MSI RS480M2 /-IL (939, Xpress200) - zkusenosti?
Moderátor: Eddward
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ten Sapphire je vlastne rovnaka doska ako MSI a ma plni ATX rozmer.....
Integrovana grafika je urcite najlepsia ktoru mozes dnes kupit ...., spustis na nej vlasne vsetky nove hry...., aj ked niekedy sa budes musiet uspokojit s rozlisenim 640x480 ....
Integrovana grafika je urcite najlepsia ktoru mozes dnes kupit ...., spustis na nej vlasne vsetky nove hry...., aj ked niekedy sa budes musiet uspokojit s rozlisenim 640x480 ....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- spirit64
- Mírně pokročilý
HEH Chtěl bych jít do X200 ale předtím pár technických dotazů. Ty desky nejsou určeny pro OC, ale dá se na tom aspoň taktovat ? FSB 250 by mi stačilo. Pak jak je na tom TA SAPHIRRE ? A Co výkon X300 integr. V 3DMarku03 ?? Dá se říct že to má větší výkon Než Radeon 9200 ? KDybych používal 1 GB Pamětí 440 MHz 2-4-4-8 . . . . Prý to tam má zrychlený přístup . . . A kde se dá sehnat ta saphirre ??? J
- DukeNukemCZ
- Začátečník
-
to se da cekat jenom od MSI
mam problem s touto desku obcas se mi stane ze pri startu pc se mi to zasekne a nic nenabehne taky se mi casto zaseka pri primitivni praci jako prihlizeni ve windows a nejakym internetovym prohlizecem ale kdyz pustim nejake torture testy v prime 95 nebo 3D mark ,pc mark nebo ut2004 tak to jede v pohode klidne cely den nechapu to verzi biosu mam 3.4 a procesor amd athlon 64 3000+ venice ,hdd seagate baracuda 7200*8 250GB sata ,operacni pamet Corsair 512MB CL2.5 400MHz ,nevim vubec cim to je neni mozne ze treba ma nejake nedostacujici napeti pamet? ani nemuzu zjistit kolik Voltu ji deska dava mozna je to HDD pokud se sata musi nejak instalovat (zapojil sem sata a nic vic neresil pamatuju si ze na nejake desce se musi instalovat nejake sata ovladace ale od teto desky jsem nic nenasel tak asi ne,nebo nasel ale pri mackani F6 se nic nedelo ...mozna to je tim ze se ta sracka tolik zahriva hlavne ten chip s napisem ATI IXP ) moc prosim o radu.
jeste nutno dodat ze na disku mam naistalovany Windows Pro 32bit ServisPack 0 tak treba jestli to neni tim
jeste nutno dodat ze na disku mam naistalovany Windows Pro 32bit ServisPack 0 tak treba jestli to neni tim
- SyncMaster
- Začátečník
-
- kurri
- Začátečník
To je v pohode.Ja mam v 3DMark03 1300 bodu a v 3DMark05 610 bodu (Catalyst 5.9).Ja nevim co jsi cekal od integrovane grafiky.SyncMaster píše:Me to prijde docela slaby s tou integrovano grafikou? Kolik bodu mate v 3D marku 03 ja jen 1515boduje to malo nebo sem v normalu s touhle deskou?
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- SyncMaster
- Začátečník
-
to je fakt sem to taktnul jak tady nekdo psal a dostal sem se na 1530bkurri píše:To je v pohode.Ja mam v 3DMark03 1300 bodu a v 3DMark05 610 bodu (Catalyst 5.9).Ja nevim co jsi cekal od integrovane grafiky.SyncMaster píše:Me to prijde docela slaby s tou integrovano grafikou? Kolik bodu mate v 3D marku 03 ja jen 1515boduje to malo nebo sem v normalu s touhle deskou?
- Smook
- Nováček
-
- kurri
- Začátečník
3DMark01SE 5140 bodu.Smook píše:Jak je na tom u 3DMARKU2001
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- SyncMaster
- Začátečník
-
Mam jeste takovej problem s USB.... nenajde me to zadny zarizeni (pripojeno nezname zarizeni) pripojuju tam Flashdisk, a fotak sony DSC-S90 - drivery na nej mam... Kdyz dam na cd u desky USB2.0 readme tak me to odkazuje na at si nainstaluju sp1a nebo co 
Kód: Vybrat vše
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp1/default.mspx

- janis
- Začátečník
RS 480 a 482 se SB400 maj problémky s rychlostí USB 2.0, měl by to řešit až novej southbridge, eventuálně kombinace s jiným SB (á la Uli).
