Posledné úpravy
Dve vonkajšie rohové matice majú vnútorný závit zabezpečený tak, že som pomocou lepidla MetalCeys prilepil matice a zabrúsil. Na tej druhej fotke je ešte neobrúsená časť. Pri montáži by som sa k maticiam nemal ako dostať lebo diel, kde tieto matice sú zakrýva skrutky nožičiek skrinky. Pri ostatných stačilo do plechov narezať závit.

Tu sú rohové vnútorné dielce ešte pre vyrezaním závitov. Do dvoch dier(tie bližšie k sebe pôjdu nity).

Vymeral som pozície na podperky základnej dosky. Pôvodné diery vyrezané vodou neboli dobré a miesto závitu bolo nutné posunúť. Preto prišlo na radu zasa lepidlo MetalCeys. Celkovo bolo nutné korigovať veľkú časť tohto dielu lebo pôvodné meranie sa opieralo o staršiu základovú platňu. Navyše podperky sú M3 a pôvodné boli v palcoch konkrétne 6-32. Rátal som aj s možnosťou dať vyrezať úplne nový plát z plechu už s upravenými hodnotami. Na koniec som sa rozhodol postupovať takto a nemeniť projekt.

Navrhol a nechal vyrezať vodou predný kryt 5,25 pozície. Diery sú pre vypínače na LED svetlá. Pôvodne sem mal patriť ASUS Front Base riadiaci panel. Bol to darček na Vianoce z čoho som bol dosť nadšený. O to viac bolo moje rozčarovanie, keď som zistil, že ASUS tento kus hardwéru vybavuje konektorom ROG_ext, ktorý podporuje iba niektoré dosky na to určené. Moja doska je od MSI čo samozrejme taký konektor nemá, ale to som trochu predpokladal. Bol to darček čiže nejak som predpokladal, že Ježiško sa riadne sekne lebo tomu nemôže rozumieť. Na koniec som sa aj smial a dostal od Alzy dobropis, čo som aj patrične využil na kúpu radiátoru od EKWB.

Postupne bolo nutné všetko rozložiť, rozmontovať a zabaliť.

To by bolo k samotnej predmontáži všetko. Dielce som odniesol na striekanie a čakal. Medzi tým dostali úpravy všetky plexi dielce. Fotky z leštenia prinesiem pri ďalšom updejte. To isté platí pri flexovaní. Tomu venujem tiež samostanú časť lebo v nej plánujem zahrnúť aj elektrické časti ako sú LED a kabeláž.
Tak isto sem hodím aspoň základnú tabuľku, koľko zatiaľ projekt zhltol peňazí. Samotná montáž už hotových nastriekaných dielcov dostane priestor až neskôr.