jojo to kazi ten efektRiku píše:Těším se na to čím dál víc, jediné čeho je škoda je ta politika Disney, že se mohou usekávat končetiny všeho jen ne lidí :-/
ale podoba sa to na JEDI ACADEMY
Moderátor: Baneshee

jojo to kazi ten efektRiku píše:Těším se na to čím dál víc, jediné čeho je škoda je ta politika Disney, že se mohou usekávat končetiny všeho jen ne lidí :-/

3700x, 2070 super, 1440p, high settingrbclass píše:aky mas hw ? v akom rozliseni,v akom nastaveni grafiky ?
zahranicne recenzie
https://games.tiscali.cz/tema/jak-hodno ... der-336293

Tyjo jako baví mě to, má to pár much, ale jinak mě to baví. Je vidět, že se docela inspirovali v Jedi Knight hrách.CageJ píše:jojo to kazi ten efektRiku píše:Těším se na to čím dál víc, jediné čeho je škoda je ta politika Disney, že se mohou usekávat končetiny všeho jen ne lidí :-/
ale podoba sa to na JEDI ACADEMY

Jaky dropy?Sheppix píše:3700x, 2070 super, 1440p, high settingrbclass píše:aky mas hw ? v akom rozliseni,v akom nastaveni grafiky ?
zahranicne recenzie
https://games.tiscali.cz/tema/jak-hodno ... der-336293
Sice je to port z konzole, ale ty dropy jsou strašný

Trošku offtopic, ale příspěvek jako tenhle mi přijde vtipnej z toho hlediska, že Fallen Order se tu chválí jak má skvělou optimalizaci..a ona ta hra běží skvěle, ne že ne (hraju 4K/epic/60) - ale to není nějak zázračnou optimalizací, ale tím že ta hra nevypadá nic extra a ani nepočítá nic komplikovanýho - žádná dynamická AI s day night cycles, žádný dynamický počasí, změna dne a noci, žádná pokročilá fyzika, destrukce...v týhle hře není nic co by bylo náročnýho, a tak je vychvalována za skvělou optimalizaci..Migl píše: Jaky dropy?Ja žádný nemam a to mam podobný hw jako ty, snad 3 nějaký lehčí jsem měl za cca 10h hraní. Optimalizace podle mě skvělá, pohybuje se mi to 80-90fps s nastavením 2k a vše na epic

Proč offtopic je to snad o Jedi order obecně. Píšu že je skvělá protože to prostě běží stabilně jestli počítá to či ono je mi celkem někde u zadku a koukam na celkovej dojem, a že hra nevypadá moc nicextra bych zase netvrdil.. Není to špička ale rozhodně se nemá za co stydět, souboje s exekutorama atd. radost pohledět a krásně se to hýbePaul píše:Trošku offtopic, ale příspěvek jako tenhle mi přijde vtipnej z toho hlediska, že Fallen Order se tu chválí jak má skvělou optimalizaci..a ona ta hra běží skvěle, ne že ne (hraju 4K/epic/60) - ale to není nějak zázračnou optimalizací, ale tím že ta hra nevypadá nic extra a ani nepočítá nic komplikovanýho - žádná dynamická AI s day night cycles, žádný dynamický počasí, změna dne a noci, žádná pokročilá fyzika, destrukce...v týhle hře není nic co by bylo náročnýho, a tak je vychvalována za skvělou optimalizaci..Migl píše: Jaky dropy?Ja žádný nemam a to mam podobný hw jako ty, snad 3 nějaký lehčí jsem měl za cca 10h hraní. Optimalizace podle mě skvělá, pohybuje se mi to 80-90fps s nastavením 2k a vše na epic
Zatímco některý jiný hry jež jsou nesrovnatelně ambicióznější tak běží zcela logicky hůř a nadává se jim za blbou optimalizaci.
Jen takový zamyšlení nad tím jak je ten pojem "optimalizace" zavádějící![]()
Jinak co se samotný hry týče, baví mě, už jsem asi docela blízko konce a je to asi nejlepší SW hra od KOTORu 2. Konečně se EA povedlo udělat něco super a ani to není zainfected mikrotransakcema.

https://prekladyher.eu/tema/star-wars-j ... 1dat.2301/rbclass píše:ja sa uz na to tesim . snad zvladnem tu anglinu tam

Vidím to úplně stejně.Awee píše:Taky dohráno, těch posledních 20% hry má fakt spád a je to luxusní, kdyby takhle vypadala celá hra tak 10/10. Bohužel, takhle celá hra nevypadá, takže já bych tomu dal 8/10. Nelíbilo se mi, že většinu nepřátel tvoří fauna, radši bych zabíjel pořád stormtroopery apod. než nějaký pavoukyA dál se mi nelíbilo, že všechny schopnosti a prakticky všechno co tam je si odemknete až skoro u konce, a pak si toho pořádně neužijete.