jojo to kazi ten efektRiku píše:Těším se na to čím dál víc, jediné čeho je škoda je ta politika Disney, že se mohou usekávat končetiny všeho jen ne lidí :-/
ale podoba sa to na JEDI ACADEMY
Moderátor: Baneshee
jojo to kazi ten efektRiku píše:Těším se na to čím dál víc, jediné čeho je škoda je ta politika Disney, že se mohou usekávat končetiny všeho jen ne lidí :-/
3700x, 2070 super, 1440p, high settingrbclass píše:aky mas hw ? v akom rozliseni,v akom nastaveni grafiky ?
zahranicne recenzie
https://games.tiscali.cz/tema/jak-hodno ... der-336293
Tyjo jako baví mě to, má to pár much, ale jinak mě to baví. Je vidět, že se docela inspirovali v Jedi Knight hrách.CageJ píše:jojo to kazi ten efektRiku píše:Těším se na to čím dál víc, jediné čeho je škoda je ta politika Disney, že se mohou usekávat končetiny všeho jen ne lidí :-/
ale podoba sa to na JEDI ACADEMY
Jaky dropy? Ja žádný nemam a to mam podobný hw jako ty, snad 3 nějaký lehčí jsem měl za cca 10h hraní. Optimalizace podle mě skvělá, pohybuje se mi to 80-90fps s nastavením 2k a vše na epicSheppix píše:3700x, 2070 super, 1440p, high settingrbclass píše:aky mas hw ? v akom rozliseni,v akom nastaveni grafiky ?
zahranicne recenzie
https://games.tiscali.cz/tema/jak-hodno ... der-336293
Sice je to port z konzole, ale ty dropy jsou strašný
Trošku offtopic, ale příspěvek jako tenhle mi přijde vtipnej z toho hlediska, že Fallen Order se tu chválí jak má skvělou optimalizaci..a ona ta hra běží skvěle, ne že ne (hraju 4K/epic/60) - ale to není nějak zázračnou optimalizací, ale tím že ta hra nevypadá nic extra a ani nepočítá nic komplikovanýho - žádná dynamická AI s day night cycles, žádný dynamický počasí, změna dne a noci, žádná pokročilá fyzika, destrukce...v týhle hře není nic co by bylo náročnýho, a tak je vychvalována za skvělou optimalizaci..Migl píše: Jaky dropy? Ja žádný nemam a to mam podobný hw jako ty, snad 3 nějaký lehčí jsem měl za cca 10h hraní. Optimalizace podle mě skvělá, pohybuje se mi to 80-90fps s nastavením 2k a vše na epic
Proč offtopic je to snad o Jedi order obecně. Píšu že je skvělá protože to prostě běží stabilně jestli počítá to či ono je mi celkem někde u zadku a koukam na celkovej dojem, a že hra nevypadá moc nicextra bych zase netvrdil.. Není to špička ale rozhodně se nemá za co stydět, souboje s exekutorama atd. radost pohledět a krásně se to hýbePaul píše:Trošku offtopic, ale příspěvek jako tenhle mi přijde vtipnej z toho hlediska, že Fallen Order se tu chválí jak má skvělou optimalizaci..a ona ta hra běží skvěle, ne že ne (hraju 4K/epic/60) - ale to není nějak zázračnou optimalizací, ale tím že ta hra nevypadá nic extra a ani nepočítá nic komplikovanýho - žádná dynamická AI s day night cycles, žádný dynamický počasí, změna dne a noci, žádná pokročilá fyzika, destrukce...v týhle hře není nic co by bylo náročnýho, a tak je vychvalována za skvělou optimalizaci..Migl píše: Jaky dropy? Ja žádný nemam a to mam podobný hw jako ty, snad 3 nějaký lehčí jsem měl za cca 10h hraní. Optimalizace podle mě skvělá, pohybuje se mi to 80-90fps s nastavením 2k a vše na epic
Zatímco některý jiný hry jež jsou nesrovnatelně ambicióznější tak běží zcela logicky hůř a nadává se jim za blbou optimalizaci.
Jen takový zamyšlení nad tím jak je ten pojem "optimalizace" zavádějící
Jinak co se samotný hry týče, baví mě, už jsem asi docela blízko konce a je to asi nejlepší SW hra od KOTORu 2. Konečně se EA povedlo udělat něco super a ani to není zainfected mikrotransakcema.
https://prekladyher.eu/tema/star-wars-j ... 1dat.2301/rbclass píše:ja sa uz na to tesim . snad zvladnem tu anglinu tam
Vidím to úplně stejně.Awee píše:Taky dohráno, těch posledních 20% hry má fakt spád a je to luxusní, kdyby takhle vypadala celá hra tak 10/10. Bohužel, takhle celá hra nevypadá, takže já bych tomu dal 8/10. Nelíbilo se mi, že většinu nepřátel tvoří fauna, radši bych zabíjel pořád stormtroopery apod. než nějaký pavouky A dál se mi nelíbilo, že všechny schopnosti a prakticky všechno co tam je si odemknete až skoro u konce, a pak si toho pořádně neužijete.