Jaký procesor do levného NB? M - Celeron vs. M Sempron

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

tam mas moznost i oc jo? tak to je dost v poho - co to v tom mas za grafiku?? kolik ti to hazi bodu v 3dm01?
to mas 1.8/533??
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

joXerus píše:tam mas moznost i oc jo? tak to je dost v poho - co to v tom mas za grafiku?? kolik ti to hazi bodu v 3dm01?
to mas 1.8/533??
Možnost OC je v NB stejná jako v Desktopu a korát se tam těžko prakticky nijak nedá zlepšit chlazení.
Jinak OC je přes Omegy ovladače ale u NB bývají problémy s rozpadem obrazu je to tu napsáno na foŕu v sekci ovladače.
Jinak OC NB je taky thread tady.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=27834
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

me zaujal ten jeho ntb

co si myslite o barebone??
totiš jako koupit si zvlašt barebone a pak do toho cpu + mem + hdd??

ja to zkusim spočitat na kolik to tak vyjde . . .
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

takže na netu jsem nasel jen Gigabyte barebone n501 a kdyz jsem to pocheckoval tak:
na www.barebone.cz stoji 21945 bez dane s 1.4 (1mb), 40gb segate (5400,2mb) a 256mb 400Mhz

kdyz jsem toto poskladal zvlast tak to vyslo na 21184 takže se ušetři 900 s dani :-D
to chce najit levnejsi barebone . . .
MV
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MV »

nj to vyjde levnejc kdyz treba sezenes starsi ramky (mam 512 DDR333 samsungy za 1300)
navic u me byla vyhoda, ze disk jsem mel uz z notase predtim, to taky neco usporilo :wink:

edit: preklep sorry ty ramky byly za 1700
Naposledy upravil(a) MV dne stř 9. úno 2005, 14:33, celkem upraveno 1 x.
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

to je v klidu - jen sehnat to barebone nejak vyhodne :D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

MV píše:kolik to ma stupnu nevim, nevidim zadny cidlo krome HDD, ale prakticky netopi, protoze na nej funi docela velkej vetrak, ani pri OC na 2.4 GHz (stejna voltaz) to nepece, jen uz se vic roztoci vetrnik. Jediny co topi docela dost pri zatezi je grafika MR9000 (taky pretocena :) )

Zkus mobmeter ten změří většinu notebooků.
http://www.geocities.co.jp/SiliconValle ... mm0310.zip
MV
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MV »

Dzin píše: Zkus mobmeter ten změří většinu notebooků.
dik ale obavam se ze proste cidlo nema :evil: Pricemz procak by aspon nejaky mit v sobe mel, ale zadnej soft to nezmeril, u stary toshiby P3 to slo i ze sandry, aidy atd..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

MV píše:
Dzin píše: Zkus mobmeter ten změří většinu notebooků.
dik ale obavam se ze proste cidlo nema :evil: Pricemz procak by aspon nejaky mit v sobe mel, ale zadnej soft to nezmeril, u stary toshiby P3 to slo i ze sandry, aidy atd..
A zkusil jsi tan mobmeter nebo ne? :roll:
MV
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MV »

zkusil a samozrejme nic :sad: navic jeste ukazoval nejaky divny info o baterce, jako ze uz je z 90% opotrebovana, ale dik za nej, vypada to schopne a vyuziju to u jinych normalnejsich ntb :wink:
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

no je to tezky rozhodovani s tema procesorama... uz jsem docela zvedavy na to Tourino...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“