 1024x768
Jakou mas desku??? Treba to je tema ovladacema na VIA...
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

Jasný :D , deska je pokud mě paměť nešálí Msi, a čipset bude podle mne Via, ale zbytek až budu doma. Myslíš novej Bios, nebo zkusit nataktovat i čipset? Nebo že bych to zahodil? Už mám v plánu dělání děr do kejsu, tak by mi odpadla spousta práce :)
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Takze vysledky sou nasledovny-celkem mne to prekvapilo bohuze ne v kladnym slova smyslu :sad: .

Vepredu nasavani,v zadu vyfuk,nahore vyfuk+wt =pokles o 1.5°C

Vepredu nasavani,v zadu nasavani,nahore vyfuk+wt =pokles o 0°C

Vepredu nasavani,v zadu vufuk,nahore nasavani+wt =pokles o 2°C

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Takze nic moc.Jeste to mozna skusim bez wt-jestli se bude chtit :roll:

PS:V pokoji mam 24-25°C takze celkem vedro :oops: .Takze ty teploty nejsou spatny,rano to bude jeste min :razz:
Naposledy upravil(a) Luks dne sob 1. lis 2003, 19:09, celkem upraveno 1 x.
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

no nic moc, hele zkoušel"s: dole sání s fanem pro CPU-do WT, vzadu sání s fanem pro skříň a nahoře výfuk s fanem + že ti to tahá i zdroj pryč, to musí ten kompl zamrznout :D
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

karaco píše:no nic moc, hele zkoušel"s: dole sání s fanem pro CPU-do WT, vzadu sání s fanem pro skříň a nahoře výfuk s fanem + že ti to tahá i zdroj pryč, to musí ten kompl zamrznout :D
To je ta moje druha moznost ne?0°C
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

no a to ti vede to WTéčko kam? To saješ zboku? :?
To jsem nějak nepochytil....soráč
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Jo Wind tunel je z bocnice.Nebudu ho tahat nikam jinam,nemam na to material a jeste navic se potvrdilo na oc foru ze cim delsi tim horsi.
karaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od karaco »

to je člověče divný, to co ty máš je podle mě ta nejideálnější varianta provedení odvětrání skříně, mám ještě problém na fóru o skříních, jestli se mi na to podíváš :) Dík
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Nejidealnejsi to neni jelikoz je nizky osavani
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“