Váš názor na tenhle case

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ten plech se tam fakt nehodí, možná kdyby se trochu prožezal ,tak by to vypadalo dobře, ale takhle zabere zbytečně moc místa v okně...a nevím, jestli by se k takhle elegantnímu case hodil "průmyslovej" desing ala lístečkovej plech... :? :oops: :cry:
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

mate recht, vyryrnu jen okno velikosti základovky pžímo naproti ní.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

MrkEw. píše:mate recht, vyryrnu jen okno velikosti základovky pžímo naproti ní.
No copak o to...jestli se ti to tak líbí, tak proč ne...mě se zase třeba líběj jen velký okna a můžou bejt vidět i koše na disky, ale chce to nějak elegantně vymodovat, aby se to hodilo k té case...

Pokud bude černá, tak bych nechal ty koše poniklovat/pochromovat a to by byla paráda...každej by na to čuměl jak na ferari... :wink: Vnitřek by pak vypadal perfektně...zkus kontaktovat tu firmu, jestli by ti udělali celej vnitřek (kostru) case...byla by to paráda... :wink:
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

Stoobi píše:
MrkEw. píše:mate recht, vyryrnu jen okno velikosti základovky pžímo naproti ní.
No copak o to...jestli se ti to tak líbí, tak proč ne...mě se zase třeba líběj jen velký okna a můžou bejt vidět i koše na disky, ale chce to nějak elegantně vymodovat, aby se to hodilo k té case...

Pokud bude černá, tak bych nechal ty koše poniklovat/pochromovat a to by byla paráda...každej by na to čuměl jak na ferari... :wink: Vnitřek by pak vypadal perfektně...zkus kontaktovat tu firmu, jestli by ti udělali celej vnitřek (kostru) case...byla by to paráda... :wink:
http://www.caseking.de/shop/catalog/ima ... g?pID=1422

no celej vnitek by vypadal fakt luxusně, hlavne sem to jeste nikde newidel. Nechci z te case udělat nejaje underground, chci aby vypadala elegantne.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No právě. Kvůli desingnu by se to ktomu hodilo, ale přeci jen by to třeba před ty spodní koše chtělo dát taky niklovanej rovnej plech, aby to trochu zakryl, ale jinak by se to ktomu fakt hodilo. A ta černá by pak vypada úplně jinak.

Ale taky jde o to, jak chceš dělat osvětlení. Modrý je už okoukaný a k tomuhle by se hodily i bílý katody... 8)
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

no puvodne jsme zamýslel taková růžová/fialová s tou černou by to mohlo vypoadat dobre...... abych rekl pravdu do bíle se mi moc nechce......a stou modrou mas pravdu kam kliknu tam vidim modre osvícenej case je už taková pravařená.

ty boxy jsou fakt moc......s tim plechem si to myslel je ho dát pred to aby to zakryl???
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No fialová by byla parádní, a nebo udělat prostě UV osvětlení...

A ten plech jsem myslel před ty boxy, aby na ně z boku nebylo vidět. Prostě aby tam byl jen rovnej plech a díry na šroubky, ale záleží na tobě... :wink:
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

4Stoobi: jeste bych se chtel zeptat.....do tý bocnice chci samozřejmě plexi, ale nechci tam šrouby četl jsem ty přízpěvky a lepidlo asi nebude ta správná volba tak me napadlo nalepit nebo navařit zevnitř dve kolejnicky a do nichj pleci uchytit.....co vy na to......ńemate nejaký jiný nápad jak to udělat???
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Něco navařit na tak slabej plech, to nepůjde...jedině to nalepit, jako jsem já nepil ty plíšky na bočnicic, jestli jsi to viděl...

Ale lepení toho plexi bych se nebál, pokud chceš plexi, tak bych asi volil spíš oboustrannou lepící pásku. Ale můžu doporučit spíš sklo, na bočnici, pokud tam enbudeš schít nějakej fan, nebo tak něco je lepší, sice je těžší a křehčí, ale zase se nepoškrábe a když ho přilepíš dvousložkovým epoxidem, tak to bude paráda...(budu to taky tak dělat). Ale samozřejmě možností je mnoho. I ty kolejničky by šly, ale přivařit určitě ne... :sad:
dravgunov
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dravgunov »

já jsem taky pro oboustranou lepící pásku a sklo, ještě nikdy mě to nezradilo. Narozdíl od plexiskla.
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

http://www.metku.net/modgallery/popup.h ... /987_2.jpg

Schánim ružovej neon do case......nikde sem ho zatím nenasel ....... nefíte nekdo kde koupit__?
OverKill
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OverKill »

Vyzkousej udelat tu bocnici z toho plechu a prestrikat ji na cerno
CPU:Athlon 2600+@3200+ Barton water coolingMB:Epox 8kra2+RAM:512MB DDR 400Mhz KingStonVGA:nVidia GeForce 5600XTSOUND:SoundBlaster Audigi pro platinum eXHDD:Maxtor 80GB,Seagate Baracuda Sata 80GBHitachi Deskstar Sata 160GB
OverKill's Casemod 1.0
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

MrkEw. píše:http://www.metku.net/modgallery/popup.h ... /987_2.jpg

Schánim ružovej neon do case......nikde sem ho zatím nenasel ....... nefíte nekdo kde koupit__?
Nevím, proč to dáváš do tohohle threadu, ale když už, tak si kup třeba na CC normální červenou tu levnou od Sunbeam, pokud ti jí nechaj vyzkoušet, tak se podívej a některý z nich svítěj do růžova!
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

4stoobi: Pls hod mi sem ten link na nejakou tu firmu co řeže vodou, bylo by dobrý, kdyny nyla z oklí Prahy...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

MrkEw. píše:4stoobi: Pls hod mi sem ten link na nejakou tu firmu co řeže vodou, bylo by dobrý, kdyny nyla z oklí Prahy...
Rád bych, ale ještě jsem jí nenašel...vůbec nevím, kde jsem viděl ten link...sorry!
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

tenhle CM jsem chtěl taky ( teď už na to kašlu - Antec rulezz :-D ) a viděl jsem ho u FoxPC v akci a ten černej je fakt moc hezkej.. ale lístečkovej plech bych na něj nedával ani náhodou, to neni styl toho casu..
MrkEw.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrkEw. »

lmarky píše:tenhle CM jsem chtěl taky ( teď už na to kašlu - Antec rulezz :-D ) a viděl jsem ho u FoxPC v akci a ten černej je fakt moc hezkej.. ale lístečkovej plech bych na něj nedával ani náhodou, to neni styl toho casu..
jj byl to jen takový pokus :oops: , už jsem zde psal, že ho tam nedám....casem by z toho měl vzniknout takovej elegantnější casemod :roll: .......na FOXPC sem se ptal a tam tuto case prodávají jen jako součást(komponent) sestavy....
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Na FoxPC jsem ho taky viděl...měli v tom kompy na Invexu taky, ne? S tím gravírem v bočnici...vypadalo to velice zajimavě, ale přišlo mi to až moc jednoduchý a když neměli nijak upravenej vnitřek, o což si ta case viloženě říká, tak to vypadá tak nějak divně...
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

jj měli je na Invexu.. taky jsem se tam ptal -> samostatně teď prodávaj akorát Stacker a Centuriony ( ty taky nejsou špatný ) ..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ale je fakt, že FoxPC je jedna z mála forem, která svoje sestavy dává do pořádnejch skříní...to jim fakt chválím...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“