Spálí se nebo ne?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

TomV píše:2 robocop : při dvou voltech by 75°C znamenalo okamžitý průraz tranzistorů a tím pádem smrt...
Na co asi modi píšou FAQy?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=741
už před létem tam byl přidanej odkaz o članku na SH
2 TomV: tady každá snaha marná naco vy modi ty FAQy píšete když je nido nečte, je tam toho tolik.
2robocop: najdi si ten odkaz, z grafu je patrný že je důležitý aby to mělo pod 35°C, ale stejně může shoret
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

Mam amdečko Bartona 2600+ taktovanýho na 2502 MHz ,218 FSB při voltáži 1,9V a teplota do 35 stupnu při 100% zátěži
Zajímalo by mě jestli je ta voltáž v pohodě nerad bych o něj přišel...
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Hector píše:Mam amdečko Bartona 2600+ taktovanýho na 2502 MHz ,218 FSB při voltáži 1,9V a teplota do 35 stupnu při 100% zátěži
hm cim to chladis ?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Hector píše:Mam amdečko Bartona 2600+ taktovanýho na 2502 MHz ,218 FSB při voltáži 1,9V a teplota do 35 stupnu při 100% zátěži
Hodně lidí co tam rvalo víc než 1,8V jim po chvíli začalo být nonstable a museli jít s FSB dolů. Ikdyž skvělá teplota......
:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

Mam Pc venku na balkoně takže při takovýchhle mrazech .. je to super a to mam zaplej jen jeden větráček až bude léto zapnu je všechny a bude to taky v pohodě.Mě už to běží na těch 1,9 skoro 2 měsíce a zatim jsem fsb je zvyšoval a myslim že už jsem uplně na vrcholu protože mi pc ne naběhne při 219FSB a ramky jsou v pohodě tima to neni.Jsem spokojenej ale někdo říká že když se dobře uvhladí tak se tam dá dát i 2 V.No uvidime...
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajax »

Hector píše:Mam Pc venku na balkoně takže při takovýchhle mrazech .. je to super a to mam zaplej jen jeden větráček až bude léto zapnu je všechny a bude to taky v pohodě.Mě už to běží na těch 1,9 skoro 2 měsíce a zatim jsem fsb je zvyšoval a myslim že už jsem uplně na vrcholu protože mi pc ne naběhne při 219FSB a ramky jsou v pohodě tima to neni.Jsem spokojenej ale někdo říká že když se dobře uvhladí tak se tam dá dát i 2 V.No uvidime...
Máš mobilní athlon??? Jinak ne-e.
// Aha, vy se tady bavite jenom o mobilních :oops: . Sorry za spam.
// edit - Chudáci disky, nesněží ti na něj?
Naposledy upravil(a) Pajax dne čtv 17. úno 2005, 13:13, celkem upraveno 1 x.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Hector píše:Mam Pc venku na balkoně takže při takovýchhle mrazech .. je to super a to mam zaplej jen jeden větráček až bude léto zapnu je všechny a bude to taky v pohodě.Mě už to běží na těch 1,9 skoro 2 měsíce a zatim jsem fsb je zvyšoval a myslim že už jsem uplně na vrcholu protože mi pc ne naběhne při 219FSB a ramky jsou v pohodě tima to neni.Jsem spokojenej ale někdo říká že když se dobře uvhladí tak se tam dá dát i 2 V.No uvidime...
a muzu se optat jak mas PC izolovanej?
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

NENE ja nemam mobilní athlon...
Na horní straně bedny mam diru pro vetráček 16 x 16 cm
Mam na nom akorát kus dřeva na šikmo aby to chladiči nebránilo a nedostala jse tam voda.. jinak nijak izolovanej..Pokud tam bude proudit vzduch nevadí to ani při velkych mrazech :wink:
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Kámoš provozoval na T-Bredu 2V při 55°C :roll:

Já bych ale nad 50°C nešel :lock:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Hector píše:NENE ja nemam mobilní athlon...
Na horní straně bedny mam diru pro vetráček 16 x 16 cm
Mam na nom akorát kus dřeva na šikmo aby to chladiči nebránilo a nedostala jse tam voda.. jinak nijak izolovanej..Pokud tam bude proudit vzduch nevadí to ani při velkych mrazech :wink:
tak tomu se mi nechce moc verit... , urcite by se tam kondezovala voda , kdyz to nemas izolovany , vis co radsi si to overime , udelej nam foto , s tim ze nechas venku to PC a zaply prime 2 dny , + nejaky soft ktery bude zapisovat prubeh teplot , radi se na to mrkneme , chtel bych videt teplotu NB , GPU , disku :wink:
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

Hej ty mě překvapuješ!!! Ale neni problem.... Tak ja ti pořídim nějaký ty fotečky.... kam je chceš poslat?a ze speed fanu ti uděla screeny grafu teploty a času.
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Hector píše:Hej ty mě překvapuješ!!! Ale neni problem.... Tak ja ti pořídim nějaký ty fotečky.... kam je chceš poslat?a ze speed fanu ti uděla screeny grafu teploty a času.
nechci fotecky :) kazdej by to moh odnist na balkon vyfotit a vratit zpet :) , radsi chci ty vypisy zaznamu teplot + prime 2dny :wink:
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

na to ti kašlu ja komp potřebuju a abych ti nechal zapnutej prime 2 dny to se mi nechce.Když uvidíš jak to mam dělaný a že mam ruzně ve voknech diry.. to bych jen tak asi nedělal ne?Nebo se přijd podívat.nebo nevim...
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Hector píše:na to ti kašlu ja komp potřebuju a abych ti nechal zapnutej prime 2 dny to se mi nechce.Když uvidíš jak to mam dělaný a že mam ruzně ve voknech diry.. to bych jen tak asi nedělal ne?Nebo se přijd podívat.nebo nevim...
:wink: tak nam pastni aspon to foto no :) a vypis teplot
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

ako pisu ostatni...

ja by som odporucal max 1.9 a s poriadnym zdrojom a super-vodnikom aj 1.95 a to by si fakt nemohol mat viac ako 50st C

(pretoze pri vyssych napätiach ma procesor ine teplotne limity - horsie znasa vyssie teploty)
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

Tak jsme vam dnes nafotil nějky ty snimečky z mého balkonu.. plus nějký ty teploty a hodnuto přetaktovani.
http://web.quick.cz/zavrel.d/
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajax »

To teda koukám. Ten disk má docela vysokou teplotu. Máš ho nějak izolovanej? V létě bych tam těch 1,9V určitě nepouštěl.
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

Na horni i spodni stranu jsem přidal polystyren... myslim že by mu nějakých 15 stupnu co mel před tim vadilo... Jinak se v lete uvidi podle teploty procesoru uberu...
Kepson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kepson »

Dobrý, to je fakt drsnej tuning na overclock.Jak je ten tvůj kompl hlučnej? Vím, že je ti to asi jedno, když ho máš venku, ale zajímalo by mě to.
Hector
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hector »

No je hlučnej dost když jsem pred tim ten pokoj nemel mel jsem ho vevnitr a nedalo se u toho bejt když jsem nemel pusteny repráky tak se to nedalo mam tam celkem 7 ventilátoru + 1 horni 24V ten řve nevíc :wink:
Dnes to byl velkej test venku byl mráz -19 stupnu a pc v poho.. Snda zadny nasledky nebudou.Před týdnem sem ho měl omylem přes noc vyplej bylo tak -7 a rano když jsem ho zapnul disk nenaběh až po 2 minutách uz jsem v biosu objeviíl a pohoda ... 8) :-D
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“