DVD RAM a UDF/FAT32

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

zombux píše:dle mých zkušenostní není DVD přepis úplně nejspolehlivější médium pro zálohu :sad: asi jsem kápl na špatný kousky, ale po dvou zápisech to nebylo čitelný :sad:
Co jsi měl za média? Já používám DVD+RW Dysan 4x, Sony 4x, Verbatim 4x, Ricoh 4x a DVD-RW Verbatim 2x kvalitou zápisu přesně v tomto pořadí. Přitom ten Ricoh je nejstarší kousek a má za sebou už 30 přepisů, Sony má jen o pár zápisů míň a ty Verbatimy (mínuska mojí palírně moc nešmakují) a Dysan jsou funglovky.

Obecně ač jsou i ty nejstarší média vzhledově jak funglovky bez škrábanců, tak s počtem přepisů roste počet chyb PI, PIF.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Jinak to RW co mám s InCD a odmítá mazání jednotlivých souborů má pří otevření kromě adresáře ještě jeden soubor Non-Allocatable Space o nulové velikosti a tváří se jako že je totálně plný. Přitom tam při posledním kopírováním bylo ještě cca 100 MB místa.
xxxe
Nováček
Nováček

Ram +LG 4163 B

Příspěvek od xxxe »

Naformátoval jsem DVD-RAM na FAT-32 ale nechová se to jako HDD.Ve Win je to jako Nová jednotka ale když chci něco uložit tak se to chová jako když uložím soubor na CD takže tam je zástupce souboru a pak když dám zapsat soubor na disk tak průvodce napíše že cd je plné nebo není přepisovatelné.Kde je zrada?Mám XP-sp.2 a nainstalovaný XPDrv5005BHAOEMEN .
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

ka-spel píše:Nestraš. :shock: Zrovna o víkendu jsem na RW zazálohoval celý archív mp3 kvůli očistě disku.
A je to tady :x na několika DVD s inCD není několik adresářů čitelných, resp. adresáře jsou zobrazené, ale mají nulovou velikost.
V ISObusteru a CD/DVD recovery jsou vidět jen ty nepoškozené adresáře, jinak nic, takže nějaká obnova vůbec nehrozí.

Jedině CDroller 6.01 zobrazí vše a ukáže i jednotlivé soubory z poškozených adresářů. Bohužel trial verze neumí uložit obnovené. :twisted: Rady typu stáhni si crack jsou o ničem, protože naistalovat jde pouze poslední aktuální verze (že by časové omezení - systémový čas?). Při instalaci starší verze to vyhodí hlášku - tato verze je zastaralá, stáhněte novou...

Takže od inCD jsem na delší dobu vyléčený. Stejně tak to vidím s častý přepisováním DVD.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“