HEAD píše:Tak na 1080TI na 2Ghz to jede 90% casu nad 60fps(vse max) ve 2560x1440.Takze spokojenost.Grafika ale nic moc.Narocnejsi je to z nakyho duvodu v baracich ve vnitr kde to pada na cca 55fps.
Tak to je teda bída...to by mně to teda jelo pod 60 fps více času v 3440x1440... a to hry jako AC:O, Ghost Recon Wildlands a podobný můžu hrát 60+ fps a graficky vypadají o třídu jinak.
No nic, snad to do roka opraví... jinak to asi oželím a ušetřím.
Kingdom Come Deliverance Pc Ultra High GTX 1080 TI (1873/11000 MHz) 1440p 8700K Frame Rate Performance Test
od DudeRandom84 https://www.youtube.com/watch?v=MES3ieXEMgI
Většinu času pod 60 fps (respektive kolem 40 fps), minimum asi 18 fps v 4:20 (venku), 20fps v 4:09 (uvnitř).
Naposledy upravil(a) madPav3L dne úte 13. úno 2018, 16:45, celkem upraveno 1 x.
hm tak koukám PS4 verze to jistí protože na PC s předpokládanou Ampere o výkonu mezi 1080 a 1080Ti to o moc lépe nepojede. Letos asi grafiku do PC kupovat nebudu, škoda peněz.
Zase bych jim az tak nekrivdil, je to maly nezavisly tym s malym rozpoctem, ktery dela velkou openworld hru, takze cekat zazraky snad neslo. Me tam taky vadi treba animace, kdy treba oci nesleduji osobu s kterou se bavi a vypada to prkene. Textury vypadaji nekdy jako od moddera, ktery jen vzal fotku a hodil na ni overlay nejakyho bordelu. Dulezita bude kvalita gameplay.
Vtipný je, když si dnes člověk přečte legendární článek 100+ důvodů co sere Dana Vávru na Skyrimu a člověk si pak jen ťuká na čelo, jestli to co vydali za hru v roce 2018 myslí Vávra vážně, nebo to je jen nějakej trolling.. hlavně ty body ohledně grafiky a bugů
Co jsem se díval na konfigurační soubor attributes.xml , tak tam lze nastavit pouze to co je v nabídce. Nedá se do hry forsnout i jiná nastavení např horní FPS limit na 60 ? (lítá mi to až k 75 když čumím doblba, což je zbytečné).
A divím se že cryengine neumí dynamické snížení rozlišení, třeba v noci by to moc nevadilo.
Naposledy upravil(a) certes dne úte 13. úno 2018, 18:31, celkem upraveno 1 x.
je to přesně jak píše Hladis, rozpočet KCD byl mezi 5 a 6mil. dolarů(v překladu v řádu stovek mil. korun) a rozpočet Skyimu byl 100 mil. dolarů, Witcher 3 80 mil. dolarů