Pasta na CPU

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Pepe3dx
Začátečník
Začátečník

Re: Pasta na CPU

Příspěvek od Pepe3dx »

Já si omotám prst jednou vrstvou mikroteňákem a "rozťupkuju" stejnou slabou vrstvičku po celé ploše CPU.

Někdo to zase dělá kreditkou...přijde na to co bude vyhovovat tobě.. :wink:
MB: Asus CH6E CPU: Ryzen 3700X Cooler: Be Quiet! D.R.P. 4 RAM: Ballistix Sport LT 2x16GB @ 3800Mhz CL 16 GPU: Geforce GTX 1080ti Gaming X PSU : Seasonic F.P. Gold 850 FX SSD: Corsair Force MP510 960 GB HDDs: Seagate BarraCuda 7200 2+3TB + 2+2TB ext. Case: Phanteks Evolve X (5x140 fans) LCD: Acer 32" @ 144Hz Mouse+Keyb : Logitech G900 / Corsair K70 LP (red) Sound: Creative Stage 2.1 + HyperX Cloud Flight Sys: Win 10 Pro
opavlicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od opavlicek »

Co je v tom baleni s pastou bohuzel neni moc jasny.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Rozpatlávátko na pastu...
Obrázek
opavlicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od opavlicek »

Dík, už jsem si toho taky všimnul a vyškrtnul opátlávátka z objednávky :-)
makarej
Nováček
Nováček

Příspěvek od makarej »

renek1 píše: Asi nejlepší na trhu
https://www.czc.cz/thermal-grizzly-kryo ... ryonaut_1g
je to aj dnes aktualne info?
MB: ASUS P8Z77-V PRO / CPU: I5 3570K@4.3GHz + GELID Solutions Tranquillo / GPU: Gigabyte Geforce gtx 1070 / RAM: 16gb@1333MHz / SSD: Kingston HyperX 3K SSD 240 GB / HDD: Seagate Barracuda HDD 3TB / PSU: Seasonic M12II-620 / CASE: Fractal Design Define R4 / LCD: 27" Acer Nitro VG270bmiix 1920x1080 + 24" Samsung SyncMaster P2450 1920*1080
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

Určitě. Je to asi pasta na trhu (Kryonaut), která není na bázi tekutého kovu (Conductonaut), který se docela špatně odstraňuje.
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Kup MX-4 a nebo NT-H2...

Grizzly má obrovskej marketing, ale několik tub, jsem musel prostě vyhodit, protože byly tvrdé jak šutr. To se mi za X let u MX-4 ani Noctua nestalo. A to nemluvím o tom, že výkon těch past je stejný.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Durgroda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Durgroda »

Ja Grizzly koupil a nekolikrat jsem ji pouzil a i po 4 letech kdyz jsem sundaval chladic tak byla dobra. Kup co budes chtit z techto 3 a budes spokojen. Jen to neprehanejcs mnozstvim. Na procesor staci opravdu kapka.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“