Jestli to teda není tajný - prozradíš nám, kolik Ti je let?Karel Bachor píše:no tak se hnedka nečil koukám že to je tady samej morálista![]()
![]()
![]()
takovej drak třeba no dyť by mně stačil link třeba na jenom demoverzi toho korela a já už si potom crak najdu sám to umím na tom je hovno. a ještě jenom otázku co přesně to znamená jako ten warez to slovo děkuju
Photoshop vs Corel
- Lemra
- Čestný člen

..
- dort
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to by mne zájímalo "kde soudruzi z bývalé NDR udělali chybu"Karel Bachor píše:no tak se hnedka nečil koukám že to je tady samej morálista![]()
![]()
![]()
takovej drak třeba no dyť by mně stačil link třeba na jenom demoverzi toho korela a já už si potom crak najdu sám to umím na tom je hovno. a ještě jenom otázku co přesně to znamená jako ten warez to slovo děkuju
To nemyslíš vážně?
Přišel jsem, viděl jsem, a stále jsem LAMA
- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

Podle ty žárovky bych tipoval na T.A.EdisonaLemra píše:Jestli to teda není tajný - prozradíš nám, kolik Ti je let?Karel Bachor píše:no tak se hnedka nečil koukám že to je tady samej morálista![]()
![]()
![]()