Pro ty WXP je k dispozici patch pro podporu USB 2.0 (tuším je integrovanej v SP1 anebo musíš mít nainstalovanej SP1 a pak ten patch, teď nevím).Zkus prolízt CD s drivery, ve složce s názvem USB2.0 ten patch pro registry myslím je.Skládal jsem známýmu PC na bázi MSI RS482M-IL (to samý jako 480, jen NB je vyráběnej 0,11nm metodou), USB jsem ještě netestoval, ale ten patch jsem na CD zahlídnul.Prolez to přes průzkumníka, ne autorun.
Pro ty WXP je k dispozici patch pro podporu USB 2.0 (tuším je integrovanej v SP1 anebo musíš mít nainstalovanej SP1 a pak ten patch, teď nevím).Zkus prolízt CD s drivery, ve složce s názvem USB2.0 ten patch pro registry myslím je.Skládal jsem známýmu PC na bázi MSI RS482M-IL (to samý jako 480, jen NB je vyráběnej 0,11nm metodou), USB jsem ještě netestoval, ale ten patch jsem na CD zahlídnul.Prolez to přes průzkumníka, ne autorun.
- SyncMaster
- Začátečník
-
nasel sem to ale je to ve verzi english a nemuzu to nainstalovat mam CZjanis píše:RS 480 a 482 se SB400 maj problémky s rychlostí USB 2.0, měl by to řešit až novej southbridge, eventuálně kombinace s jiným SB (á la Uli).
- SyncMaster
- Začátečník
-
- janis
- Začátečník
- SyncMaster
- Začátečník
-
Ja ten patch teda nemuzu najitjanis píše:Patch pro CZ verzi hledej na českým webu MS, FSB lock se nastavit nedá (nač?- používá se jen AGP/PCI lock) - tahle deska je určená do kanceláří, eventuálně jako nouzová verze do upgradu na plnohodnotnou PCI-E grafiku, jinak vše v default taktech.Pro OC hledej jiný modely.

- janis
- Začátečník
- SyncMaster
- Začátečník
-
- SyncMaster
- Začátečník
-
a jeste jestli muzu mit jeden dotaz jake nastaveni biosu ji nejlepsi pro vykon graficke karty nez si koupim novou PCIE tak bych z tej integrovanej chtel vymackat co nejvic (myslim ti nastavenim jestli se vyplati dat karte z RAMek 128MB nebo jestli staci jen 64MB kvuli pomalosti ramek atdd...) predem dekuji
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
myslis vlastnich 128 ci 64?ci shared memory?ono je to celkem jedno... oboji je na 2 veci , proste ten prenos je silene pomaly..SyncMaster píše:a jeste jestli muzu mit jeden dotaz jake nastaveni biosu ji nejlepsi pro vykon graficke karty nez si koupim novou PCIE tak bych z tej integrovanej chtel vymackat co nejvic (myslim ti nastavenim jestli se vyplati dat karte z RAMek 128MB nebo jestli staci jen 64MB kvuli pomalosti ramek atdd...) predem dekuji
- SyncMaster
- Začátečník
-
ta integrovana grafika nema zadnou vlastni pamet ne? vsechno je z ramsh píše:myslis vlastnich 128 ci 64?ci shared memory?ono je to celkem jedno... oboji je na 2 veci , proste ten prenos je silene pomaly..SyncMaster píše:a jeste jestli muzu mit jeden dotaz jake nastaveni biosu ji nejlepsi pro vykon graficke karty nez si koupim novou PCIE tak bych z tej integrovanej chtel vymackat co nejvic (myslim ti nastavenim jestli se vyplati dat karte z RAMek 128MB nebo jestli staci jen 64MB kvuli pomalosti ramek atdd...) predem dekuji
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
int. grf ma vlastni pamet ale ta je zanedbatelna proti casti pres RAM ale prenos pres sbernice je tak silene pomaly , ze to nema vyznam...SyncMaster píše:ta integrovana grafika nema zadnou vlastni pamet ne? vsechno je z ramsh píše: myslis vlastnich 128 ci 64?ci shared memory?ono je to celkem jedno... oboji je na 2 veci , proste ten prenos je silene pomaly..