TCO 99 nebo 03

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

wonknu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wonknu »

A taky sem zjistil ze napriklad 15LCD je velikosti pracovni plochy jako 16,2 palce CRT(teoreticky) protoze je kus zakrytej plastem.Takova 19 LCD to uz je placka jako 21 CRTcko.Od toho pak musis sedet metr aby si si neukroutil kebuli :-D
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

shadow píše:
Dale: osobne se mi zda zbytecny investovat do 19" LCD, pokud teda zrovna nedelate v nejakym cadu nebo kde.. Radsi kvalitni 17" panel, než horší 19" LCD .. stale potencialne problematicka odezva, prilis male rozliseni na velkou plochu atd..
s tímhle se dá souhlasit, měl jsem 15 LCD od EIZA a dobrý, mám 17 od EIZA a ještě lepší :-), po 19 ani netoužím. Taky se kloním ke kvalitnější 17, než horší 19. Myslím, že to samé platilo i dřív u klasických CRT monitorů.

k TCO EIZO navíc dělá moděly jak s TCO 99 tak s 03 (většinou se jedná o jinak provedneý model barevně - černý 99 x bílý 03). Já si vzal bílý s TCO 03´ mám rád přírodu a hodil se mi k pleti :lol:
LaRosse
Nováček
Nováček

Ta nová

Příspěvek od LaRosse »

norma znamená jen to, že jsou v blízkosti alespoň 3 firmy na recyklaci toho monitoru. Nic víc. Myslím.

Jukni na net, tam to najdeš, co obě normy znamenají.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Ta nová

Příspěvek od bigbalu »

LaRosse píše:norma znamená jen to, že jsou v blízkosti alespoň 3 firmy na recyklaci toho monitoru. Nic víc. Myslím.

Jukni na net, tam to najdeš, co obě normy znamenají.
no to co jsi tu napsal je teda pěkná blbost, přečti si celý tento thead, je to tam trošku vysvětleno :wink:

a když už tady něco napíšeš, tak alespoň rovnou dej ten link a né jen najdi si to na netu :roll:
cert
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Norma TCO 03 - ekologia

Příspěvek od cert »

Mam monitor s normou TCO'03. Pri tejto norme su "restrictions" na urcite toxicke zluceniny a prvky(bromovane a chlorovane spomalovace horenia a polymery a tazke kovy).

Ale slovo restrictions ma vyznamy: omedzenie, zakaz, znizenie, zmensenie.

Takze moze vobec monitor s TCO'03 obsahovat tieto latky?
IN DUST WE TRUST
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“